MF turnaj vol.6

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Abuzus
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.6

Příspěvek od Abuzus » 22.01.2016, 02:37 hod.

Javůrek Jako Zerk můžu všechny alvl 85 + "rozkopávač" v LK :-)

Neposunuse: pěkné, na kolik to jedeš pl/MF?
Ten Cleglaw bude stačit na celý NM, má dmg per lvl a 35 CB. Po turnaji ho chci vyzkoušet s Frenzy Babou.

Hele můžeme k těm screenům házet i pl / mf údaj? Mně by to třeba zajímalo :-)
Greenhorn s duší Throwera

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.01.2016, 19:36 hod.

Ach jo :(

Jsem z toho docela smutnej, tak mi to s ní šlo dobře a pak taková blbost, dalo by se říct že za to může oculus+ztráta obezřetnosti. Jako znovu na HC asi už nemám sílu. Takže bych jel SC pokud to nevadí. Zatím nevím co. Možná zase sorcku, rozhodnu se zítra. Škoda gheedu, anihilu a spousty super věcí, včetně mf charmů.

Už takhle to pár lidí vzdalo že po ripu skončili, já radši budu pokračovat v turnaji i když na SC :)

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 22.01.2016, 20:37 hod.

Javůrek: To je škody... RIP. :( A to jsem ti záviděl, jak tu Sorcku zvládáš na HC..

Abuzus: Postupně jsem se dopracoval k MF v hodnotě 499 % (při levelu 90.). S tímhle podnikám nájezdy na Mepha (pl 3), Andy (pl 1 - bo tam jsou imunní potvory) a Pindla (pl 1/pl 3, když chci sbírat expy, tak i pl 8, ale už s bojovým equipem - MF pouze okolo 200 %). Když zavítám do LK, tak většinou mám pl 7, ale nepřehazuju equip a tím pádem to tam nekosím).
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.01.2016, 20:48 hod.

Jedu taky Fire sorcku. Nechtělo se mi znova cold, už jsem jel orb a blizz :) S jiným charem už bych v turnaji moc šancí neměl.

Musím tě porazit :twisted:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 22.01.2016, 21:58 hod.

@Javurek: RIP... A hodne stesti s novou ;)

Jinak ja dnes dosel do AT na Hell a kdyz sundam bojovy equip, tak je Strafka krehka :) a i tak se dostavam zatim na MF 298 %... Chci se zeptat, na jaky pX jezdite AT na Hell? Diky :)
Štěstí přeje připraveným...

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.01.2016, 22:12 hod.

Pokud jedeš jen na speciály rozhodně p1 na rychlost, pokud vše tak p3. Záleží na dmg, podle toho jak co dáváš.

shakyn
Quill Rat

Příspěvek od shakyn » 22.01.2016, 22:15 hod.

Ja taky Ripnul..nekdy minuly tyden..hraju ted SC necra mam uz lvl 44
Jo zabil me alkohol,byl sem v hospode asi 6hodin a dostal vyborny napad koupit si teleport, pouzil sem ho asi 3x a bylo po me :D

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.01.2016, 22:23 hod.

CHtěl jsem se ještě zeptat na pravidlo 3. To znamená, že když se po čase rozhodnu pro jinou SC postavu, můžu používat věci z té předchozí? Šance že bych to využil je tak 0,05% :D ale zajímá mě to :)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 22.01.2016, 23:25 hod.

Javurek: Ne, nemůžeš si přehazovat itemy. To, že to pravidlo neplatí pro SC je logicky dáno tím, že na SC umřít nelze. Každá postava začíná se vším od nuly.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 23.01.2016, 00:04 hod.

@Javurek: Diky. Zatim to jezdim cele na p1.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 23.01.2016, 00:25 hod.

Rip a GL do dalších bojů.....já dnes roloval mefaa povedlo se je hned vedle wp sice mám pokaždé 2-3 packy ježibab ale co už...párkrát sem poškádlil pindu a pustil 15 bodů p3 MF 339. Na hephasta prdim budu lítat infernal pit na p7 zatim průměr 1/1 a highest runa zatim Dol
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.01.2016, 07:12 hod.

