rukavice Frostburn gauntlets
Ahojte,
je tady někdo majitelem těchto rukavic ?
Já už utratil asi 30k shardů a stále nic !
Dává to Kadalka, ne ? Celkově jsem tak četl, že jsou to asi velmi raritní legendárky. Málokdo je má podle battlenet fora.
je tady někdo majitelem těchto rukavic ?
Já už utratil asi 30k shardů a stále nic !
Dává to Kadalka, ne ? Celkově jsem tak četl, že jsou to asi velmi raritní legendárky. Málokdo je má podle battlenet fora.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: rukavice Frostburn gauntlets
Jj a co jsem viděl tak dost o ničem.:-(
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Jakože z toho trifectu nevymlátím ? já bych je rád použil na svého ledového barbara
- Kuki10
- Globální moderátor
Já je rollnuty neviděl ani s jedním dmg statem.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No do hnědky tak to jsi mě moc nepotěšil ... ale tak zkusím to dokud nepadnou alespon 1x a pak uvidím jak moc budu naštvanej
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Krasa. Gratuluji. Ja hral s barbarem a ma je taky. A ma pekny roll. Mu pry padly z trashe.
@tabletofon
@tabletofon
Daji se i vygamblovat, ale ta specialka, ze chill ma XX% sanci na freeze enemy mne zklamala, ze to tak moc neprocuje.
Zkousel jsem to za ruzne chary s ruznyma skillama, ktere maji davat chill efekty, ale je to marnost nad marnost.
Napriklad u crusadera se Sweep Attackem a runou Frozen Sweep to neproclo ani jednou a to jsem mel rukavice, ktere mely 45% sance na ten efekt, coz uz je podezrele, kdyz to za vycisteni asi 4 riftu neprocne ani jednou.
Kdyby to fungovalo lepe, tak mohlo byt prave zajimave kombo tyhle rukavice + Rimeheart, ktery jsem mel v truhle.
Takhle holt musi postacit majitelum jen to, ze maji bonus na cold skills.
Zkousel jsem to za ruzne chary s ruznyma skillama, ktere maji davat chill efekty, ale je to marnost nad marnost.
Napriklad u crusadera se Sweep Attackem a runou Frozen Sweep to neproclo ani jednou a to jsem mel rukavice, ktere mely 45% sance na ten efekt, coz uz je podezrele, kdyz to za vycisteni asi 4 riftu neprocne ani jednou.
Kdyby to fungovalo lepe, tak mohlo byt prave zajimave kombo tyhle rukavice + Rimeheart, ktery jsem mel v truhle.
Takhle holt musi postacit majitelum jen to, ze maji bonus na cold skills.
Našel jsem je asi jednou nebo dvakrát, ale s totálníma statama...nešlo s nima zhola nic. Tak že šrot.
Nevim no. Aspon mam zabavu. Hledani techto rukavic a uvidime co vzejde z meho snazeni :-) ja vim ze se daji gemblit. O to ae snazim pouzil jsem dobrych 40k shardu a nic. Celkem mazec. Mam smulu asi :-D
@tabletofon
@tabletofon
ja som vcera u kadaly gemblil len rukavice lebo chcem lepsi roll na magefisty a tieto frostburny my dala dva krat.ked sa zisli obe v truhlici tak tie slabsie som premenil na soul.ostali my-13cold dmg, 700 str,7 atspeed..a nemoze tam byt trifecta lebo roluje len 2 random properties a stoho len jeden je primary.
edit: heller na tvojom mieste by som kaslal na neake frostbruny lebo earth set rukavice su paradne co mas tak by ti lepsie vyslo ked nosis royal grandeur skusat andarielku s cold najst alebo aj neck co by mal cold dmg namiesto atack speed co mas teraz.
edit: heller na tvojom mieste by som kaslal na neake frostbruny lebo earth set rukavice su paradne co mas tak by ti lepsie vyslo ked nosis royal grandeur skusat andarielku s cold najst alebo aj neck co by mal cold dmg namiesto atack speed co mas teraz.
Ja vim na amulet si myslim a o andarielce jsem uvažoval no. Kruci ze bych to tak udelal.
@tabletofon
@tabletofon
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak ale ty jsou krásný....
Já ted nahanim na wd tu Kukri kudlu.:-D
Já ted nahanim na wd tu Kukri kudlu.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki nahani Kukri :-D hehe. Pockat takze u Kadaly gemblit helmy a doufat v cold Andarielku ju? Nejradeji bych i tyto rukavice abych mohl porovnat v praxi. No a jeste musim mimochodem najit pekne Strongarmy nebo jak se to pise.
@tabletofon
@tabletofon
no to uz ty musis vediet co ta viac boostne.
frostburny musia fakt dobre rolnut aby sa oplatili nosit.uteba by to bolo v porovnani s earth rukami atackspeed alebo frost dmg 10-15%
a u andarielky by to bolo atackspeed 5-7% a cold dmg 15-20% namiesto vitality a allresist.takze to je dmg vs toughness.
ked to tak znova pozeram tak uteba by som uz neuberal s allresistov a vitality.takze jedine ze ti padnu frostburny ako su linknute vyssie na obrazku a este ten amulet ako mas len namiesto speed naroloval cold dmg.
frostburny musia fakt dobre rolnut aby sa oplatili nosit.uteba by to bolo v porovnani s earth rukami atackspeed alebo frost dmg 10-15%
a u andarielky by to bolo atackspeed 5-7% a cold dmg 15-20% namiesto vitality a allresist.takze to je dmg vs toughness.
ked to tak znova pozeram tak uteba by som uz neuberal s allresistov a vitality.takze jedine ze ti padnu frostburny ako su linknute vyssie na obrazku a este ten amulet ako mas len namiesto speed naroloval cold dmg.
Jj... No vitky mam malo to je pravda a to nemluvim o allresu no jsem takovy fajn zabijak ale trochu papirek no.
Kruci ale u me jsou ty Frostburny zaklete :-D
@tabletofon
Kruci ale u me jsou ty Frostburny zaklete :-D
@tabletofon