mam novy notebook ...
http://www.alza.sk/acer-aspire-5742g-37 ... 257971.htm ...doteraz som bol nuteny hravat diablo na obycajnom multimedialnom krame za par stoviek eur s integrovanou grafikou pri rozliseni 1024x768...myslel som si ze si tymto bookom prilepsim a bude to dobre hratelne na max rozliseni /co je pre mna 1366x768/...na moje prekvapenie to islo este horsie alebo priblizne rovnako...zacal som patrat preco to tak je...dopracoval som sa na battle net stranku kde bol topic stym ze vela ludi ma rovnaky problem prave s touto kartou....prve sa objavili uz tesne po vydani diabla...riesenie od blizzardu tam prakticky ziadne nie je az doteraz...ma niekto podobe skusenosti ? popripade vie o tom a ma nejake riesenie ? cital som ze moze pomoct nahrat zalozku diabla na externy hdd a odtial to hrat...tomu moc neverim a externy hdd koli tomu kupovat moc nechcem aby som zistil ze to je blbost

...dalej som skusal rozne nastavenia nvidie...najnovsie ovladace pre grafiku...a nic nepomohlo...ono hra mi niekedy ide pri rozliseni 1366x768 pomorne hratelne ale akonahle pridem do nejakej lokacie kde je viac mobov alebo nedajboze afix molten tak mi to pada na cca 10 fps...aj pri rozliseni 800x600...co podla mna nie je normalne...ma stym niekto podobnu skusenost ? poradil si stym niekto ?
za kazdu radu budem velmi vdacny...
este jedna vec...neviem preco ale nepodarilo sa mi stiahnut ziadny normalny directx...neviem ci nie je chyba v tom ze ziadny nemam res zastaraly...ak niekto vie kde to stiahnut prosim poslite link...stiahol som niekolko a nic neslo neviem preco...dakujem