Unusual build
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé WDčkáři... Doktora jsem dlouhé měsíce zanedbával a rád bych zkusil něco, co není pet nebo jade... zkoušel sem poison s mimics bez většího úspěchu (docela pomalé solo T6), přemýšlel jsem ještě o fire se spirit barrage. Může mi někdo poradit nějaký funkční build který není jade/pet?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Re: Unusual build
https://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 08&t=10922 treba tu neco najdes je to par prispevku pod tim tvym..
Dobrej se zdá ještě Sacrifice, najdu video a postnu ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Pokud budeš hrát v partě tak zkus toto: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Froz ... o/44703300
Sacrifice hraju na t6 rifty
https://www.youtube.com/watch?v=8JxYyh3YrZw
Doporučuju, je to změna a hodně svižný.
https://www.youtube.com/watch?v=8JxYyh3YrZw
Doporučuju, je to změna a hodně svižný.
Já to zkoušel,ale nikdy se mi nepodařilo ty psy produkovat stejně jak jemu :/. off-hand mám bohužel na 6 sec a né 4 sec :/. Bude tohle ten brutální rozdíl??
Ano - když máš na 4 sekundy máš defakto stále +20%, t6 rift chodím tím stylem, že jen generuju fetishe a když potkám elitky, tak odpálím všech 5 psů a tím se dostávám na DPS 2,5-3,5 milionu v totemu. Mám to cca tři dny ten build, moc jsem si s tím zatím nehrál, ale když se dobře stakne pasivka z globů a teprve potom odpálíš psy dostaneš se na těch jeho 4,5+ mil DPS. Já se dostal max okolo 4 kdy fetishové critovali za 80-100 mega, bohužel jen 2-3 sekundy což ale bohatě stačí.
Normální rift jsem s tím šel 3,5 minuty max. Musíš gamblit holt ten správnej roll.
Normální rift jsem s tím šel 3,5 minuty max. Musíš gamblit holt ten správnej roll.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Hmm, akorát tenhle typ sarifice je taky pet WD. Von chtěl něco jinýho.
- barwajz
- Fallen Shaman
- BattleTag:barwajz#2964
Už to nadhodil Frozen, na tomto patchi do party na GR (které předpokládám chodíte i na HC) je zdaleka nejpřínosnější TENTO build.
Na solo si s tím pochopitelně neškrneš, ale už s jedním DPSkem v partě dosáhneš velmi slušných výsledků.
Navíc je to fajn změna, hrát v této hře něco jiného než pure dmg )
Na solo si s tím pochopitelně neškrneš, ale už s jedním DPSkem v partě dosáhneš velmi slušných výsledků.
Navíc je to fajn změna, hrát v této hře něco jiného než pure dmg )
Jiný buildy hratelný nejsou.
tankovací/jade/čistej pet/sacrifice pet/poison dart na t6
- když nepočítám modifikaci pet buildu na fire/poison/physical potom vše ostatní je trápení holt, je potřeba se s tím smířit
tankovací/jade/čistej pet/sacrifice pet/poison dart na t6
- když nepočítám modifikaci pet buildu na fire/poison/physical potom vše ostatní je trápení holt, je potřeba se s tím smířit
Ahoj
ten sacrifice je good mám aj mojo ( offhand) na 4s ale bez VIT namiesto toho tam mám ale krásny roll elite demage +8.
Preco som si tam tu VIT nepreroloval ? pretože som tam namisto mana regen dal demage do fetish army.
Veľmi sa mi páči build Carnevil ( hrám ho na season) je to lahoda ale škoda ze sa nedá hrať inak ako na zunni ten set nemám rad pretože WD Je v ňom doslova glass Cannon.
Na non season hrám klasiku augh set + SMK bez big doga a zunni kazdy kto ma SMK vie ze zuni je papier psa som vyradil pre SOJ.
Ako offhand pouzivam serpent a na psi mám runu leeching beast.
momentálne začínam veľmi uvažovať nad založením support buildu material mám a SMK tiež chýba mi už len amulet na lighting resist.
Hra tu niekto support Build ?
ten sacrifice je good mám aj mojo ( offhand) na 4s ale bez VIT namiesto toho tam mám ale krásny roll elite demage +8.
