Zdravím,
tak dnešní odpolední farma ringu a klíčů mi přinesla infarktovou chvilku o kterou se tu podělím, když je tu už to téma

Začínám vždy splněním všech bounty aby mi padl lepší prsten než už mám, padlo mi samozřejmě prd, pač na T5 je prý šance jeden ring na třicet beden a já jich mám zatím třiadvacet, takže ještě sedm a padne

ale zkoušet to musím - dobrý, dojel sem první akt bounty s tím, že sem KW ve fields vynechal, pač klíčů z prvního aktu mám 34ks. Skočil sem do oázy, rychle celkem objevil KW a prd, skočím do stoneford našel sem KW a padl mi z něj klíč z prvního(????) a třetího aktu, což mě překvapilo ale budiž, jen sem zaremcal, že místo klíče z prvního tam mohl být ze druhýho aktu, ale co už....no a dostáváme se k jádru věci...skočím do silverspire jedna na posledního KW, jdu si na pohodku, potkám dva packy elitek a zlatýho a za ani ne minutu sou dole a říkám si, jaký sem bůh a pak to přijde. Za dalším rohem jeden pack CORRUPTED ANGEL ale naštěstí dobrý affixy a udolal sem je, ale vzal sem si lahvičku takže CD, blbec sem se ani nevydejchal s pocitem nesmrtelnosti a jdu dál a za ani ne pět yardů další pack CORRUPTED ANGEL ale z affixy napikaču - měli waller, frozen, teleport a reflekt dmg. Takže sem se o ně nemohl dohealovat, spíš mi ty žáby padající z nebe ještě ubližovali, s těma frozenama se asi zbláznili pač jich házeli brutálně rychle, to sem zažil snad jen jednou v riftu. No v kombinaci s těmi zdmi to byl luxus. Ve stresu sem si odmáčknul spirit walk zbytečně brzy a objevil se zrovna ve frozenu a tudíž zmrznul, na lahvičku sem měl CD, kolem zdi a já červenou obrazovku, tak si říkám, že sem se na to radši dneska nevysral když mi není dobře. Fetišové taky samozřejmě pořád za zdí nebo zmražený, takže ti andělé skoro full HP a neubívalo jim to...no po rozmražení sem si našel cestičku mezi zdma z dalšího frozenu, který explodoval těsně za mnou, že mi zmrzlo moje oblečení skoro a zdrhám pryč, ted přes červenou obrazovku sem ani nevěděl, jestli utíkám správně, marně sem v hlavě přemýšlel, jestli ty ohýnky lávy, které prosvítají z podlahy dávají dmg, doufal sem že ne. Pak teleport skoro ke mě, naštěstí se zabrzdili o fetiše a došel CD na SW tak sem to stisknul a hurá dál, ale ten teleport v kombinaci s wallery byl přímo tragickej, tuhle kombinaci bych zrušil, naštěstí sem zareagoval správně a místo dalšího útěku, který by mě určitě stál život sem začal portovat, odportoval sem a ještě sem viděl, jak se ke mě portli, takže to byli o půl sekundy a mohl sem být tuhej, takhle sem to vydejchal ve městě, dohealoval se, obnovil všechny pety a šel na ně znovu po skončení všech CD abych měl plnou palbu...no udolal sem je, ale byl to fakt boj, ještě sem neviděl takovou rychlost házení frozenů, sem defacto jen kličkoval a kdybych hrál jiný build než fetiše, tak je ani neudolám, takhle se o ně postarali fetišové a já jen kličkoval a sbíral globy...nakonec sladká odměna, o kus dál KW a dal mi klíč, ale bylo to hustý....
přitom 18mega tougness, AR 1800, HP 750k, tudíž by to mělo být dost na pohodu a většinou bylo a je, T5 je pro mě jako s jinou postavou T1, ale pak se sejde takováhle skvadra s affixy a pocit nesmrtelnosti rychle vyprchá...