Duri píše:cawte...kedze v poslednej dobe mi casto pada net a soft hrat nechcem potreboval by som poradil so skillmi a equipom na prezitie DCcka na mp1 popripade viac.
Jestli chceš hrát za WDčko, tak to víš asi nejlépe sám, protože už máš za něj odehráno své... ale jestli tě dokáže ve vlastních zkušenostech ujistit vnější pohled, tak...já si taky myslím, že není co vymýšlet...
pasivky: jungle fortitude, blood ritual, spirit vessel
obehnat se pety, dalšími hráči či followerem...
takže: summon zombie dogs s lifelinkem, gargantuan s bruiserem
dál je to už asi standart, který s přežitím lagu sice nemá moc společného ale do ostatních situací se hodí vždycky... spirit walk a soul harvest... na přežití chvilkových lágů, rollbacků a nepříjemných situací vřele doporučuji Horrify...
equip přizpůsobit snaze o přežití, takže minimálně 700 AR, 4000 armor a to všechno v základu... čím víc, tím lépe... to samé platí o životech... takový základ bych viděl kolem 70 000 HP... snažit se to tlačit 1000 AR, 5 000 armor, a 100 000 HP... samozřejmě je nereálné dosáhnout všeho, ale poměr AR a ressistů platí 1:10, ale v případě WD je nesmysl se o to vůbec pokoušet... no, a DMG řešit až naposledy... ještě co se equipu týče, tak se vždycky hodí Litánka s redukcí proti elitkám...
taky dodám, že každá postava si může vzít štít, a pokud mi jde o přežití, tak je to první věc, kterou si vezmu na sebe...