Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od hulkxxxl » 14.07.2014, 08:59 hod.

musí to bejt zajímavé jít z HC na sc, už mě to taky napadlo protože poslední týdny mám tolik dc a lagů že je sto skoro nehratelný ale stále se sržím HC hlavně kvůli komunitě které je prostě ehm "přátelštější" (no flame)

jinak co koukám profily lidí na sc dost často se mi zdá že HC chary jsou ohodně líp vybavené, loot 2.0 smazal ten velkej rozdíl co byl a tím že si nasyslím gear sám nebo s pomocí party v tomto směru hru úplně změnil (nesypem goldy / eura do AH)
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.07.2014, 09:02 hod.

Hlavně mám pocit, ze kolikrát uděláme T6 rychleji než někteří na SC a to nezdechnem, ale někteří experti na SC to pichnou za každým rohem.:-D
Ale znám hodně SC hráčů kteří to maj vyladěný a neumiraj a naštěstí jsou přátelský aji.:-D
Takovej třeba Květák jak me helfl ze začátku diabla atd....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 14.07.2014, 09:10 hod.

"presel jsem" nerad - ale nez abych prisel i o uplne posledni zbytky vybavy... na HC hravam jen T6 s Armadou od lvl 1 a pak pozde v noci, kdy mi net moc nepada, obcas neco probehnu

na SC hlavne chci otestovat wize za hranicemi moznosti a zkusit co bych si na HC nedovolil a nebo bych chcipl driv nez bych to vyladill .... mam v hlave zajimavy build, ale nevim jestli bude fungovat - musi padnout itemy ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 14.07.2014, 09:15 hod.

Jeste jedna zajimavost, zkousim kombinaci Blackhole spell steal s WoF arcane attunement a casto se blizim dvojnasobku sheet dps (nesleduju porad), jednou to byl i trojnasobek - ano z 500k => 1.5mil

kdyz se to jeste znasobi area dmg - tak jsou to dobre pecky ;)

vlastne blbost, WoF bonus se neukazuje v sheet dps, takze to je zvysene jen blackhole a WoF dava bonus navic
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.07.2014, 10:50 hod.

uz mam napul slozene sety, prevazne z dropu, PL100 = 42 hodin, skoro ustojim T4, dmg akorat tak ne T1

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.07.2014, 11:08 hod.

Když bude čas a nálada potahal bys me? (Postavu na SC)
Nějak se mi tvůj nápad zalíbil.:-D
A v když bude bouřka nebo něco.:)
Zrovna včera jebl blesk hned někde u nás to byla jeba ze sem se pos*al.:-D
Sem čekal kdy se vzbudí mala ale ta vůbec.:)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.07.2014, 11:10 hod.

jasny, jak nekdy vecer budu, tak napis

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.07.2014, 11:43 hod.

jeste par zajimavosti:

- trvalo mi to az do PL100, nez jsem byl schopen upgradnout emerald gem do zbrane na max, ted prijdou na radu dalsi gemy

- 15% resource cost reduction je pro muj arcane build malo, s 25% uz to bylo daleko lepsi, ideal je pres 30%, to musim nejak lip poskladat

- i proto chci mit co nejdrive PL400+ - protoze prioritu ma Area Damage, ale pak pujdou vsechny body do resource cost reduction, zaroven body v AR a Armor na max je taky hodne znat

- porad mi nepadla zadna zajimava zbran, jen furt pada Gift of salaria, ale nic moc roly, ale protoze stejne nemam zatim zadny zajimavy offhand tak neresim

- recepty uz budu mit asi brzy vsechny - vsechny dulezite - tj. setove uz mam ....

Obrázek

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 15.07.2014, 14:01 hod.

To je jasné, že 15% RCR je hrozně málo.

10% + 10% RCR (což dá 19% RCR) bylo pořád málo i jen na 13s mimo Archon pro Archon build. A to ten omezený čas hrozně snižuje potřebu RCR (jak dochází RCR, tak je dostupný Archon a nevadí že dojde).
S 10% + 10% + 8% (což dá 25,5%) to bylo pro 13s na hraně (většinou stačilo, sem tam těsně před dostupností Archonu došla AP).
Než jsem měl Vyr's set a v arcane buildu čekal na Archon dlouho, tak jsem hrál 10% + 10% + 8% RCR + 50 bodů paragonu max AP + 4 APOC + 2AP/s za 2ks Tal set (s RoRG) + 1,4AP/s Templář. Až tahle kombinace všeho dohromady byla úplně na pohodu ohledně AP.

S Arcane torrentem je spotřeba AP o malinko nižší než s dig., ale na druhou stranu do toho máš ještě WoF, kde mizí nejrychleji.

A souhlas, 400 paragon je první pěkný základ, kdy je k mání už to nejdůležitější. Škoda jen, že paragon je rozdělený do 4 skupin a není to jedna velká skupina. V light variantě nepotřebuju RCR, takže od 400+ už dávám gold find a to bych raději dával něco jiného v jiné skupině dříve.

