Greater Rifts a Barbaři
YOG1 na tom neni nic k obdivování, mrkni na nějakej profil kdo dal lvl 50 a pokus se tomu přiblžit, ono to funguje a ne že ne...zase tak hrozný věci k tomu potřeba nejsou...
Re: Greater Rifts a Barbaři
No je pac na HC neviem ci by som to dal bez rollovania D
Dal jsem gr 45 s ik setem, Focus / Restrain ringama a Bulkatos mečema. Ten gr byl na pikaču, protože měl jen dvě patra, takže sem se fakt musel snažit, navíc byl v úzkejch chodbách s elitama, takže fakt mazec.
Hoši, nikde si to nepíšu, ale jak se vám pozdává 45 za 7:38? (RG bez Pylonu, GR průměr) Upravuju Passivky a zdá se mi to dobrej výsledek..
EDIT: asi dobrý, teď pěknej Rift ale zase bez Pylonu GR45 za 5:14 - to už myslím ujde
EDIT: asi dobrý, teď pěknej Rift ale zase bez Pylonu GR45 za 5:14 - to už myslím ujde
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
DrDma
To je taky pekný čas.
Ja pořád nemůžu pokořit tu 51, ale mám v planu večer něco zkusit tak uvidím jak to dopadne.
Jinak pylony nelovim bud tam je nebo není nechci se na ne spoléhat.
To je taky pekný čas.
Ja pořád nemůžu pokořit tu 51, ale mám v planu večer něco zkusit tak uvidím jak to dopadne.
Jinak pylony nelovim bud tam je nebo není nechci se na ne spoléhat.
Díky. Já Pylony vidím úplně stejně. Píšu je jen proto, abyste věděli, jestli je jima čas ovlivněnej nebo ne..
Hraju tedka stímto a musím si pochválit amulet i když na něm chybý crit šance.
Chtělo by to lepší tak doufám že se mi podaří ho nafarmit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lord ... o/52551065
Chtělo by to lepší tak doufám že se mi podaří ho nafarmit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lord ... o/52551065
Ta nová změna je postavená na Convention?
HF Amul máš fajn, sice bez CC ale aspoň je vitka použitelná a Passivka super. Já jsem se Solo sběrem dost pomalej. V RoS jsem jich udělal do 15ti a všechno salvage. Teď to asi bude s wrtulí o dost rychlejší, ale nějak se na to nechystám. U mě je to asi ztráta času. Až se budu po PL800 nudit, to bude ten správnej čas na to
HF Amul máš fajn, sice bez CC ale aspoň je vitka použitelná a Passivka super. Já jsem se Solo sběrem dost pomalej. V RoS jsem jich udělal do 15ti a všechno salvage. Teď to asi bude s wrtulí o dost rychlejší, ale nějak se na to nechystám. U mě je to asi ztráta času. Až se budu po PL800 nudit, to bude ten správnej čas na to
- Abbottaker1
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska se zadarilo, nejdrive padla 51 a dalsim pokusem celkem solidni cas za 10:35 na 52.
Celkem jsem mel solidni densitu, i kdyz plno elit jsem se sebou tahal az k RG, ktery byl ten novy - Hamelin.
Urcite pujde dat i 53, tam uz je to ale velmi o RNG celeho riftu aspon pro takove kopyto jako ja, ktery to moc nehroti.
Ale Rank EU 209 nebo kolik to je potesi
Celkem jsem mel solidni densitu, i kdyz plno elit jsem se sebou tahal az k RG, ktery byl ten novy - Hamelin.
Urcite pujde dat i 53, tam uz je to ale velmi o RNG celeho riftu aspon pro takove kopyto jako ja, ktery to moc nehroti.
Ale Rank EU 209 nebo kolik to je potesi
pekne
Skoda ze asi vacsina ludi skipuje elity na high GR
Skoda ze asi vacsina ludi skipuje elity na high GR
DrSama: když pylon je fajn, když není, nic se neděje a jede se dál. Na pylony se nespoléhám a ani nehraju s unity, protože hraju ik set a tam je redukce dmg od staroušů. Časem uvazuju o tom, že bych bane of the trapped nahradil gemem na redukci dmg že sezóny, jen ho musím mít na dostatečném levelu. Co si o tom myslíš?
