MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tomovous ...se musíš zeptat Zomba ten má ted vlnu Já po rerolu krom té haluze zatim nic moc učím se LK běhat ale spíš se tam ted motám jak ho*no pod splavem + chodím hodně pit páč pinda mi extrémě nebaví + chaos sanctuary s tou zod člověk nikdy neví
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6
ZOMB: Není. A zdá se, že na eset někdo asi nahlásil celé tvoje stránky jako závadné nebo zavirované. Vůbec se na ně nedostanu. Prej se nacházím na stránkách s potenciálně nebezpečným obsahem.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tomovous: tak to je krutopřísnej screen , taková haluz pro merce se nestává každej den..gl
ZOMB,Frax: já noda nemám a stejně mě to hlásí potencionálně špatnej obsah..myslím že to dělá mozzila nebo prohlížeč sám o sobě..
viděl jsem to tu na fóru u více věcí---
ZOMB,Frax: já noda nemám a stejně mě to hlásí potencionálně špatnej obsah..myslím že to dělá mozzila nebo prohlížeč sám o sobě..
viděl jsem to tu na fóru u více věcí---
Taky jsem si toho všiml, jsou na nějakém blacklistu. Právě proto jsem obrázek nahrál jinam a odkazuje na moddb.com... proto se ptám, jestli to je už v pohodě
Já totiž používám Ubuntu a antivirus nepotřebuju
Já totiž používám Ubuntu a antivirus nepotřebuju
Proveden update, 408 bodů.
Tady galerie, kterou jsem předělal a dal jsem tam jen zajímavější fotky, jinak mam fotky všech nalezených věcí samozřejmě.
http://javurek.rajce.idnes.cz/MF_Turnaj_6
Tady galerie, kterou jsem předělal a dal jsem tam jen zajímavější fotky, jinak mam fotky všech nalezených věcí samozřejmě.
http://javurek.rajce.idnes.cz/MF_Turnaj_6
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: podpis je v pořádku, ovšem tvoje ikona v pořádku není... jde o walking3.gi
edit: už to máš v pořádku. f
edit: už to máš v pořádku. f
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 17.01.2016, 03:05 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
hustá HF...
hele, já měl taky docela vysokou runu..na normal THUL..což bych řekl jde!
hele, já měl taky docela vysokou runu..na normal THUL..což bych řekl jde!
Tak jsem zakotvil u Mepha na NM a chci dostat Witchwild String nebo Goldstrike Arch. Jinak drop za zminku je Herald Of Zakarum, ktery jsem dropl asi tak pri 8 runu. MF mam 230%, ale to jen u Mepha, jinak beham se 78%. Kdyz ho nepotrebuju, tak padne hned.
Štěstí přeje připraveným...
Takže já jsem se asi natrvalo zastavil a budu sem postovat už jen moje statistiky z AT . Něco už jsem dřív chodil a našel pár nic moc věcí ale to bylo s o dost menším MF.
MF: 450%
Ancient Tunnels: 50x
Normal sets:5
Nightmare sets:2
Hell Sets:0
Normal Uniques3
Nightmare Uniques2
Hell Uniques:0
Runes: Ist, Sol(2x) Thul(2x)
EDIT:Editováno .)
Ancient Tunnels: 50x
Normal sets:5
Nightmare sets:2
Hell Sets:0
Normal Uniques3
Nightmare Uniques2
Hell Uniques:0
Runes: Ist, Sol(2x) Thul(2x)
EDIT:Editováno .)
Ty poctu run vam spravuje nejaka aplikace nebo delate carku po carce?
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, jsi mě vyhmátl, si píšu do sešitu čárky
Jako nepadá fakt nic, je vyjímka když padne nějakej uniq set z NM a to je jestě crap. A to chodím s MF 450% , nechápu to.
Jako nepadá fakt nic, je vyjímka když padne nějakej uniq set z NM a to je jestě crap. A to chodím s MF 450% , nechápu to.
1000 runů LK
Nálezy: 1x Ohm, 2x Gul, 1x Mal, 8x skiller
Jinak merc má nové brnění, dále dropla zajímavá Circlet a další dva skillery.
