PEJSKARI

Odpovědět
fuxicek
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687
Re: PEJSKARI

Příspěvek od fuxicek » 05.08.2014, 13:28 hod.

Tak urcite mas pravdu, ja se bavim o sc, na hc to postavim uplne jinak, to je jasne, bych umrel, kdyby mi ripla nejaka postava ne vlivem dc.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 05.08.2014, 21:41 hod.

Tak unikátní gem (zde ten na pety) lze v 1 kroku upgrajdnout například i o 3 ranky, nyní. Dostat se na50 je tak otázkou času, ale chvíli to trvá.
Obrázek

Se svým gearem (bez Tat a lepšího Gdog prstenu) apod.) se i při různých typech mixu pasivek a skillů, a s nebo bez velkýho psa, ale zase se SOJ na eltiky apod. nyní dostanu max na rank 30 v GR.
Obrázek

Co se týče použití Fa versus FS, tak když je použiváte obojí, tak se někdy, stane, že máte jen FS!! před cooldownem FA po bojí s těžkou elitou a rychlým vyvolávání FS v boji.
Obrázek

U FA a FS jde o používání podpůrných sklillů pro pety buď na dmg nebo na arrmor (horrify a spol.), aby více vydrželi.
Obrázek

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 06.08.2014, 06:11 hod.

Díky za info, gold Eagle...co říkáš na aktuální datamined patch notes na PTR? Brutálně nám nerfli pet gem - už nebudou nesmrtelní a dokonce ani nebudou tak critovat, jak měli..ale je pravda, že ten gem byl totálně OP :)

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 06.08.2014, 08:55 hod.

To bylo jasný no. Muselo to přijít. Vždyť už teď je jsou peti lepší než zbytek party :D :D.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 06.08.2014, 09:43 hod.

Změny u pet unikátního gemu.

1. nejradši bych je kop do zadnice za tu změnu.

2. Můj pet gem včera před změnou
Obrázek

3. Můj pet gem dnes po změně
Obrázek

Takže se změnila zvýšena CC petů za zvýšenou dmg a na 50 ranku nejsou nesmrtelní, ale jen mají o 30% snížené poškození. Před zmenou šlo určitým stylem modifikovat build na 50 ranku, nyní tento plán už zahazuji.
Jak moc změna tohoto gemu ovlivňuje hru poznám až dle GNR, ale asi je to oslabuje celkově co se týče dmg, musel bych si to propočítat (častější critical hits versus stejná srit hits, ale větší celková dmg). Že je to na 50 ranku oslabuje ve výdrži je jasné.

Změnili ikonky fetišů, nyní jsou vražednější! :D
Obrázek

U salvage předmětů, když nemáte žádnu modrý, žlutý a bílý, tak okýnka pro jejich rozbití už jsou vyšedlý a nedají se tak mačkat naprázdno ani omylem - toto je taky +.
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 06.08.2014, 10:00 hod.

no tak redukce dmg pro pety bude taky fajn, ale je to až od 200 ranku gemu, to bude běh na dlouhou trat :/ Škoda, že jsi nescreennul originál ten gem, když ti padl, o kolik se to zvyšuje s každým rankem a kde je strop? Myslím ty procenta dmge petů, nebo se to nezvyšuje a jen při tom konečným ranku ringu se otevře to druhé? (ta redukce)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 06.08.2014, 10:10 hod.

No v základu měl pet gem +20% critical hit change petů. Po změně by damage byl v základu asi +25%, nevím padnul mi před změnou. Myslím, že to změnili taky kvůli tomu, že říkali, že na critical change petů museli dát cap, protože při překročení 100% dohromady (původní cc + cc z gemu) se začali objevovat problémy s herní mechanikou petů. Takto to změnili na dmg a cap by tak už neměl být, takže by jsi mohl zvýšit možná dmg petů i o 200%, čehož by jsi se zvyšováním critical chance na max 100% pro pety nikdy nedosáhl.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 06.08.2014, 10:28 hod.

takže když si to dal na rank 4 tak se to zvýšili z 25% na 27% to jsou dva ranky na procentu, tudíž rank 200 = 100% plus těch základních 25 takže by se petům zdvojnásobila dmg??? Takže když mi fetiši dávají za nějakých 18m v průměru tak budou dávat za 36m a garga pes místo 45 za 90m?? Spolu s taskery a jejich AS by to pak byl masakr...a to není OP? To nevím jestli to tímhle ještě víc neboostli teda....
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 06.08.2014, 10:41 hod.

Když vidím co tu postujete z PTR tak je jedno, jak to ještě změní. Pokud to bude navyšovat petům cokoliv aniž by se něco jiného snížilo, bude to OP tak jako nyní. Už jsem to delší dobu nehrál, ale při kompletní výbavě FA hitují za 20-30M, při procu všeho co jde jsem dosahl snad na ojedinělé procy 70M takže každé další navýšení je opravdu už dobrá divočina zvlášt, když si vezmete, že stále nosím kukriho s necelým 2k v základu.

Bůh ví - jak to nakonec bude v tom patchi.

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 06.08.2014, 10:43 hod.

No me ted ten gem prijde v celku i lepsi :) (ok nesmrtelnost by byla hodne op to jo)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 06.08.2014, 11:00 hod.

nesmrtelnost není zas tolik potřeba. Včera sem opět dal asi sedm osm runů T6 a jen při jednom sem musel obnovit fetiše, jinak sem vždy končil run se čtyřma pěti přeživšíma kouskama...je to o stylu hraní, běhat, sbírat globy a tím je healovat a přežijou i bez nesmrtelnosti...
Ten gem s tou nesmrtelností by byl luxusní jen na ty fetiše z pasivky, který sou jak papír nebo budou po patchi...ty zabije vítr, který se zvdne na planinách bohužel. S tím gemem a nesmrtelností by byli fajnový, ale takhle...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 06.08.2014, 11:33 hod.

Nooo, tak stím změněným gemem je to tak nějak nastejno, možná drobet lepší.

Urshi teď po zabití Guardiana dá na výběr co chcete a objeví se vždy.
Obrázek

Ještě to ale není doladěný, protože i po vyčerpání jedné možnosti máte stále na výběr druhou, ale když se u ní prokliknete dále, tak zjistíte, že stejně je nefunkční. V tomto případě už jsem jí vyčerpal upgradem keystone (bez něj nedostanete už další keystone na těžší Great nephalem rift).
Obrázek

Plačte, pokud Guardian kouzlí svoje miniony, tak tyi jsou již imunní proti crowd control efektům :shock: :OXO :ble: >:D

Bez velkýho psa (schválně jsem testoval jen fetiše a malý psy dohromady) jsem na vyšším GNR celkem u elitek bez dmg (malí hned chcípnout u težších elitek když se sejdou 2 packy najednou - frozen + lejzry + házení výbušných bomb + walleři - děs běs - a větší část fetišů taky).

Jedna velmi důležitá věc, tak jak je to nastavený, tak cca na GR 25 máte šanci na upgrade gemu kolem 49%. Ale!!! Když děláte GR třeba 27 a chcípáte a dokončíte ho tak o 2 minuty později, tak šance na upgrade gemu se níží na 42%!!! To mě docela nasralo. Takže když víte, že nějakej GR třeba 30 už je pro vás moc, tak je lepší dělat upgrade gemu na GR 25 - budete mít vlastně vyšší šanci na jeho upgrade. Buď je to teď nový nebo jsem si tohoto předtím nevšimnul.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 06.08.2014, 12:06 hod.

tak to je spíš dobrá zpráva, než k nasrání ne? :D Z pohledu HC hráče riskovat nebudu a tak když ucítím, že to nedávám tak jako v nižších patrech,t ak se do vyššího určitě cpát nebudu, protože tam bych třeba chcíp...tudíž určitě zvolím upgrade gemu a pojedu znova...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 06.08.2014, 21:02 hod.

No nevím, jestli to tu bylo probíráno, ale padlo mi tohleto Mojo, které každých 5s vyvolává psa.

Obrázek

V kombinaci s TMF vyvolává každých 5s Garg doga, což je v podstatě perfektní náhrada za skill psů. Ten jsem ho BBV a jedinou nevýhodu to má, že ten pes, který se tvoří tím mojem, je bez runy (takže žádný leeching, žádný poison atd.).