RIP Javore...Btw, to uz by jsi chtel trochu moc, SC a jeste prehoz veci :roll:

Celkove to presne demonstruje to, co jsem uz rikal davno, pokud bude jakakoliv SCHOPNA postava v rokou SCHOPNEHO SC hrace, tak se vsichni na HC muzou jit klouzat...Proste ta vyhoda je az prilis velika, a uprimne, krome minuleho turnaje jsou pro me tyhle zapoleni vzdycky akorat frustrujici po tom, co mi chcipaji postavy a nejde to uz dohnat...Osobne bych byl na pro rozdeleni SC a HC casti, ale to tu pocitam neprojde, takze nic

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.01.2016, 07:20 hod.

RIP: Takhle je aspoň co dohánět :) Když by se to rozdělilo, tak by nejlepší HC hráč měl něco málo přes 300 bodů, což je po 3 týdnech hraní opravdu málo. Dalo by se říct, že to tento turnaj na HC všichni hrajem jako když se*e a maluje :D Navíc, ty jseš schopnej s Javou udělat pěknej průvan v bodech :) Pamatuju si, jak jsi v úplně prvním turnaji po pár dnech doběhl s tunou dropů :)

Aktualizovaná score tabulka.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.01.2016, 07:31 hod.

To ju, ja to chapu, ja jen rikam, ze je to dost frustrujici, i pro me...Nu coz, jde se zabit par tech mobaku :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.01.2016, 07:46 hod.

Co mám říkat já a ostatní multi smrťáci :) Zatím to vypadá na turnaj "kdo nejvíckrát chcípne" :D

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 23.01.2016, 08:07 hod.

RIP píše:RIP Javore...Btw, to uz by jsi chtel trochu moc, SC a jeste prehoz veci :roll:
Mě to právě taky přišlo zvláštní, ale tak jsem to chápal z toho co bylo napsané. S tím rozdělením HC a SC jsem měl podobný pocit když jsem ještě jel HC a na prvních místech byla SC, který ty body prostě nemůžou ztratit. Ale na to je pozdě, třeba přístě se může udělat pravidlo, že se jede jen SC nebo jen HC. Každopádně bych udělil nejlepšímu HC hráči nějakou cenu.

Ještě mě napadlo, že by se mohla udělat jedna věc v příštím podobném turnaji.Že hráči Hardcore by měli v bodovací tabulce více bodů, například o 1/3 nebo tak něco, co vy na to? Za Tyreals Might SC hráč 50 bodů a Hardcore hráč třeba 70 bodů. To zní zajímavě ne? :) aby se tam promítlo to,že HC to mají těžší.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 23.01.2016, 09:45 hod.

tak jsem se nakonec rozhodl, že tu Fire sorc přece jen zkusím na Hardcore. Přece jen je ještě půlka turnaje před námi, třeba se zadaří. Tohle je ale poslední HC pokus, pak jedu SC :D

Zatím Sorc: Moon, LVL 10

EDIT :D : Rip na levelu 12 takže jedu přece jen sc :shock: :roll: Tenhle turnaj je fakt hroznej masakr :)

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 23.01.2016, 10:53 hod.

Chápu vás, sám jsem minulý turnaj ripl s HC Zerkem (a to se ještě anulovaly všechny body :roll: ).

Já prostě nejsem tak zkušený, abych se Soso prošel celé Diablo na HC a byl schopen s její křehkostí runovat nějakou lokaci. Dalo by se o tom uvažovat, pokud by byl povolený přehoz věcí/připravený equip.

Oddělené bodování SC/HC taky dává smysl, mohou být dvě výsledkové listiny/dvě tabulky. S tím problém nemám. Jen si říkám, že to je vzhledem k počtu skutečně aktivních hráčů trochu zbytečná drbačka.

V každém případě, chtěl jsem si vyzkoušet Fire Soso a příští turnaj už bych jel zase něco jiného na HC, začíná se mi zamlouvat ta vaše Strafka :green:

Javůrek: Go, go, go! :D
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 23.01.2016, 20:35 hod.

Tak jsem si hral na gamblera a padlo 1,7mil zlataku a odnasim si Magic Tiara s +20 Life a +20 All Resistances, tak jsem vsadil jeste na jeden risk a udelal do nej sockets a vysly 2. Takze jsem do ni jeste pridal 2x jewel a dal navrch +30 IAS
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 23.01.2016, 21:17 hod., celkem upraveno 1 x.

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 23.01.2016, 21:07 hod.

ehm... mohol by som sa este pridat? podla pravidiel by to malo ist, ale pre istotu sa pytam.

mam otazky:

1. respec je zakazany aj formou questovej odmeny z prveho questu?
2. ako vytvarate fotky a postujete ich sem? a treba fotit kazdu lepsiu vec? v tom sa velmi nevyzivam... :{

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“