Is Alive - hledají se alfa testeři
Moderátor:Dark_Deamon
Tak je to tady... první verze modu ke stažení pro každého, kdo se podílel na vývoji...
Jedná se o alfa verzi - jsou v ní zatím jenom noví bossové a crafting, ale věřím, že vás bude bavit...
Přístupný je pouze 1. akt, do druhého se nedostanete...
Kdo by měl tedy zájem zůčastnit se testu a podílel se na vývoji v topicu Co chcete k oživení D2?, pošlete mi PM s předmětem Alfa test a já vás zařadím mezi testery...
Verze modu je téměř hotová, k dispozici ke stažení bude kolem druhé hodiny odpoledne...
Link: http://www.zomb.webzdarma.cz/MyMod.zip
Edit: Verze bude ve fromě D2SE pluginu, takže kdo nemá, ať nainstaluje (je to jednoduché)
link: http://snej.d2maniacs.org/forum/index.php?topic=18954.0
Až bude k dispozici verze modu ke stažení, stačí zkopírovat složku modu do složky MODS ve vašem adresáři Diabla...
Jedná se o alfa verzi - jsou v ní zatím jenom noví bossové a crafting, ale věřím, že vás bude bavit...
Přístupný je pouze 1. akt, do druhého se nedostanete...
Kdo by měl tedy zájem zůčastnit se testu a podílel se na vývoji v topicu Co chcete k oživení D2?, pošlete mi PM s předmětem Alfa test a já vás zařadím mezi testery...
Verze modu je téměř hotová, k dispozici ke stažení bude kolem druhé hodiny odpoledne...
Link: http://www.zomb.webzdarma.cz/MyMod.zip
Edit: Verze bude ve fromě D2SE pluginu, takže kdo nemá, ať nainstaluje (je to jednoduché)
link: http://snej.d2maniacs.org/forum/index.php?topic=18954.0
Až bude k dispozici verze modu ke stažení, stačí zkopírovat složku modu do složky MODS ve vašem adresáři Diabla...
Re: Is Alive - hledají se alfa testeři
vše je připraveno, můžete začít stahovat... kdyby někdo cokoliv nevěděl, ptejte se
heslo k archivu?
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
dík. dal som tomu par levelov s asskou.
v zip archive je mod 2x
ako mam zabit tych brains? spravil som 10 levelov len opakovanim blood moor a den of evil, a stale si proti nim ani neskrtnem.
v zip archive je mod 2x
ako mam zabit tych brains? spravil som 10 levelov len opakovanim blood moor a den of evil, a stale si proti nim ani neskrtnem.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Ciao. Nevím kde je problém. Ale když zapnu D2 s tímto módem tak vše jede v pohodě až na jendu věc. Jakmile zapnu mapu (ať už full screen nebo minimap) tak se mi hra začne kousat. Nepravidelně takový půlvteřinový záškuby. dělá to tak v rozmezí pár vteřin ani ne. Když mapu nemám jede to výceméně plynule, i když občas to taky tikne. Nenapadá Vás v čem je problém? když du na realm tak vše jede OK. Když zapnu Zy-El jede taky vše ok i na klasický vanille 1.13c. Netuším kde je zakopanej pes, jestli je chyba u mě či nikoli. Tento mód mám na klasický 1.10 bez čehokoli jinýho.
Tordah: děkuji za upozornění, soubor už je v pořádku...
doporučuji tedy stáhnout znovu těm, kterým to nešlo...
myslíš Dead Brainy? ty jsem potom dával v pohodě, stačí si nacraftit dobré věci (s assassinkou je dobré používat blade sentinel)
attia: stáhni si teď mod znovu (je opravený) tak uvidíš jestli se to opraví...
doporučuji tedy stáhnout znovu těm, kterým to nešlo...
myslíš Dead Brainy? ty jsem potom dával v pohodě, stačí si nacraftit dobré věci (s assassinkou je dobré používat blade sentinel)
attia: stáhni si teď mod znovu (je opravený) tak uvidíš jestli se to opraví...
tak nevím. Dělá to pořád. Ne tak často ale furt se mi to kouše. :-(
Jinak k těm Dead Brainum, osobně bych jim asi snížil dohled nebo inteligenci nebo v čem spočívá to že mě vidí dřív než je mám na screenu a honí mě po celý mapě. výdrž a dmg bych i nechal ale je to spíš otravné než těžké že mě po mapě nahání 30 zombíků který ani neškrábnu. Mylím že Blood moor by měl být startovací lokace. Takhle mi to přijde že musím "někde nějak" nabrat lvl a expy a pak se sem vrátit...což už pak postrádá smysl se sem vracet když už mám lvl a expy na další lokaci.