Jinak Gdog útočí úplně stejně jako normální GDog, účinkují na něj i pasivky, i bonusy z gearu. Co zdejší znalci na to?

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 06.08.2014, 21:06 hod.

U me je to tak, ze zadnej skill navic nepotrebuju, spis prebejvaj a leeching dog se dost hodi. Takze bych nepouzil, projistotu se to ale vali v truhle.

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 06.08.2014, 21:24 hod.

Tez ho mam v truhle, ale myslim, ze jedine efektni vyuziti bude spolu se sacriface. Jinak si ho moc nedovedu predstavit pouzivat.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 06.08.2014, 22:56 hod.

Ano na vyšší GNR na PTR nebo T6 mezi elitkami děkuji bohu za to, že mě leeching dog drží papmpersku jen vlhkou a nikoli promočenou. :D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 07:02 hod.

ten homoculus mi padl už asi stokrát, mám ten nejlepší kousek v bedně. Osobně sem to zkoušel a je to super. Bohužel při fetišáckým wd potřebuju zuni mojo a tak sem ho nechal v bedně.
Každopádně ješt ěnež sem třetího dokotra předělal na fire wd se zuni, tak sem to tam nosil a bylo to fajn. Díky vysoký tougness sem neměl potřebu mít na gdogovi leeching ani life ling a nevadil mi že je bez runy. Místo toho skilu na doga sem si tam hodil soul harvest na víc intelu a bylo to super. Ten pes jinak nemá žádné horší vlastnosti, dává stejný pecky (jen třeba nepřidává poison, nebo nedává ohněm vedle sebe, nebo nehealuje a tak.) jako ti s runama, neumírá, je stejně dementní jako ti s runama. Takže vlastně akorát ušetříš skill pro třeba piraně, nebo soul harvest, který se mi tam jinak nevlezli, pač jedu FA, BBV, SW a na pravým mám haunt, který mi přijde nejefektivnější ze všeho co sem kdy zkoušel...takže to mojo celkem super ještě když se povede roll...

neplánuje nějaký HC pejskařský WD o víkendu GR na PTR? že bychom udělali WD Power a zkusili dojít co nejdál??
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 07.08.2014, 07:11 hod.

Tak homouš mojo padá furt a furt, ještě je mám schovaný :D
Nicméně je tam fakt nevýhoda, že ten pes fakt asi nemá žádnou runu jako skillový, alespoň je to logický - jak ji tam chcete dostat a vybrat, když je to automatika :)

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 07:31 hod.

no tu tam právě nedostaneš, máš vyvolanýho jen holýho psa, ale zas získáš skil navíc. Jestli nejedeš přímo fire nebo poison WD , tak tu runu zas tolik nepotřebuješ. Pokud máš dostatečnou obranu svou a nejsi závislej na healování od peta...

já třeba toho třetího wdčka jel bez zuni setu, fetiše z pasivky, tudíž sem měl na levým tlačítku rain of toads, na pravým jedu haunt. první tlačítko SW druhý BBV. Třetí sem měl FA na dvacet vteřin, když teklo do bot a neměl sem zrovna z pasivky pač po delším klusu bez mobů jich bylo málo nebo umřeli a čtvrtý tlačítko sem měl psa vyvolání. Tím homuculusem sem místo psa hodil soul harvest a hned se hrálo líp s větší inteligencí ti pasivkový dávali větší dmg a já měl větší tougness atd. Zkoušel sem i piraně, ale vydrží relativně málo a těch patrnáct procent do dmge nebo kolik mají sem ani nepoznal...ten soul harvest se vyplatil víc...pak přišlo zuni set a mojo šlo k ledu a sem zas bez harvestu...

mě celkově přijde haunt lepší než nějaký piraně. Spolu s rain of toads si jedu na dálku, haunt naházím na všechny moby a hezky to na nich tiká...když sem si počítal, o kolik se zvedne dmg petů s piraněma a jak dlouho to trvá a pak si spočítal, kolik naloží haunt, tak sem se divil, jak je účinější...opticky se to nezdá, ale prakticky to tak je...většina jede piraně na větší žlutý číslička a neuvědomí si to :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“