Ahoj,
mam problem s GR od 67 vyse, rad bych v dohledne dobe smaznul 70ku. Nasla by se nejaka dobra duse s uzitecnou radou, co bych mohl vylepsit? Nebo je s timto paragonem jeste brzy? Profil je zde: https://eu.battle.net/d3/en/profile/Gel ... o/87981977.
Za pripadne rady diky.
KG
Pomoc s GR70
- KarelGavenda
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Gelda#2762
Re: Pomoc s GR70
No teda barbara jsem nehrál hodně dlouho, ale proč nemás na hlavě crit chance? ele dmg na bracers? na druhý zbrani taky % dmg?
- KarelGavenda
- Quill Rat
Ahoj,
diky za odpoved. Akorat uplne nechapu tve doporuceni, takze pro jistotu:
1) crit chance na hlave nemam, protoze jde o "stary" drop, kdy jsem zacinal s Replace; az budu mit podobny drop, tak udelam lepsi replace;
2) red dmg na bracers je tam proto, ze jine volby jsou take k nicemu a tohle je nejmensi zlo;
3) na druhe zbrani jsem % dmg vymenil za reduce all resource costs - je to lepsi volba?
diky za odpoved. Akorat uplne nechapu tve doporuceni, takze pro jistotu:
1) crit chance na hlave nemam, protoze jde o "stary" drop, kdy jsem zacinal s Replace; az budu mit podobny drop, tak udelam lepsi replace;
2) red dmg na bracers je tam proto, ze jine volby jsou take k nicemu a tohle je nejmensi zlo;
3) na druhe zbrani jsem % dmg vymenil za reduce all resource costs - je to lepsi volba?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Jestli mě pamět neklame, tak pro tenhle build je lepší Cooldown Reduction.KarelGavenda píše:3) na druhe zbrani jsem % dmg vymenil za reduce all resource costs - je to lepsi volba?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- KarelGavenda
- Quill Rat
to witekcz: Diky. Zitra se na to podivam.
Budu rad i za jine pripominky, treba za prsteny nebo co "cube-nout".
KG
Budu rad i za jine pripominky, treba za prsteny nebo co "cube-nout".
KG
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Tady je odkaz na moju barbarku je stavěná na HC, místo modrých můžeš jít do červených, unity můžeš taky prohodit, ale z hlavy nevím za který. Mám pocit ža Convention of Elements.
Kód: Vybrat vše
https://eu.battle.net/d3/en/profile/VitekP-2890/hero/92213307
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
1) to hned vyměn v tomhle stavu to můžes zahodit i normal hlava s crit tě boostne víc
2) o 7% menší dmg z ranged opravdu není lepší než +20% physical ( nebo element co se jede)
jednoduše se podívej do leaderboards a zkopíruj build co tam lidi hrajou nebo si otevří diablofans.com a tam máš hromady návodů, priority statů a všechno. S tim co jsi narolloval na bracers a head ty itemy můžes vyhodit.
2) o 7% menší dmg z ranged opravdu není lepší než +20% physical ( nebo element co se jede)
jednoduše se podívej do leaderboards a zkopíruj build co tam lidi hrajou nebo si otevří diablofans.com a tam máš hromady návodů, priority statů a všechno. S tim co jsi narolloval na bracers a head ty itemy můžes vyhodit.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
podle mě úplně zbytečný tolik resource cost
jinak na helmě crit určitě pomůže, občas se jedou jiné bracery, ale to by jsi musel mít v sekundárkách šanci na stun, já nosím nemesisky
pokud ti chybí dmg je to tím že máš blbou runu u battle rage (bloodshed) a nemáš nikde area dmg ww se jelo na "výbuchy" a tahaly se velké skupiny mobů dokupy
jinak sehnat spíš opasek na prodloužení ignore pain místo toho co máš - pride of Cassius
jinak na helmě crit určitě pomůže, občas se jedou jiné bracery, ale to by jsi musel mít v sekundárkách šanci na stun, já nosím nemesisky
pokud ti chybí dmg je to tím že máš blbou runu u battle rage (bloodshed) a nemáš nikde area dmg ww se jelo na "výbuchy" a tahaly se velké skupiny mobů dokupy
jinak sehnat spíš opasek na prodloužení ignore pain místo toho co máš - pride of Cassius
- KarelGavenda
- Quill Rat
Diky za tipy, pomalu na tom zacinam delat. Bude to chtit asi trochu casu, dobrych dropu je jako safranu.