Já si runy ručně nepočítám, jelikož by mě to zdržovalo (vzhledem k tomu, že mi run trvá méně než minutu), vystačím si s odhadem, který jsem si odvodil. Dvakrát jsem si stopnul, kolik runů udělám za pět minut, v obou případech jsem jich stihl 6 měl jsem ještě rezervu 15 sekund. Tudíž za hodinu cca 72 runů. Za hodinu a půl tedy cca 108 - zaokrouhlím dolů na 100. A podle toho se řídím. Hodina a půl čistého hraní - 100 nájezdů. Zaokrouhlil jsem dvakrát dolů, což kompenzuje občasné zajití do truhly nebo jiné menší zdržení. Jinak je čas runů téměř konstatní (nic nezabíjím, jen otevírám truhly) - toho tedy využívám. Na jiný druh nájezdů by tento systém neměl takovou přesnost. Jedná se sice o odhad, ale o reálný odhad.
Nálezy: 1x Ohm, 2x Gul, 1x Mal, 8x skiller
Jinak merc má nové brnění, dále dropla zajímavá Circlet a další dva skillery.
Já si runy ručně nepočítám, jelikož by mě to zdržovalo (vzhledem k tomu, že mi run trvá méně než minutu), vystačím si s odhadem, který jsem si odvodil. Dvakrát jsem si stopnul, kolik runů udělám za pět minut, v obou případech jsem jich stihl 6 měl jsem ještě rezervu 15 sekund. Tudíž za hodinu cca 72 runů. Za hodinu a půl tedy cca 108 - zaokrouhlím dolů na 100. A podle toho se řídím. Hodina a půl čistého hraní - 100 nájezdů. Zaokrouhlil jsem dvakrát dolů, což kompenzuje občasné zajití do truhly nebo jiné menší zdržení. Jinak je čas runů téměř konstatní (nic nezabíjím, jen otevírám truhly) - toho tedy využívám. Na jiný druh nájezdů by tento systém neměl takovou přesnost. Jedná se sice o odhad, ale o reálný odhad.
Nové údaje
Ancient Tunnels: 100x
Normal sets: 10
Nightmare sets: 4
Hell Sets: 0
Normal Uniques: 9
Nightmare Uniques: 6
Hell Uniques: 1
Runes: Ist, Sol(3x) Thul(2x), Amn
Ancient Tunnels: 100x
Normal sets: 10
Nightmare sets: 4
Hell Sets: 0
Normal Uniques: 9
Nightmare Uniques: 6
Hell Uniques: 1
Runes: Ist, Sol(3x) Thul(2x), Amn
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Zomb GZ....já se vyhoupl na 320MF uvidíme co bude nebude
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Dřív jsem počítadlo používala, ale na novym kompu mi nejde, takže taky čárkuju
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Tak jsem slavnostne naleveloval na lvl 44, coz je malej zazrak...Popadalo par veci, nejlepsi asi Chance guards 35 % a Skystrike + Razorswitch, jinak nic moc...A malem jsem poctvrty hebnul, coz je na Normal fakt hnus, tentokrat za to mohli Frenzy lordi - Championi na vlezu do Frozen river...
- Neposunuse
- Gorebelly
RIP padlým, čest živým a gratulace k progresům
Právě jsem chtěl proklít Pindla do 10. kolena, bo nic neházel, když tu najednou... Konečně, můj první TC87 v tomto turnaji. Škoda, že to není grailer (celkem už mám 4). No a panečku, to byl roll, něco pro Javůrka a jeho grál...
Edit: Akorát koukám, že od té doby, co hraju Diablo v okně, jsou ty screenshoty méně ostré...
Edit 2: Jinak při návštěvách LK klasika, max. SOL
Právě jsem chtěl proklít Pindla do 10. kolena, bo nic neházel, když tu najednou... Konečně, můj první TC87 v tomto turnaji. Škoda, že to není grailer (celkem už mám 4). No a panečku, to byl roll, něco pro Javůrka a jeho grál...
Edit: Akorát koukám, že od té doby, co hraju Diablo v okně, jsou ty screenshoty méně ostré...
Edit 2: Jinak při návštěvách LK klasika, max. SOL
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod