Dotazy na mechanismy
Re: Dotazy na mechanismy
Portovať sa nejde, ale môžeš jednoducho zmeniť quest. A potom sa dostaneš do ľahších obtiažností.
Mám jednoruční zbraň s dmg např. 100, pokud si vezmu 2x jednoručku a jedna má dmg 100 a druhá 50, moje celková dmg je nižší - je to tím, že se zbraně střídají při každém úderu? Díky.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Jo - resp. rozdielnými statmi - rozsah min - max DMG a DPS, čo súvisí s rýchlosťou útoku (APS - attacks per second).
Boleslav píše:Mám jednoruční zbraň s dmg např. 100, pokud si vezmu 2x jednoručku a jedna má dmg 100 a druhá 50, moje celková dmg je nižší - je to tím, že se zbraně střídají při každém úderu? Díky.
weapon calculator
http://www.youtube.com/watch?v=AEyiezB8Mpw
dual
http://www.youtube.com/watch?v=AEyiezB8 ... X81boevXkA
http://www.youtube.com/watch?v=Vke_bm42 ... el&list=UL
Která klávesa defaultně hodí na zem moji vlajku a jde nějak přehrát již jednou přehrané audioknihy? díky.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
Klávesa "G" a když si zapneš okno s questama, tak tam jdou znovu přehrát (myslim že klávesa "j")
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
ked si das details v tvojom chare, tak tam budes vidiet priklad na rychlosti, sekni 1x uvidis rychlost zbrane A, sekni druhy krat, zmeni sa ti rychlost zbrane na B.Boleslav píše:Mám jednoruční zbraň s dmg např. 100, pokud si vezmu 2x jednoručku a jedna má dmg 100 a druhá 50, moje celková dmg je nižší - je to tím, že se zbraně střídají při každém úderu? Díky.
Co sa tyka barbara, pokial nemas vyslovene 2x 1h zbrane vylucne pre barbara, tak sa mu znizuju skusenosti tou zbranou.
Někde sem tu vyděl že item s 3-6 dmg je lepší než s 90 dexterity? Je to pravda? Vůbec netušim jak tyhle staty fungujou a co je na co dobrý a určovat si staty podle používanejch skillu je promně už tuplem španělská vesnice. =(
nechape to nikdo,a je to proste pokus-omyl,equipnu a kdzy ubere,tak ho nenosim...s aukci je to horsi,protoze ta neukazuje stat summary a je to nakup na blind...
3-6dmg ring je 4,5dps(s attack speed 1)....když máš dejme tomu 1500dexterity tak ti to přidá 67,5dps.
Když máš základní dps třeba 70 (bez započítání čehokoli jen zbraň a attack speed) tak ti 90 dexterity přidá 63dps.
Jinak staty na itemech jako crit chance nebo crit dmg hodně zkreslujou výsledný dps co je napsaný v inventáři.
Když máš základní dps třeba 70 (bez započítání čehokoli jen zbraň a attack speed) tak ti 90 dexterity přidá 63dps.
Jinak staty na itemech jako crit chance nebo crit dmg hodně zkreslujou výsledný dps co je napsaný v inventáři.
Jaktože jednou 1500dex přídá 67,5dps a 90dex 63dps? A když mám zbraň s rychlostí 0,5 tak ten prsten přídá 6-12dps?
1 bod dexterity = 1% navýšení tvého základního dmge - dmge tvojí zbraně. K základnímu dmgy zbraně se připočítává i ten tvůj ring 3-6dmg. Pak se tehle tvůj základní dmg násobí tvojí dexteritou/100. Je to jen jednoduchá matematika. Když máš malej základní dmg a hodně dexterity tak tě víc boostne zvýšit základní dmg, kterej je pak zvýšen tvojí hromadou dexterity. Naopak kdyz máš velkej základní dmg zbraně a málo dexterity, tak tě víc boostne přidat dexteritu než přidat malinko základního dmge kterej nemáš násobenej dostatkem dexterity. Vždycky se to přelévá, máš málo základní dmg tak ho boostuješ, ale za čas dojdeš do fáze kdy už máš tak velkej základní dmg, že tě zase boostne víc dexterita tak začneš boostovat dexteritu a za čas zase dojdeš do fáze že máš hromadu dexterity a malej základní dmg a tak pořád dokola.
Už to chápu diky.
Tady jsi to asi taky úplně nepochopil. To číslo u rychlosti útocku (Attack speed) znamená počet útoků za vteřinu. Tzn. čím je to číslo větší, tím útočíš rychleji.Freezac píše:A když mám zbraň s rychlostí 0,5 tak ten prsten přídá 6-12dps?
No právě takže seknu jen jednou za 2sec tudíš by ta dmg z prstenu měla bejt dvakrát větší.
Damage zůstává furt stejná. Číslo v kolonce Damage vyjadřuje to, kolik uděláš za jeden hit. Nezáleží na rychlosti.
aha takže se to vyplatí hlavně na rychlejších zbraních.
a od kdy se pozna ze mam dost velkej zakladni dmg,a zacnu vic tezit z inteligence/dex/str/etc ? a naopak ? to zase blizzard jednou vubec nedomyslel...
zejtra,az pujdou servery dodam screen s ringama a statama ktery mam,jeden me ukazuje ze ubere 1500 dps,ale zda se me ze snim davam vetsi dmg(coz bude zpusobeny tim ze ten druhej ring pridava bonus k aspd)...tak zejtra
zejtra,az pujdou servery dodam screen s ringama a statama ktery mam,jeden me ukazuje ze ubere 1500 dps,ale zda se me ze snim davam vetsi dmg(coz bude zpusobeny tim ze ten druhej ring pridava bonus k aspd)...tak zejtra