EDIT: tak sekání už je opravený. Nevím proč ale když to spustím přes Glide tak se mi to kouše. Přes DDraw ne. takže už je to OK...
Jinak k těm Dead Brainum, osobně bych jim asi snížil dohled nebo inteligenci nebo v čem spočívá to že mě vidí dřív než je mám na screenu a honí mě po celý mapě. výdrž a dmg bych i nechal ale je to spíš otravné než těžké že mě po mapě nahání 30 zombíků který ani neškrábnu. Mylím že Blood moor by měl být startovací lokace. Takhle mi to přijde že musím "někde nějak" nabrat lvl a expy a pak se sem vrátit...což už pak postrádá smysl se sem vracet když už mám lvl a expy na další lokaci.
EDIT: tak sekání už je opravený. Nevím proč ale když to spustím přes Glide tak se mi to kouše. Přes DDraw ne. takže už je to OK...
attia: choď do den of evil, tam nabereš dost zkušeností a věcí a potom něco dobrého nacraftíš...
jinak moc těžké se mi to nezdá, s assassinkou stačilo Den of Evil zajít 2x a Brain Deadi šli v pohodě...
zkouším teď nekra summonera, a s tím se mi taky jede tak pěkně, i když tolik jako assassinka neprogresuje...
jaký char jedete?
zkusí to někdo až k Andariel?
jinak moc těžké se mi to nezdá, s assassinkou stačilo Den of Evil zajít 2x a Brain Deadi šli v pohodě...
zkouším teď nekra summonera, a s tím se mi taky jede tak pěkně, i když tolik jako assassinka neprogresuje...
jaký char jedete?
zkusí to někdo až k Andariel?
já jedu druida sumonera...pokud už jsi teda opravil to že může mít summony všechny najednou. jinak pojedu asi amazonku a určitě to k andy zkusím
EDIT: nvm jestli to máš jako chybu nebo je to schválně ale při rozložení rare věci to vyhodí 1x magic esenci a 1x rare esenci. V popisu máš ale že rare má dát je n1x rare esenci.
EDIT: nvm jestli to máš jako chybu nebo je to schválně ale při rozložení rare věci to vyhodí 1x magic esenci a 1x rare esenci. V popisu máš ale že rare má dát je n1x rare esenci.
můžu taky dostat heslo??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Tak jsem si vytvořil Asasinku a hned tam mam chybu v inventáři:
http://img14.imageshack.us/img14/401/chybaa.png
Kostka je v levém horním rohu inventáře.
http://img14.imageshack.us/img14/401/chybaa.png
Kostka je v levém horním rohu inventáře.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
myslím že bude chyba někde během instalace modu. Assu sem zkoušel a byla uplně OK...
nwm pak kde by ta chyba mohla být podle návodu jsem nakopíroval tu složku do složky MODS a spustil pres D2SE.exe
Edit:ještě to zkusím jednou jestli to pomůže
Edit2:tak chyba stále přetrvává
Edit:ještě to zkusím jednou jestli to pomůže
Edit2:tak chyba stále přetrvává
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Joko: zkontroluj si, že mod máš v Diablo II\MODS\MYMOD, ale u tebe to vypadá, že se někam zatoulal inventory.txt...
zkus chvíli hrát, jdi ven z města a napiš, jestli tam vidíš Dead Brainy...
zkus chvíli hrát, jdi ven z města a napiš, jestli tam vidíš Dead Brainy...
Tak Dead Brainy tam mám tak nevím
tak tohle funguje dík tohle mne fakt nenapadlo
Edit:další chybka:při teleportaci do města se mi to na 10-20 s sekne
Edit:další chybka:při teleportaci do města se mi to na 10-20 s sekne
tak už sundávám Dead Brainy...je fak že to bylo uspěchaný, stačí pár správných craftů. lvl 8 Double Swing Barbar...ted rekord 3 najednou :-D
EDIT: jo a jedu to na pl8
EDIT: jo a jedu to na pl8
Joko: sekne se ti to pokaždé, když se portneš do města?
Attia: Dead Brainy dáváš na pl8?
Attia: Dead Brainy dáváš na pl8?