T6 HC rdy CDR WD pet build

Odpovědět
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
T6 HC rdy CDR WD pet build

Příspěvek od Darkness » 10.08.2014, 11:53 hod.

Takhle se da hrat WD bez SMK, bez psu, bez hadu a mozna jeste vic v pohode ...

Zdroj: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13271747322

Skily

T6 rift 10 min

podminka pro funkcnost buildu:
CDR pres 50%, idealne jeste trochu vic

Ja WD hral jen chvili asi pred dvema mesici a zkousel jsem trosku neco podobneho, tak moje nasledujici komentare berte jako ne az uplne overeny muj nazor

vyhody oproti jinym pet buildum
- lepsi defense nez se psy - perma SW nebo Horify
- lepsi do party - buffy strong arm + pirane + BBV a vyborny crowd control
- garga dava lepsi dmg nez psi nebo velky pes - dava totiz area dmg a diky cooldownum je skoro perma

Tip:
Proc je Gargantuan/Wrathful protector tak silny? - garga WP profituje z AS 2x a z BBV taky 2x - podminka je ze musite nejprv dat BVV a stat na nem ve chvili vyvolani gargy - bere se soucasne jako pet takze sdili vas buff AS, kdyz na BBV stojite a ve chvili vyvolani si snapshotuje BVV buff, kdyz ho vyvolate na BVV (to jsem vycetl pred casem jinde)

Z komentaru na US foru:
SMK je smejd, CDR buidl je lepsi nez SMK. SMK ma vliv jen na FA a BVV.
zaver: nezoufejte, kdyz kukri nepada, jsou lepsi alternativy ;-)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Re: T6 HC rdy CDR WD pet build

Příspěvek od Gold Eagle » 10.08.2014, 12:46 hod.

Copak Kukri, ale ten TaT. Paragon 600 taky udělá svoje. Ale vycraftit bych to oh + všechen gear na to tuším v truhle mám. :D

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 11.08.2014, 12:30 hod.

Chápu že je to HC, nicméně zrovna tohle by mne vůbec nebavilo - člověk tam totiž vlastně jen pasivně pobíhá okolo :) Ze stejného důvodu mne nechytl Jade set ani aktuální experimenty s EQ barbarem - pořád se jen na něco čeká a běhá kolem :roll: Rád přiložím ruku k dílu, takže když jedu pasivkové fetiše, musím mrskat žabky abych udržoval armádu a to mne nutí jít víc k mobům/elitkám, hezky do centra dění, a ač si často říkám že jsem tvrďák a že tohle ustojím, neustojím, ale když mne to baví být v tom bordelu :D Moc se mi v minulosti líbil Cloud of bats, hezky doprostřed mezi moby a jedééém :D U barbara taky radši mobíky biju poctivě "ručně" - takový hammer např. - jen udělat hup, hup, hup a čekat někde až to pomře popř. na cooldown pro další hup, hup, hup, to vážně není ono :{
Tak trochu doufám, že nejen s pomocí boostu two-hand se najde nějaká možnost hrát WD na manu, bez komplet setu jako je Jade, uvidíme ;)

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 13:05 hod.

já hraju WD na manu s hauntem a piraněma, sem pořád bez many :D:D to zkus..
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 11.08.2014, 18:28 hod.

Ale furt tam máš jako hlavní mateřskou školku :D
Uvidíme v 2.1, třebas tam něco manového bez petů půjde hrát - pokud budou two-hand k použití (čemuž moc nevěřím :) ), pak možná - nižší AS = menší nároky na manu, snad se něco vymyslí ;) Cloud of bats jsem fakt miloval, pečené maso všude kolem :D

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 11.08.2014, 19:12 hod.

2H budou OK pro Jade WD. Haunt a locus počítají dmg z basic dmdg zpraně. mělo by to dávat větší šlupky, zkusit to můžu. Equip bych tam na to měl mít.

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 16.08.2014, 23:29 hod.

Tak uz mam s timto buildem par riftu(T6 samozdrejme) a musim rict, ze spokojenost zase trochu zmena.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 18.08.2014, 14:38 hod.

Samozřejmě říct, že tohle je o hraní bez hadrů je hovadina. Vemte si že má TaT. Kdybych svoje rukavice konečně vyměnil za TaT, tak si zvednu rychlost procházení riftu o 30-45% dle situace! Jen jeden předmět toto udělá!

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 18.08.2014, 15:53 hod.

tys je jeste porad nedropl? Hmm tak to zlo celkem, ja vcera klikam pro crusa ruky u kadaly a dalsi tat a predevcirem zas tat akorat z dropu(celkem crap, ale lepsi nez nic)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 18.08.2014, 18:01 hod.

Ne. Dokonce už mi padla víckrát ve hře i myš na Zunimasu a začíná se mi znova rollovat Zunimasa. U KAdaly už znám všechny legend a set gloves alespoň 6x. Jade už beru jako odpad.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“