Preco som si tam tu VIT nepreroloval ? pretože som tam namisto mana regen dal demage do fetish army.
Veľmi sa mi páči build Carnevil ( hrám ho na season) je to lahoda ale škoda ze sa nedá hrať inak ako na zunni ten set nemám rad pretože WD Je v ňom doslova glass Cannon.
Na non season hrám klasiku augh set + SMK bez big doga a zunni kazdy kto ma SMK vie ze zuni je papier psa som vyradil pre SOJ.
Ako offhand pouzivam serpent a na psi mám runu leeching beast.
momentálne začínam veľmi uvažovať nad založením support buildu material mám a SMK tiež chýba mi už len amulet na lighting resist.
Hra tu niekto support Build ?
Jo, sem tam ho vytáhnu (ten supp build). Pro partu nad GR40 neuvěřitelnej přínos!
Momentálně ho zkouším trošku jinak s Pandemonium loop prstenem, viz zde:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/44467005
Hodně věcí tam není ideální! hlavne Kukri mám na PetDoc, takže místo toho krompáč na confused žaby atd, gear vůbec je divně poskládanej , ale perma Fear dosáhnu a to je gró buildu ;-)
Momentálně ho zkouším trošku jinak s Pandemonium loop prstenem, viz zde:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/44467005
Hodně věcí tam není ideální! hlavne Kukri mám na PetDoc, takže místo toho krompáč na confused žaby atd, gear vůbec je divně poskládanej , ale perma Fear dosáhnu a to je gró buildu ;-)
Ten ring vyzerá dobre ale nechápem tam to rhenho skôr by sa tam hodilo last Breath alebo SMK.
Rhenho je super weaponka ale nemá nejak špecifickú sekundarku na defence ale naopak offence.
v tom poisne to je super ale myslím ze ho tam máš až príliš vela napr tie gate sa mi tam nehodia support build sa dáva do poisnu pre lege gem teda ze všetci v partie dávaju +10 do enemies viac demage ak su nakazený poisnom. Ale ak máš ten gem na tier 25+ tak všetky tvoje skilly dávaju poison preto sa ti ideálne kombinuje s CDR 75+
Ak máš CDR 70 + greave injustice + lege gem na 16% CDR za kazdy stack tak mas fetish army Head hunters (poison) dostupne každých 15 sekund.
support build nemá dosť veľký demage nato aby sa oplatilo staracat CDR a Defence.
Rhenho je super weaponka ale nemá nejak špecifickú sekundarku na defence ale naopak offence.
v tom poisne to je super ale myslím ze ho tam máš až príliš vela napr tie gate sa mi tam nehodia support build sa dáva do poisnu pre lege gem teda ze všetci v partie dávaju +10 do enemies viac demage ak su nakazený poisnom. Ale ak máš ten gem na tier 25+ tak všetky tvoje skilly dávaju poison preto sa ti ideálne kombinuje s CDR 75+
Ak máš CDR 70 + greave injustice + lege gem na 16% CDR za kazdy stack tak mas fetish army Head hunters (poison) dostupne každých 15 sekund.
support build nemá dosť veľký demage nato aby sa oplatilo staracat CDR a Defence.
Jojo, vím jak se to "má" hrát ;-)
proto taky píšu ...."gear vůbec je divně poskládanej".... ;-) ;-). Gatě tam nemaj byt vůbec, jen momentálně nemám jiný, stejně jako nemám Last brath a druhý kukri ;-). Poskládal jsem to z věcí co byly dostupný a šlo mi hlavně o Fear aby byl 100% času up ;-)
Chci zkusit ten ring právě, jenže mám víc aktivních postav a k této jsem se dostal jen na 10min
proto taky píšu ...."gear vůbec je divně poskládanej".... ;-) ;-). Gatě tam nemaj byt vůbec, jen momentálně nemám jiný, stejně jako nemám Last brath a druhý kukri ;-). Poskládal jsem to z věcí co byly dostupný a šlo mi hlavně o Fear aby byl 100% času up ;-)
Chci zkusit ten ring právě, jenže mám víc aktivních postav a k této jsem se dostal jen na 10min
JJ ja mám tiež len jedno SMK a stale preroluvavam dám tam VIT potom rolnem + 10 demage neskôr AS7 a uz neviem co tam nechať :-)
Každopádne sa mi veľmi páči support build joebo444 ten chlapec je v diablo úplný génius.
