MF turnaj vol.5 - konečné pořadí

Moderátor:Dark_Deamon

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
MF turnaj vol.5 - konečné pořadí

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.12.2015, 21:21 hod.

45 dní uteklo jak nic a máme po zábavě.

Díky všem za účast. Je pokaždé fajn sejít se u oblíbeného lovení předmětů a porovnávat svůj um se soupeři nebo kamarády :)

Pár slov k turnaji...Jak jistě všichni víte, pro mě nebyl ani tak cíl turnaj vyhrát jako spíš získat nějakej kousek do grálu. Bohužel nestalo se tak. Nepomohlo ani 7200x zabít Pindla. Daroval mi 12 itemů z třídy TC87, bohužel zrovna ty, které už mám. Poslední 2 dny jsem si řekl, že zkusím trošku zabojovat o první flek. Začal jsem teda běhat Cow Kinga a Mephista. Z nich jsem vytřískal nějakých 80 bodů, jenže RIP měl dostačujicí náskok na to, aby si prvenství pohlídal. I tak je 2.místo pěkné umístění.
Nesmím zapomenout ani na Welweta, Neposunese a Flammeuse, které postihl smutek nejvyšší. Škoda těchto úmrtí, protože výsledky mohly být velmi zajímavé a pravděpodobně dosti jiné. Hlavně Welwet měl našlápnuto na překonání tisícibodové hranice. Co naplat, smrt je na HC krutá. Škoda i Slayera, kterej hrál tak trošku bokem. Jeho dropy byly taky velmi zajímavé.
Největší uznání si myslím zaslouží ten, kdo turnaj vyhrál a sice RIP. Vždyť kdo by si na začátku tipl, že s Wind Druidem vyhraje a ještě nasbírá kvantum parádních itemů? Tolik Hammerdinů bylo v turnaji a všichni se museli uklonit Druidovi :) Ještě jednou velká gratulace Honzo ;)
Největší radost mám a určitě ne jen já, že se konečně na prvním místě umístil HC hráč :) Dále mě osobně potěšila velká aktivní účast vás všech. Díky tomu byl turnaj o to víc zajímavější, napínavější a nalezlo se více fajnových předmětů :)

Konečné výsledky:

Kód: Vybrat vše

# Nickname           Build          SC/HC   Score
--------------------------------------------------
 1.RIP             Wind Druid         HC      951
 2.Dark_Deamon     Cold Amazon        HC      909
 3.Obter!vr        Hammerdin          SC      717

4.Dragonius       Hammerdin          SC      682
 5.Medulin         Throw Barb         SC      442
 6.smilee          Fury Assa          HC      362
 7.Secondface      Cold Amazon        HC      326
 8.Javurek         Hammerdin          SC      309
 9.Abuzus          Concentrate Barb   HC      273
10.Tomovous        Bonemancer         HC      213
11.Mia             Javazon            SC      206
12.dawemorraless   Trap Assa          SC      141
13.IGNI            Zealot             HC       63
14.Fraxinus        Bow Paladin        HC       36
15.Maarshjaz       Wind Druid         HC       35
16.raisen          FB/Blizz Sorc      HC        2
Všem gratuluji k vašim výsledkům!

Jak jsem psal na začátku turnaje, tak tu jsou i nějaké ceny pro první tři umístěné. RIP po mě může žádat 3 itemy a Obter!vr 1 item. Jelikož jsem se já umístil na 2.místě, tak je tato odměna nulována. Jen mějte na paměti, že nemám vše a taky bych nedaroval item, kterej mám pouze 1x, i když těch moc není. Pokud o něco budete stát, stačí napsat.

Co se týče dropů, tak toho padlo opět dost a dost. Ani ale v tomto turnaji nikdo nenašel Tyrael's Might. To brnčo je prostě zakletý. Příští turnaj ho ale dropnu a bude klid :D

Ještě jednou děkuju všem za účast a třeba se zase sejdem už po Novém roce při dalším lovu itemů ;)

Flammeus
Gorebelly

Re: MF turnaj vol.5 - konečné pořadí

Příspěvek od Flammeus » 13.12.2015, 21:40 hod.

Velká gratulace všem finalistům a díky všem účastníkům za parádní zábavu! :) Ty turnaje mě vždy nakopnou a nutí mě si to pořádně zahrát :twisted: . Už se těším na další, kterého se budu moci zůčastnit :).

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.12.2015, 21:56 hod.

Co se týče dalšího turnaje, tak bych to viděl někdy od ledna. Spíš by mě zajímalo od kdy do kdy...Může trvat klasicky 1,5 měsíce, ale není problém to natáhnout na měsíce 2. Takže se nejspíš nabízejí 2 termíny: 1.leden - 29.únor nebo 15.leden - 29.únor

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 13.12.2015, 23:45 hod.