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 17.07.2014, 13:25 hod.

cau lamky :)

tak jsem vcera po dlouhy dobe zase lognul a docela to slapalo... zadny DC, zadny lagy... ale mozna to bylo tim, ze jsem hral ve 4 rano pod vlivem :D ale 20m za jiz nepouzivany surky byl dobrej bonus, jeste abych tak nasbiral nejaky diamanty - ty 3 RIPy po sobe pred nejakou dobou me tak nejak vysosaly... taky jsem zvedavej, co za tu dobu blizz zas udelal s WD - no uvidime :)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.07.2014, 11:01 hod.

tak na PTR by mely byt nejake zmeny, hodne na wizardovi, jsem zvedav, vypada to zajimave, ale oficialni poznamky jeste zverejneny nejsou

- mimo jine zmena funkcnosti Energy Twister - ktera nemela jak byt datamined

jinak na PTR uz bude aktivni buff 2h, coz jsem rad, protoze jsem z wizem ted 2h chvili z nutnosti zkousel a libilo se mi to a carodejka s nekterymi 2h v ruce vypada fakt cool :) a pro muj arcane master build se 2h zbrane vyborne hodi (hodi se nejvic pro skily jejichz dmg neni zavisle na AS, tj napr WoF nebo meteor, stejne tak napr storm armor nebo frozen storm armor s 2h hituje tvrdeji ...)

navyseni dmg u 2h o 23%-26%, bude u zbrani lvl 70 retroaktivni - tj nevyhazujte 2h jeste se muzou hodit ;)
- lidi komentujou, ze to je fajn, ale jen prvni krok a ze to jeste malo, proto aby se 2h fakt vyplatily -- uvidi se, ja si myslim, ze pro urcite specificke buildy uz 2h zajimavy bude (napriklad pro build co stale jeste nosim jen v hlave protoze mi furt nechce padnout Shi Mizu's Haori chestka, kterou jsem drive uz nekolikrat rozbil)

----

uvedomil jsem si, ze i kdyz jsem na HC skoro vsechny zajimave itemy pohrbil ty nej po patchi mam v truhle, Furnace a kompletni Fire bird set, musim na live nasbirat par desitek mega na gemy a pak na PTR testnu :)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 18.07.2014, 11:09 hod., celkem upraveno 2 x.

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.07.2014, 11:02 hod.

Tak to abych začal sbírat sety.:-D

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 18.07.2014, 11:09 hod.

dneska se všichni na streamu GiGa předháněli kdo má lepší mirrorball a WOW nebo to každej drtil se serpentem a nějakou helmou že frost hydra kouzlí neustále novu nebo tak něco to bylo

jinak skoušel gig udělat asi 60k LOH a chodil T6 úplně v klidu neuvěřitelně rychle si doplňoval životy jak za starejch časů s LS
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.07.2014, 11:16 hod.

no, to uz je aktivni zmena LoH a nebo jeste ne? ted nevim

-vim, ze se ma menit LoH, ze nebude na hit ale na aktivaci skilu - takze bude fungovat stejne dobre/spatne na 1 target jako na vice targetu ... a melo se na itemech i v paragonu jeste navysit ...

jinymi slovy LoH prestane byt LoH, ale bude fungovat prakticky stejne jak deflection .... jen s tim rozdilem, ze vyse bude dana itemy a paragon body ...

Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 18.07.2014, 11:27 hod.

už to bylo na ptr online náhodou naroloval na zbrani asi 14500... tak přeroloval ještě ringy amulet helmu a myslím že ruky a dostal asi 55000 nebo kolik

mám pocit že to není hit ale za cast s hitem nebo tak něco je to upravený potřeba otestovat, ale vypadalo to parádně
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.07.2014, 11:34 hod.

jj, tak se to da priblizne rict

skily bez animace, tj napr u wizarda frost nova (nebo EB!) nove LoH procovat nebudou, alespon v soucasne iteraci ...

vlastne nejpodstatnejsi zmena je, ze se na LoH prestane vztahovat proc coeficient skilu a procuje 100% a proto ta uprava, ze na vice cilu funguje stejne jako na jeden
Naposledy upravil(a) Darkness dne 18.07.2014, 11:36 hod., celkem upraveno 1 x.

Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 18.07.2014, 11:36 hod.

Pokud si dobře pamatuji, tak bylo napsáno, že to bude tolik života kolik máte, tzn. nebude se brát ohled na proc koeficient, ale podmínka je tato:

začarovat kouzlo, které udílí dmg (je jedno do kolika nepřátel)

ps. leo byl rychlejší :)
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.07.2014, 11:39 hod.

jj, jeste jsem tam dopsal posledni radek :)

a prave je tam to omezeni, ze nebude fungovat pro skily bez animace, aby se nemohly zneuzivat na spamovani loh

u channeling skilu pak ma byt nejaky mechanismus jak bude loh healovat prubezne - tj bude fungovat prakticky jak life regen ...

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.07.2014, 11:53 hod.

jinak treba pro mne to neni tak prevratna zmena, podle mne loh na velkych grupach funguje po staru lip, kdyz se pouzivaji dobre procujici AOE skily a u jednotlivych cilu se da v klidu uhybat

ale zase se zvysi hodnota mitigation vs life/toughness

(mi s wizem stacilo na T6 deflection a loh ani regen jsem nijak neresil - pravda nehraval jsem solo, ale i to by slo)

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.07.2014, 14:11 hod.

jo, zapomnel jsem se pochlubit

(obrazky muzete klinout pro zvetseni)

tahle frajerka

Obrázek

uz dava i T4 a obcas i neco sejme (vsimnete si textu vlevo dole, no comment :) ale jinak kluci byli dobri)

Obrázek

a obcas ma z pekla stesti

Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“