Naposledy upravil(a) Rhondien dne 21.04.2015, 14:59 hod., celkem upraveno 1 x.
Abbottaker1
Gratuluju pekny vysledek.
Brzo taky pokořím snad.
Gratuluju pekny vysledek.
Brzo taky pokořím snad.
Mne dnes padlo kladivko na HoTu ..takze dofarmim IK set a skusim to s ringami na +dmg + deduskovia na together us one a som zvedavy aky GR sa s tym bude dat
Abbo: goog job (jinak ta tvoje palice je parádní)
Rhondien: BotT je na blízko hodně silnej. Myslím, že ti pak bude chybět čas. Měnil bych raději jinej Gem.
Rhondien: BotT je na blízko hodně silnej. Myslím, že ti pak bude chybět čas. Měnil bych raději jinej Gem.
- Abbottaker1
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Dik panove, dneska jsem zkousel par pokusu na 53, ale ani jeden z cca 4 pokusu nebyl "the one " .
Bud spatne potvory nebo mapy, kde nebyly mobky, tak snad nekdy jindy.
Nejlepsi vysledek byl, ze limit uplynul v 25% HP RG.
Ono tvrdovat kolem toho RG to je ale celkem dost velka nuda, dost me to odrazuje, nevim jak vas...
Bud spatne potvory nebo mapy, kde nebyly mobky, tak snad nekdy jindy.
Nejlepsi vysledek byl, ze limit uplynul v 25% HP RG.
Ono tvrdovat kolem toho RG to je ale celkem dost velka nuda, dost me to odrazuje, nevim jak vas...
Škoda že nebyl moc dobrej rol monster a riftu jinak bych to dal ta minuta naštve.
Ale aspon na chvilku v žebříčku s GR 51
Mno, co dodat - já právě obdivuju tu vaši chuť (těch tří padesátkovejch) to zkoušet.Abbottaker1 píše:tvrdovat kolem toho RG to je ale celkem dost velka nuda, dost me to odrazuje, nevim jak vas...
Možná bych tu 50 taky udolal, ale já si na 50+ ani neberu klíče, když mi je hra nabídne. Raději vylepšuju Gemy. Už na tý 48 jsem u RG strávil 1/3 času na místě a když vezmu, že každá chyba byla IK..
Mě teď docela hezky svištěj Rifty 43-45. To je u mě ještě pořád zábava. Vyšší už tak 1x za den a dost
Ja musím říct že poslední 2 dny se zlepšili a našel sem zatím asi nejlepší kombinaci pasivek a šperků pro mě.
50 dávám už celkem v pohode dneska i za 9 minut a hlavně sem jí stihl už pokaždé tak se chystam pokořit 52-53 snad
50 dávám už celkem v pohode dneska i za 9 minut a hlavně sem jí stihl už pokaždé tak se chystam pokořit 52-53 snad
Mě prostě nejde do hlavy, jak ty to mastíš s WotW+BK. Já testoval svoji Histerku, co mám na T6 a totálně jsem vyhořel (někde kolem 43 jsem dal, ale pořád tuhej)
Moc se této kombinaci zatím nevěnuju, ale evidentně v tom mám velký rezervy
Věci mám krom amulu, mohl bych to obšlehnout podle tebe, ale mě tam odrazuje ten Sprint. Nevyhovuje mi to herně a mám takovej dojem, že na tý rychlosti to máš právě postavený. Proto se do toho moc nehrnu..
Moc se této kombinaci zatím nevěnuju, ale evidentně v tom mám velký rezervy
Věci mám krom amulu, mohl bych to obšlehnout podle tebe, ale mě tam odrazuje ten Sprint. Nevyhovuje mi to herně a mám takovej dojem, že na tý rychlosti to máš právě postavený. Proto se do toho moc nehrnu..