Is Alive - Hamachi, Tunngle a Beta
Moderátor:Dark_Deamon
Kdo chce, může se připojit... můžeme spolu hrát, pokecat, můžu poradit
Hamachi:
1.síť
Jméno: IsAliveMod
Heslo: isalive
Členové: ZOMB, Asman, Kolij, DeathHero, saesa
2.síť
Jméno: IsAliveMod2
Členové: ZOMB, Attia, Martin, Inku
3.síť
Jméno: IsAliveMod3
Členové: ZOMB, -
Tunngle:
Jméno: Diablo II - Is Alive mod
Příjemné hraní
Hamachi:
1.síť
Členové: ZOMB, Asman, Kolij, DeathHero, saesa
2.síť
Členové: ZOMB, Attia, Martin, Inku
3.síť
Jméno: IsAliveMod3
Členové: ZOMB, -
Tunngle:
Jméno: Diablo II - Is Alive mod
Příjemné hraní
Naposledy upravil(a) ZOMB dne 01.03.2013, 11:19 hod., celkem upraveno 5 x.
Re: Is Alive - Hamachi a Beta
mě to píše že síť je plná
Ok, to je stará z alfy...
Zkus tuhle novou:
Zkus tuhle novou:
Nová síť... první je už plná
Prosím hráče, kteří jsou už v první síti, aby do druhé nechodili
Prosím hráče, kteří jsou už v první síti, aby do druhé nechodili
chtělo by to spíš udělat místnost na tunngle. Nevíte jak se to dělá??
Nebo se můžem narvat do místnosti s úpně jinou hrou :-D
Nebo se můžem narvat do místnosti s úpně jinou hrou :-D
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
hami: pokud víš o nějakém způsobu, proč ne
Hamachi je poměrně nedokonalé - max 5 lidí ve skupině
Pokud bys teda na něco narazil, zkusil bych to
Hamachi je poměrně nedokonalé - max 5 lidí ve skupině
Pokud bys teda na něco narazil, zkusil bych to
No normálně založ 5 skupin a pak zakládej hry. Stačí, když ten, co loží hry, je v jedné skupině s těmi, co se na něj joinuji. Takže máš hned místo pro 20 lidí.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak říká saesa. Kdysi dávno jsem se zúčastnil jedné lan párty, ale nikdo nedonesl switch, takže jsme to řešili tak, že kdo měl víc jak jednu síťovku, zapůjčil ji kompu, co měl nejvíc slotů na základní desce, a udělali jsme takovýho drátěnýho pavouka...síť vypadala tak, že hlavní komp viděl nás všechny, ale jednotlivé "nohy" pavouka se navzájem v systému neviděly...v založené hře (prakticky jakékoliv, ale hráli jsme hlavně Alien vs Predator 2 a Doom 3) jsme se viděli úplně v pohodě.
V hamachi by to mělo fungovat úplně stejně.
V hamachi by to mělo fungovat úplně stejně.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Ok, tohle jsem si neuvědomil hned... jelikož jsem zakladatelem obou existujících skupin, mělo by to být ok... pokud budu zakládat hry já
Jinak dneska na odpoledne plánuju hrát mod po hamachi... kdo chce, ať se přidá
Začátek asi někdy okolo 14:30... nevím jak dlouho, ale pokračovat bych chtěl ještě večer
Jinak dneska na odpoledne plánuju hrát mod po hamachi... kdo chce, ať se přidá
Začátek asi někdy okolo 14:30... nevím jak dlouho, ale pokračovat bych chtěl ještě večer
hele a moh bys založit ted game a nechat ji běžet i když ted hrát nebudeš? chcem dát se saesou ale jsme každej jinde :-D a třeba by se moh i někdo připojit jinej...
Založeno, kdo chce může se připojit
edit: Druhá síť je plná, založena třetí
edit: Druhá síť je plná, založena třetí
Zdar,
dnes odpoledne (tak ve 2) jsem dal požadavek na tunngle na vytvoření místnosti a už je.
Diablo II - Is Alive mod.
Narozdíl od hamachi, kde jste psali, že hru musí zakládat ten kdo založil síť, čili jeden hlavní a ostatní se k němu připojují. Funguje v tungle systém - Ordinace v Růžové zahradě - čili každej s každym.
A z mých zkušeností to nemá lagy jako hamachi.
dnes odpoledne (tak ve 2) jsem dal požadavek na tunngle na vytvoření místnosti a už je.
Diablo II - Is Alive mod.
Narozdíl od hamachi, kde jste psali, že hru musí zakládat ten kdo založil síť, čili jeden hlavní a ostatní se k němu připojují. Funguje v tungle systém - Ordinace v Růžové zahradě - čili každej s každym.
A z mých zkušeností to nemá lagy jako hamachi.
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
S hamim souhlasím ve všem, jenže teď už horko těžko někoho přesvědčíš, aby přešel na tunngle, když jsou dvě plné skupiny hráčů na hamachi a hamachi na mnohých operačních systémech dokonale přestane fungovat, když si nastavíš tunngle (a opačně). Takže se víceméně musíte rozhodnout, kde chcete hrát. Já bych byl pro Tngl. v deseti případech z deseti.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
já du určite na tunel...hamači nesnáším a je jedině dobře když ho odinstaluju což už se děje...:-D
Re: Is Alive - Hamachi, Tunngle a Beta
Mezi "oficiální" sítě přidán do prvního příspěvku i Tunngle.
Dnes bychom si mohli něco dát, co říkáte?
Dnes bychom si mohli něco dát, co říkáte?
Teď stahuju Tungle a dneska bych taky zahrál
Povedlo se mi nainstalovat tunngle, byl by někdo, kdo by si zahral s novou postavou. Prave rozjizdim necra.
Hraní pro náročné viz odkaz: http://s8.gladiatus.cz/game/index.php?m ... r&p=146656