*** STAR WARS ***
A u mě je zase srdcová záležitost ta stará trilogie a nic ji nepřekoná
HC grál: 537/516 (-21)
Re: *** STAR WARS ***
Andrew26:
Fajn, ale lepší nikdy nebude
Na druhou stranu, v E.I je snad nejlepší bojová scéna z celých SW (Duel of Fates).
raisen:
Co dodat, snad jen: víc takových fanoušků
Bubu:
Naopak, triky jsou tam úžasné a pro mě budou vždycky...Nová trilogie má sice ty efekty líp zpracované, ale staré stejně nesahá ani po kotníky V dnešní době hromadu filmů drží jenom ty přeplácané efekty, což jde naštěstí úplně mimo mě.
Fajn, ale lepší nikdy nebude
Na druhou stranu, v E.I je snad nejlepší bojová scéna z celých SW (Duel of Fates).
raisen:
Co dodat, snad jen: víc takových fanoušků
Bubu:
Naopak, triky jsou tam úžasné a pro mě budou vždycky...Nová trilogie má sice ty efekty líp zpracované, ale staré stejně nesahá ani po kotníky V dnešní době hromadu filmů drží jenom ty přeplácané efekty, což jde naštěstí úplně mimo mě.
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
A proto miluji třeba Alien 1 Nemusí tam být ani moc akce, žádné nové efekty a i tak je to film s vynikající atmosférou, kterou v dnešních filmech postrádám.Alyx píše:Nová trilogie má sice ty efekty líp zpracované, ale staré stejně nesahá ani po kotníky V dnešní době hromadu filmů drží jenom ty přeplácané efekty, což jde naštěstí úplně mimo mě.
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Alyx, Raisen: A nejen filmy, bohužel Původní trilogie je lepší než ta novější.
Co se týče atmosféry, není nad originalitu starých filmů, seriálů i her, kdy se při tvorbě vařilo z vody a vznikaly z nich veledíla.
Co se týče atmosféry, není nad originalitu starých filmů, seriálů i her, kdy se při tvorbě vařilo z vody a vznikaly z nich veledíla.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak Duel of fates je super, to jo. Ale prostě strará Trilogie mi přijde taková. No moc pohádka.
Frax:
Tak to je stará známá věc
Andrew26:
No ano, a o tom to je - má to své kouzlo Ale zas jak se to vezme. Lucas to dost podělal tím, že mu Impérium připadalo moc temné...Takže už pak Kershnerovi zatrhnul další režírování
Tak to je stará známá věc
Andrew26:
No ano, a o tom to je - má to své kouzlo Ale zas jak se to vezme. Lucas to dost podělal tím, že mu Impérium připadalo moc temné...Takže už pak Kershnerovi zatrhnul další režírování
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
kua však temná strana síly má bejt jaká asi? modrá?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Růžová ideálně...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil