Za cca 1500 BS sem dostal rukavice, helmu, brnění a boty co používám na DH (+ ještě 2x leg cloaks), takže na toto mám asi hodně štěstí , bohužel o dropu to už říct nemůžu, tam mě legendárka nepadne klidně 1,5 hodiny
jo,me padl,dokonce ho nosim na WD a to jsem se o nej ani nesnazil,stalo to tak 500 shardu,stejne tak jedny tasker and theo padli asi po 1000 BS,na druhy postave uz 5000BS a TaT nedala,proste random haluz
Jak to děláte ? Já momentálně u Kakaly lovím Hellskull štít a těch 11 000 shardů bude hezky kynout, nechápu jak to někomu může padnout hned a nebo si třkrát nafarmí 500 shardů a padne mu to tam .
za posledních 1000BS mi nedala jakoukoliv lege( kupuju jenom 5 bs ové), celkově v sezóně to sotva vychází tak 1lege na 1K BS, což je neuvěřitelně směšný, asi mam smůlu, ale i tak mi příjdě že kadala znerfovali až běda.
Odhaduju dlouhodobý průměr na 1 lege za 500 BS. Občas se podaří i 2-3 pětistovky BS bez lege, ale zase pak bývá ne tak málo často více než 1 za 500 BS a vyjímečně i 3-4.
Ve 2.1 díky velkému zrychlení T6 + vyšší GR je těch BS mnohem více, takže z Kadaly i něco dostat jde. Už je jen otázkou co. Už mi třeba dala vícekrát ten kus setu/leg co potřebuju, ale rolly se ji moc nedaří...