nebudu to tady rozkreslovat tolik jako AJey, ale pokusím se vysvětlit své volby SP (když nebude nikdo na coop) PvM WD. Čili Witch Doctor podle Pseudopsa (pokud někdo bude chtít být strašně kůůl a sexy a über == bude chtít mít stejný build jako já) zaměřený na hraní na harcore módu proti příšerám (né proti hráčům). Je to spíše takový first run build, proto mám Horrify i Spirit Walk - do situací, kdy se do něčeho namočím, aniž bych věděl co se vlastně děje

Link zde - http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WXa!aaYYYY
Psíci a Sacrifice - Psíky určo chci, na HC alespoň na klasický playthrough by měli být více než dostačující tančíci a navíc jsou strašně sweet a cute <3 Ohledně Sac nevím - to bude podle toho, jak se mi ten skill bude líbit in-game + jestli půjde ovládat který vybuchne a budou vidět životy - obětovat slabouškého ;-) Runy na to - Double Alabaster - Life leech je dobrá věc, ani né tak pro mě, ale pro ně jako tanky jo. Na Sacu mám ressurect, opět důvod tankovací.
Locust Swarm - od doby co jsem viděl to prvé video jsem věděl, že tenhle skill chci minimálně vyzkoušet. Vyzkouším, ale jak říkám, je to prostě láska <3 A runa? Hned jak jsem viděl, že tam je vííííííc AOE, byla jasná

Horrify - s prodlouženým dosahem, váhal jsem možná nad prodlouženým fearem, ale nakonec jsem si řekl, že když mám SWalk na 10sekund, že vypadnu. Horrify mám proto, abych vůbec zacástil SWalk

Spirit Walk - 10s? That's SOSOSOSOSOSOSOSOSO (many banelings) looong

Spirit Barrage - Pěkný single spellíček na spam? Ou nice. Nakonec předehnal Haunt, protože Haunt není tolik spamovací (max 3 at the time je málo

Pasivky byly celkem jedno, hodila se mana regen za spirity (mám 4), +1 max psík a životy, pěkná věc. Co se 3. pasivu týče, fláknul jsem co mě napadlo, možná by se dala dát +dmg +mana cost, možná i placení životem, ale to se uvidí, teď to nevymyslím.
PS & OT: Zdá se mi, že člověk si vybere 2-3 typy run a ty pak sází všude. Alespoň já jsem dělal buildy 2 (jeden ubertajný na coop

Prozatím, je tohle pouze stylem - "jak-si-to-budu-dělat" (kdo myslí něco jiného než D3, tak je pseudoprase

Nestyďte se a kritizujte, drbejte, smějte se mi. U R welcome

Bonus nakonec - odkud jsem vzal SOSOSOSOSOSOSOO (many banelings)? --> click me! http://goo.gl/LgPCn (funny video, každý musí vidět)