Me spise nez delka turnaje zajima jeho forma a obsah. Podle toho se rozhodnu, zdali se ucastnim, nebo se jenom podivam, jak se vam dari/nedari...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 14.12.2015, 00:18 hod.

Jednalo by se o již zmiňovaný MF turnaj, ve kterém by byl povolen jak Teleport, tak Find Item.

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 14.12.2015, 01:12 hod.

Tak ono se toho tady zminovalo trochu vic. Otazkou je, jestli z toho bude neco zajimaveho, nebo se uz jakoze "rozhodlo" o zachovani stavajiciho formatu. Sam jsem zvedav, jestli bude otevrena nejaka diskuze.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 14.12.2015, 01:19 hod.

Rád bych zachoval stejnej formát turnaje s přídavkem těch dvou doteď zakazovaných skillů. Většina už s tímto konceptem tak nějak počítá, protože se o tom sem tam mluví poslední asi 3 týdny.

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 14.12.2015, 03:58 hod.

Vim jak bys to chtel mit, ale co to tentokrat trochu rozsirit (okorenit) :?:
Jde o to, ze by jednotlivi ucastnici mezi sebou soutezili tentokrate tak "trochu" v pozadi, zatimco by se to odvijelo spis tymove, jak uz tu to tak nekdo zminil.

Koukal jsem na vysledky poslednich dvou turnaju a docela dost lidi je hrajou SC a vis jak ja ty SCckare moc "nemusim". :P ;) :D

No a tak me napadlo. Co kdyby si to takhle proti sobe rozdali SC hraci s temi HC :?: :twisted:
Kdyz si ty temata projdes, tak narazis na prispevky, kdy nekteri ucastnici maji tendenci vzdavat turnaj uz po tydnu, protoze nekteri demonicti jedinci do toho maji tendenci radne slapat uz od prvnich minut, ze :?: >:D Takhle by meli v ramci tymu mnohem vetsi motivaci ukazat co v nich doopravdy je misto toho, aby tu psali, ze to nemaji tolik ve vocich. ;)
Navic i ten jejich prispevek muze byt tim rozhodujicim jazyckem na vahach v celkovem uctovani. A to je jenom prvni bod.

Bod cislo dve by byl smerovan k tomu, aby se to tu nezvrhlo jen v souboj kouzelnic, nebo barbaru, jak to bylo zmineno Honzou. Faktem je, ze i tak si lidi snazi brat ruzne postavy a buildy bez ohledu na to, zdali jsou pro MF vhodne, nebo ne. Nicmene by v onech tymech mohlo fungovat neco jako draft pick, cili ze by si kazdy vybral jednu postavu se kterou by ten tym reprezentoval. (Takova trochu parodie na NHL draft :lol: ) Vzhledem k poctu prihlasenych hracu by tak mohla byt zastoupena kazda postava a byla by tak v turnaji zachovana jednak rozmanitost a pak by take mohli vsichni ucastnici na zaver reci cisel videt to, co tu Honza casto k tematu MF zminuje.

Samozrejme to vsechno berte jenom jako letmy navrh, ale ta predstava drobneho popichovani, hecovani a vzajemne pomoci v podobe rad a poznatku snad musi byt zabavna uz jenom sama o sobe, ne :?: :idea: A jeste by to vlastne mohl byt turnaj a duel dohromady s tim, ze z kazdeho tymu by vlastne proti sobe stal jeden char a kazdy by tak mohl videt, jak si kdo s cim vede.

Jak nad tim tak premyslim, tak bych v pripade nedostatku SC hracu "obetoval" sam sebe a podporil tento MF duel tournament tim, ze bych hral i SC. A vezte, ze SC me vubec nelaka, nicmene pro tym a zabavu bych do toho sel po hlave.
Co rikate :?: >:D

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 14.12.2015, 05:25 hod.

- správně zvolený termín je důležitější než délka trvání. Skóre nad 800 už je jen o dalších a dalších tisícovkách.

- týmovku (event. okořeněnou "draftem") už jsme taky nakousli. Asi to je téma k diskusi, zároveň se z praxe vylučuje kombo: týmovka & 2 měsíce :-)

- vyplňování výsledků na fóru: Píše se rok 2015, nemůžeme ty tabulky prostě hodit někam na cloud?

- smrt v HC: Deamon už něco naznačil, ale určitě bych to nenuloval celé. Vždyť už tvůrce PlugY musel být MFer, jinak by ten shared stash nedělal a i na netu když padnu, tak muly žijou dál :-))

- volba charů / teleport / FItem: ...to se můžete smát, jak chcete, dokud nevyhlásíte turnaj Assassinek, stejně pojedu Barbara...