Každopádne sa mi veľmi páči support build joebo444 ten chlapec je v diablo úplný génius.
No, koukám na něj,pěkný! Nechápu ovšem, proč na PetWD nosí samotnou Tal Rasha chestku :O !! Přitom má Aughid ramena a brancery (bez RoRG).
Možná celý Diablo žiju v nějakým omylu, ale není pro PetWD lepší 3x Aughid než 2x Aughid+1xTal Rasha (situace bez RoRG) :O ??
Ale to asi on ví ;-).
Nemám rád právě kecy typu "Bože můj,ty seš lama,proč máš nasazenej Leoric signet když SoJ je daleko lepší" atd... Už jsem na to narazil vícekrát...To je pro ty lidi tak těžký pochopit, že to tak máš proto, že ještě dobrej SoJ nepadl?? a že je prostě lepší nosit 9 CCh - 45CD - INT Leoric Signet než 20% Phys - Area dmg - Vit SoJku??
Ale nic, to je jinam, tak zeď nářků nad omezeností některých uživatelů fór
Možná celý Diablo žiju v nějakým omylu, ale není pro PetWD lepší 3x Aughid než 2x Aughid+1xTal Rasha (situace bez RoRG) :O ??
Ale to asi on ví ;-).
Nemám rád právě kecy typu "Bože můj,ty seš lama,proč máš nasazenej Leoric signet když SoJ je daleko lepší" atd... Už jsem na to narazil vícekrát...To je pro ty lidi tak těžký pochopit, že to tak máš proto, že ještě dobrej SoJ nepadl?? a že je prostě lepší nosit 9 CCh - 45CD - INT Leoric Signet než 20% Phys - Area dmg - Vit SoJku??
Ale nic, to je jinam, tak zeď nářků nad omezeností některých uživatelů fór
Rashu ma pre AS a aj 2x set augh je good.
Ono v PET build platí jedno nepísané pravidlo
CC 50 a viac nepotrebujes
CHD 400 až 450 a viac nepotrebujes
AS nikdy nieje dosť ak mas AS 2.0 a viac ovplyvňuje to aj pety.
Vďaka mask of jeram pety dávaju 100% demage navyše tj ak máš TaT mas 50% AS a witching hour je uplna bomba
Tvoj základný demage sa aplikuje do enemies podľa AS a Crit zásahy su ovplyvnené Crit chancou.
Takze
Takze čím väčší AS tím viac úderov a tym sa zvyšuje šanca na CC ak mas na WD critical chance 50% a TAT 40% tak ti Pety crituju instantne.
Critical demage sa odvádza od tvojho základného demage preto ked vidím ze niekto rolne int na CC tak ma ide poraziť pretože na papieri to ukáže ze dávaš väčší demage ale v skutočnosti dávaš menší ale častejšie.
Dá sa to zmerať ak máš Rhenho flayer bežne dávaju žabky 2 až 3 mil ak mas AS 1.80 a viac demage sa dostáva až k 4 alebo až 5 mil.
Ono v PET build platí jedno nepísané pravidlo
CC 50 a viac nepotrebujes
CHD 400 až 450 a viac nepotrebujes
AS nikdy nieje dosť ak mas AS 2.0 a viac ovplyvňuje to aj pety.
Vďaka mask of jeram pety dávaju 100% demage navyše tj ak máš TaT mas 50% AS a witching hour je uplna bomba
Tvoj základný demage sa aplikuje do enemies podľa AS a Crit zásahy su ovplyvnené Crit chancou.
Takze
Takze čím väčší AS tím viac úderov a tym sa zvyšuje šanca na CC ak mas na WD critical chance 50% a TAT 40% tak ti Pety crituju instantne.
Critical demage sa odvádza od tvojho základného demage preto ked vidím ze niekto rolne int na CC tak ma ide poraziť pretože na papieri to ukáže ze dávaš väčší demage ale v skutočnosti dávaš menší ale častejšie.
Dá sa to zmerať ak máš Rhenho flayer bežne dávaju žabky 2 až 3 mil ak mas AS 1.80 a viac demage sa dostáva až k 4 alebo až 5 mil.