Mrtvolky - HC crew
Jinak jak uz tady psal Leo, barbar jako Petros je tank i dpsko v jednom :-)
I kdyz takovejch 16 az 20 pidizviku uz je taky peknej zivej stit ;-)
Ja chci do haremu DH, ta holka ma uzasny nohy ;-) ale s WD mi toho na ni moc nepada, i kdyz vcera jsem dostal strevicky od natalky, tak uz nebeha bosa
..
I kdyz takovejch 16 az 20 pidizviku uz je taky peknej zivej stit ;-)
Ja chci do haremu DH, ta holka ma uzasny nohy ;-) ale s WD mi toho na ni moc nepada, i kdyz vcera jsem dostal strevicky od natalky, tak uz nebeha bosa
..
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
Kubizku tak jak toho monka popisujes by jsi ho těžko skládál, to by jsi potřeboval tak 20 slotů:-) ... a ve výčtu určitě chybí sledge fista:-)) ... Jinak co se jeho smyslu týče. Když jsme začli hrát T1 a pod, tak jsem si myslel,že stunt support monk je mrtvej, čím vyšší obtížosti hrajeme, tím víc si myslím, že smysl má. A vzhledem k tomu, že je to můj main a i ve vanile jsem snad 3/4 roku nehrál nic jinýho, tak myslím, že to zhodnotit dokážu. Současnej equip mám takovej hybrid, protože na nižších obtížnostech dávám sss, abych udělal aspoň nějakou dmg. Když vyměním dommbringer za štít tak budu čiste defensivní monk ... Pravda rifty chodíme zatím "jen" T4, ale ty dáváme s prstem v nose i když jedu bez štítu, se štítem bych se nebál ani na T6 ... Ubery jsme jeli T5 a HP se nepohly ( jen Hulkovi, když odtáhl siege a nebyl pod štítem :-) ... Na ně by jsme mohli naprosto v pohodě i na T6, ale chyběla by dmg, takže by jsme to pižlali ...
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
....Já bych stavěl a stavěl, s Leem a zaljanem se už T6 okoštoval- musím říct, že to ve mně vybudilo dost adrenalinu a hlavně chuť hrát ještě více - protože mám furt na ho*no věci a strašně moc, co bych jich chtěl, mi chybí Bohužel mi to vůbec nepadá.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
jak to? tak počítejme:
helma - helm of rule.
amulet - arcane (dex, vit, all res, možná armor)
ramena - aughildy
bracery - aughildy
rukavice - viděl bych to na defenzivní st archews gage
chesta - bt
ring 1 - justice lantern
ring 2 - royal grandeur
opasek - string of ears
kalhoty - bt
boty - bt
zbraň - třeba sledge fist, jak píšeš
shield - stormshield.
Jinak co píšeš beru jako názor člověka, co má s monkem bohaté zkušenosti. Co jsem tady rozepsal, je moje představa defenzivního monka, který nebude mít damage (rozhodně ne na T3+). Naopak bude moct stát prakticky ve všem, aniž by se nějak výrazně namáhal, neustále na sebe bude stahovat co nejvíce mobů a bude chránit partu. Podle mě je to takový T6 tank monk. Jinak s monkem jsem taky na hc něco odehrál ještě v dobách 1.0.3 a 1.0.4, což už je hodně dávno, uznávám. Možná už tam není ten life per spirit spent obsažený, ale jinak to vypadá ok, co?
edit: možná místo té helm of rule by se dal použít nějaký zajímavý spirit stone s obsažením spirit generování, aby neměl problém se spiritem a taky nevím, zda nějaký spirit stone nemůže mít life per spirit spent. taky by to určitě nemuselo být k zahození. stormshield s justice lantern by měly udělat dostatek block chance, nevím...
helma - helm of rule.
amulet - arcane (dex, vit, all res, možná armor)
ramena - aughildy
bracery - aughildy
rukavice - viděl bych to na defenzivní st archews gage
chesta - bt
ring 1 - justice lantern
ring 2 - royal grandeur
opasek - string of ears
kalhoty - bt
boty - bt
zbraň - třeba sledge fist, jak píšeš
shield - stormshield.
Jinak co píšeš beru jako názor člověka, co má s monkem bohaté zkušenosti. Co jsem tady rozepsal, je moje představa defenzivního monka, který nebude mít damage (rozhodně ne na T3+). Naopak bude moct stát prakticky ve všem, aniž by se nějak výrazně namáhal, neustále na sebe bude stahovat co nejvíce mobů a bude chránit partu. Podle mě je to takový T6 tank monk. Jinak s monkem jsem taky na hc něco odehrál ještě v dobách 1.0.3 a 1.0.4, což už je hodně dávno, uznávám. Možná už tam není ten life per spirit spent obsažený, ale jinak to vypadá ok, co?
edit: možná místo té helm of rule by se dal použít nějaký zajímavý spirit stone s obsažením spirit generování, aby neměl problém se spiritem a taky nevím, zda nějaký spirit stone nemůže mít life per spirit spent. taky by to určitě nemuselo být k zahození. stormshield s justice lantern by měly udělat dostatek block chance, nevím...
-
- Minion of Destruction
... jj je to pěkný - jen malá ale výrazná úprava - boty jednoznačně IC... frozen ke každá druhá elita a je to ten hlavní moment, kdy potřebuješ fakt stát ... a tím pádem BT amulet ... ale jinak to máš poskládaný moc pěkně, teď ještě jen tu AH, kde to prodávají :-)) ... ale já jsem se skladbou svýho eq. spokojenej ( horší je to s rollama, ale to je běh na dlouhou trať ) ... Nedám dopustit na ashearu, protože ty kuřata jsou když to mají 2-3 v partě skoro perma ... a ke spokojenosti mi chybí snad jen dobrej štít ...
EDIT- a nebo to napíšu ještě jinak, pro mě za mě ať je tan monk třeba nahej, ale jde o to co dělá pro partu, tzn. musí být schopnej stahovat moby a to tak, že pořád, musí být schopnej točit mantru a štít z ní a to tak, že pořád :-)) ... čím se léčí nebo jak to dělá, že stojí ve s*ačkách, to je jeho boj, ale prostě ten monk musí zajistit, aby nikdo v partě neumřel:-))) ... pak je to ten správnej defensivní monk a když se mu toto nedaří, tak je k ničemu, protože dmg nemá ...
EDIT- a nebo to napíšu ještě jinak, pro mě za mě ať je tan monk třeba nahej, ale jde o to co dělá pro partu, tzn. musí být schopnej stahovat moby a to tak, že pořád, musí být schopnej točit mantru a štít z ní a to tak, že pořád :-)) ... čím se léčí nebo jak to dělá, že stojí ve s*ačkách, to je jeho boj, ale prostě ten monk musí zajistit, aby nikdo v partě neumřel:-))) ... pak je to ten správnej defensivní monk a když se mu toto nedaří, tak je k ničemu, protože dmg nemá ...
Jo, věřím, že ta ashera je takto dobrá. A s climbery souhlasím. A za uznání děkuji
Ne, tak půlku věcí zkraftíš a půlku dropneš. Už jsem měl string of ears, měl jsem justice lantern (a viděl jsem, že Leo taky jeden dropnul v jednom z jeho videí), měl jsem i strormshield i několikrát ty archews rukavice. Z bt jsem zatím neměl štěstí na opasek a kaťata, ale to se poddá. Bohužel už nic z toho nemám :-D, nebo ne na monka, protože furt tuním 1. barbara, 2. DH, 3. crusadera, 4. wizze, 5. wd. Na monka se mi holt už nedostává, protože furt do všeho rejpu a furt něco kraftím a reroluju, takže jsem neustále bez brimů
edit: s tvým editem nelze jinak, než souhlasit. jenže vždycky všechny nezachráníš. Zažil jsem situaci, kdy známý dostal fps propad na 0 (kdyby to bylo dc, možná by to dopadlo dobře, ale on měl 0 fps a hra mu běžela) zrovna ve chvíli, kdy pod něj zajel frozen pulse a přestože jsem s dh držel moby hodně daleko od něj, nešlo jej zachránit. Nešlo nic dělat, nevěděl jsem, zda je přivést k němu, abych ho ohealoval napadanýma globama, nebo co vlastně dělat a během necelých 10 vteřin bylo po něm...a dodneška mě to se*e, protože je to už podruhé, co se to stalo a podruhé takhle blbě ripnul... možná že s monkem točícím shield by se to přece jen vyřešilo.
Ne, tak půlku věcí zkraftíš a půlku dropneš. Už jsem měl string of ears, měl jsem justice lantern (a viděl jsem, že Leo taky jeden dropnul v jednom z jeho videí), měl jsem i strormshield i několikrát ty archews rukavice. Z bt jsem zatím neměl štěstí na opasek a kaťata, ale to se poddá. Bohužel už nic z toho nemám :-D, nebo ne na monka, protože furt tuním 1. barbara, 2. DH, 3. crusadera, 4. wizze, 5. wd. Na monka se mi holt už nedostává, protože furt do všeho rejpu a furt něco kraftím a reroluju, takže jsem neustále bez brimů
edit: s tvým editem nelze jinak, než souhlasit. jenže vždycky všechny nezachráníš. Zažil jsem situaci, kdy známý dostal fps propad na 0 (kdyby to bylo dc, možná by to dopadlo dobře, ale on měl 0 fps a hra mu běžela) zrovna ve chvíli, kdy pod něj zajel frozen pulse a přestože jsem s dh držel moby hodně daleko od něj, nešlo jej zachránit. Nešlo nic dělat, nevěděl jsem, zda je přivést k němu, abych ho ohealoval napadanýma globama, nebo co vlastně dělat a během necelých 10 vteřin bylo po něm...a dodneška mě to se*e, protože je to už podruhé, co se to stalo a podruhé takhle blbě ripnul... možná že s monkem točícím shield by se to přece jen vyřešilo.
