REROLL aneb kolik jste utratily
Zdar, docela by mne zajímalo kolik jste nejvíc utratily za reroll na jeden určitý item, popř. co za roll to byl, určitě to pomůže i ostatním udržet motivaci
Re: REROLL aneb kolik jste utratily
Seva, tak ja uz som bol skoro na 2milionoch kym som dostal socket do won kim lau, takze neviem kolko to bolo dohromady, ale to bol zatial max
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Nevím přesně kolik mě stál jeden reroll ale na roll critu do firebird offka jsem nacpal cca 15 mega
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Ja se zastavil na 3,3m. Snazil jsem se vylepsit eq dmg a rollnul jsem 11%.. A vic me proste neslo :-D
@tabletofon
@tabletofon
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Nejvic mne stalo na wristech 20% arcane dmg 2,5m za otočku... Nakonec jsem je zapoměl eqipnout a rozbil sem je se zbytkem bordelu
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
nejhorsi byl moonlight ward, utratil jsem za nej oklo 50M + cca 300 marquise gemů. Roloval jsem CHD, i kdyz je to strasný crap, tak jsem rikal jenom tam neco rolnu a nasadim a nakonec se z toho stal 14denní chalenge, uz jsem si myslel ze je bugnutý protoze se mi nenabídnul CHD ani jednou. Nakonec o víkendu to cinklo a a za tu snahu mám "skvělých" 67CHD
v průměru kolem 5 mega, max 30 mega
Celkově mě postava WD stála 150M včetně rerollu na itemech (nejvíce goldů padlo na gemy), které jsem postupně měnil.
Nejdražší je určitě SoJ, protože jsem začínal na +16% physical, po asi 50 rolech jsem se dostal na 17% a po dalších asi 100 rolech na +18% občas udělám pár pokusů, ale už to prostě víc nedá (ani nepočítám, kolikrát sem tam měl +20% do jiných elementů)..
Mojo jsem roloval + fetish army dmg a když jsem se dostal na 1,7M za pokus vzdal jsem to:) Do teď tam je 12% se kterými to Mojo před měsícem padlo.
Nejdražší je určitě SoJ, protože jsem začínal na +16% physical, po asi 50 rolech jsem se dostal na 17% a po dalších asi 100 rolech na +18% občas udělám pár pokusů, ale už to prostě víc nedá (ani nepočítám, kolikrát sem tam měl +20% do jiných elementů)..
Mojo jsem roloval + fetish army dmg a když jsem se dostal na 1,7M za pokus vzdal jsem to:) Do teď tam je 12% se kterými to Mojo před měsícem padlo.