The Elder Scrolls
Zkus postupně v Nexus Manageru vypínat jednotlivé módy aby jsi poznal co ti způsobuje pád hry. Máš nejnovější patch? máš Dawnguard?
Nevím co vše jsi tam dal, důležitý je mít pro některé módy SKSE plugin. Odkaz na něj je v tom textu módu Skyrim redone. Ten se musí nainstalovat manuálně do adresáře Skyrimu, hlavně čti všechna readme u všeho SKSE má loader, přes který pak hru pouštíš. Taky nezapomeň na comunity Uncapper. Když ho stáhneš, je třeba ho upravit na ten Skyrim redone. U skyrim redone máš na nexusu v souborech(myslím) ke stažení už upravený ten jeden ini soubor z uncapperu, který jen překopíruješ přes ten starý.
Důležité je vše podrobně číst, také jsem ze začátku trochu tápal, ale člověk se do toho rychle dostane.
Já jsem si se Skyrim redone dal obtížnost draků Very easy , ale záleží na stylu hry. Nebaví mě s drakama bojovat hodinu .D, někteří mají dost brutální schopnosti .) Já se zaměřuju tak nějak na vše, pokud bych se zaměřoval jen na bojové vlastnosti, dal bych si těžší.
Nevím co vše jsi tam dal, důležitý je mít pro některé módy SKSE plugin. Odkaz na něj je v tom textu módu Skyrim redone. Ten se musí nainstalovat manuálně do adresáře Skyrimu, hlavně čti všechna readme u všeho SKSE má loader, přes který pak hru pouštíš. Taky nezapomeň na comunity Uncapper. Když ho stáhneš, je třeba ho upravit na ten Skyrim redone. U skyrim redone máš na nexusu v souborech(myslím) ke stažení už upravený ten jeden ini soubor z uncapperu, který jen překopíruješ přes ten starý.
Důležité je vše podrobně číst, také jsem ze začátku trochu tápal, ale člověk se do toho rychle dostane.
Já jsem si se Skyrim redone dal obtížnost draků Very easy , ale záleží na stylu hry. Nebaví mě s drakama bojovat hodinu .D, někteří mají dost brutální schopnosti .) Já se zaměřuju tak nějak na vše, pokud bych se zaměřoval jen na bojové vlastnosti, dal bych si těžší.
Re: The Elder Scrolls
jj vše jede jak má už, ale jen je škoda, že se nedají převést postavy s vanilly na ty mody... Moc se mi to znovu začínat nechce dyž už sem se dostal tak daleko
S tím redone a dalšíma módama je to skoro trochu jiná hra _D
jo je to všechno hezčí, lepší teď, ale příběh zůstal
taky vám nefunguje nexus??
je to jen dočasnej výpadek nebo to bude nafurt?
je to jen dočasnej výpadek nebo to bude nafurt?
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
mě ta stránka funguje...
ať to dávam vyhledávat nebo klikam na odkazy tady (z nexusu), napíše to Nelze se připojit ke vzdálenému serveru (opera i google chrome)
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
to hrate aj s datadiskami ?
jenom s dawnguardem...
Hrajete někdo unoficial Dragonborn s češtinou? Já hraji verzi 1.9.29 a nemužu zprovoznit češtinu... píše mi to lookup failed!
prosím jestli s tím máte zkušenosti budu vděčný.
Edit: Vyřešeno
prosím jestli s tím máte zkušenosti budu vděčný.
Edit: Vyřešeno
Znovu jsem nainstaloval Skyrim a jak zjistím jestli mám správně nainstalované 3 DLC pokud jsem založil novou postavu? Jsem měl vždy s tou instalací DLC problém.
v launcheru dej Data Files a tam bys mel ty DLC videt pokud si je spravne nainstaloval