-
- Minion of Destruction
... tak DC je trošku specifická situace, naposledy nám na DC umřelo DH a nepomohl ani monk se štítem, DC přišlo když stál na descreatoru na T3 ... pravda udržel jsem ho na živu minimálně o 10s dýl, ale stejně to nepomohlo, umřel ve chvíli kdy mi došlo mlíko a štít jsem nemohl točit ... tzn. tím co jsem psal jsem myslel normální hru ...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
hojte mrtvolky našel jsem stránku kde si můžete spočítat redikce cd pro jednotlové chary a hlavně je i vidět jak dlouho bude kterej skil dole... podle mě je to parádní věcička tak koukněte
http://bannedofgamers.com/index.php?cdr/
http://bannedofgamers.com/index.php?cdr/
Mrtvolky žijou, tak se zeptám tady
Bude od 2.0.5 nutné/výhodné mít elemental dmg na zbrani stejnou jako zaměření buildu/skilů?
Bude od 2.0.5 nutné/výhodné mít elemental dmg na zbrani stejnou jako zaměření buildu/skilů?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jediné o čem vím je že se momentálně špatně počítá dps zbraně pokud je na zbrani xxxxx - xxxxx poison atd. a zároveň +%xx damage zbraně!!!!
proto jsou zbraně s black dps momentálně lepší pokud je na nich tato kombinace, toto by mělo bejt opravené
jinak nevím nic o tom že by jsi měl přizpůsobovat ještě element na zbrani elementu na sklilu
proto jsou zbraně s black dps momentálně lepší pokud je na nich tato kombinace, toto by mělo bejt opravené
jinak nevím nic o tom že by jsi měl přizpůsobovat ještě element na zbrani elementu na sklilu
To bude ono. Díky za vyslvětlení. Chtel sem se ujistit, než abych pak musel kraftit zpátky.
Hojte,
když jste se tu bavili o SunKeeperu, Leonardo Darkness, tento by stál u tebe už za hřích?
to byla snad první lego zbraň na mou kouzelnici, ty další co padli šli rovnou do výhně, max si jednu shovám na rozklepanýho summonera fetišů
Mám pěkně trapného wizarda ( teď momentálně nastavený na protahování od lvl 1 ) ... i když má papírově mít dmg nějakou, nemá vubec nic, jenom prázdnou kouli s arcánou ale to by bylo už na jiné téma zde tebo založené
když jste se tu bavili o SunKeeperu, Leonardo Darkness, tento by stál u tebe už za hřích?
to byla snad první lego zbraň na mou kouzelnici, ty další co padli šli rovnou do výhně, max si jednu shovám na rozklepanýho summonera fetišů
Mám pěkně trapného wizarda ( teď momentálně nastavený na protahování od lvl 1 ) ... i když má papírově mít dmg nějakou, nemá vubec nic, jenom prázdnou kouli s arcánou ale to by bylo už na jiné téma zde tebo založené
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No ten je.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Minion of Destruction
... teď mě regulérně hanba fackuje, že se po dvou letech poměrně intenzivního hraní na toto musím zepat :-) ... ale vzhledem k tomu, že si jen něco myslím a rád bych si byl jistej - co je obecně v tomto případě myšleno elitou? ... je to všechno co není klasickej bílej mob?, tzn. modrý, žlutí, jejich minioni, fialový, rift bosové, uber bosově ....???
Elity dle mého soudu jsou všichni nebílí ( to zní trochu rasisticky ) a mám odzkoušeno, že i goblin je brán jako elita ( i když google a v něm starší posty tvrdí že goblin je nonelite, tak nevím, ještě se na to podívám a otestuju), tzn příšerka, na kterého se vztahuje tento krásný univerzální bonus. Takže modrý, zlatý, fialový, uber neuber, act bossové, rift atd.
-
- Minion of Destruction
... tak jsem rád, že jsem si to myslel dobře :-)) ... díky za upřesnění ...
ale řikam, je to dle mého soudu. Snad mi někdo tady nezbortí muj imagínarní svět
-
- Minion of Destruction
.. no pokud jo, tak budeme dva :-)) ...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Souhlasím s An7ykem... jen dodám, že minioni u žlutejch packů se nepočítají, tzn. při zabití modrýho packu dostaneš +3 a víc do score elite kill, ale při sejmutí žlutýho packu dostaneš jen jeden bod. (testováno ještě za Vanilly)
Tak se mi povedlo na mého házecího barba včera jak dropnout SOJ, tak se mi povedly velmi slušné reapers wraps (oboje s +% k physical). Nepíšu to tady, abych machroval, ale proto, že hodím oko, za kolik to bude kritovat do minionů z rare packu. Jestli za 70m jak do zlatýho, tak to bude v cajku. Neříkám, že se snažím vyvrátit, či potvrdit Stanleyho tvrzení, ale říkám si, že je možnost, že minion z rare může být něco jako "nepočitatelná" elita. Ještě to tu pak pro info zedituju