VLASTNĚ JSEM CHTĚL ŘÍCI: Pojďme si dát pá+so noční týmovku (2x 6h) a než zase spustíme tento maratón zkusit nějaké ty "challenge".....
Nemáš čas? Neva, příští víkend, v jiné partě..., přibude nějaký ten Team speaker/Skype, nebude to jako když děláte sám nočního hlídače na parkovišti :-)
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.12.2015, 07:03 hod.

@Deamon: Jeste jednou diky moc za turnaj, a za hodnoceni, ktere podle me TEMER nema chybu :lol: To temer je mysleno tak, ze muj vysledek je trochu preceneny, mel jsem proste fakt velkou kliku, nic vic...Ty by sis ten prvni flek zaslouzil vic ;)

Jinak plne souhlasim s tim, co bylo receno o ucasti, i o Slayerovi, Welwetovi, Flammeovi a Neposun-borcovi, rozhodne by velice zamichali poradim, takze jakousi pomoc pro HC hrace co se tyce skorovani bych uvital, ale necham to samozrejme na Tobe ;)

Pokud bych smel jeste neco dodat, tak nekteri z Vas me velmi mile priekvapili tim, jakych vysledku dosahli, a pokud bych mel vypichnout jednu osobu, tak by to byl Majkie (Dragonius), v D2 stale da se rict novacek, ale s turnajem se vyporadal naprosto skvele a nakonec nebyl ani daleko od bedny, kterou bych mu moc pral ;)

Co se tyce me a vyberu odmeny - mno, napada me jen jedna varianta, a to ze bys mel treba schovanou nejakou perzonalizaci u Anyi, a pripravil pro me jen neco jako pripominku tohoto turnaje, treba i obycejny bily item, ale perzonalizovany...Pokud by to byl problem, tak se vzdavam jakekoliv odmeny ;)

Ad dalsi turnaj, nebranim se nicemu, ale predem upozornuju, ze nejsem schopny se zapojit do zadne multi akce...

Pokud bych mohl dat priklad skvele tymove souteze, tak v dobach nejvetsi slavy na d2 net behali v MF Olympics desitky lidi jednotlive kategorie, a kazdy tym, ktery mel 4 hrace mel zastupce v kazde kategorii...Jinymi slovy, 1 clovek sbiral body pro tym v kategorii Pindleskin, dalsi v Kategorii Mephisto a dalsi v kategorii Alvl85...Jako clen vitezneho tymu z roku 2009 vim, jakou obrovskou dodatecnou motivaci a snahu to do me vlilo, proste jsem nechtel zklamat ostatni - btw, muj tym tenkrat vyhral vsechny kategorie krome jedine :lol: ;) Takze tymove souteze jsou supr, jen nevim, jestli je tu dost lidi, kteri by se jich mohli aktivne zucastnit ;)

Jeste jenou dik a GL next time ;)

Edit: A Abu, btw, ja nepouzivam ani Facebook, ani Skype, ani nejake mraky ci co je to dneska za vymozenosti :lol: , holt proste 100 let za opicema, no :roll:

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 14.12.2015, 09:34 hod.

RIP píše:Ad dalsi turnaj, nebranim se nicemu, ale predem upozornuju, ze nejsem schopny se zapojit do zadne multi akce...
Nic takového bych taky nechtěl Honzo...
RIP píše:Pokud bych mohl dat priklad skvele tymove souteze, tak v dobach nejvetsi slavy na d2 net behali v MF Olympics desitky lidi jednotlive kategorie, a kazdy tym, ktery mel 4 hrace mel zastupce v kazde kategorii...Jinymi slovy, 1 clovek sbiral body pro tym v kategorii Pindleskin, dalsi v Kategorii Mephisto a dalsi v kategorii Alvl85...Jako clen vitezneho tymu z roku 2009 vim, jakou obrovskou dodatecnou motivaci a snahu to do me vlilo, proste jsem nechtel zklamat ostatni - btw, muj tym tenkrat vyhral vsechny kategorie krome jedine :lol: ;) Takze tymove souteze jsou supr, jen nevim, jestli je tu dost lidi, kteri by se jich mohli aktivne zucastnit ;)
Právě takováhle podobná záležitost by se mi strašně líbila a byl bych ochoten se jí účastnit. Otázkou jen zůstává, jestli je Démon konzerva, nebo ne. :P ;)

Jinak ještě otázka na tebe Honzo. Ať počítám jak počítám, tak pokud máš v jednom týmu 4 hráče a každý hraje jednu kategorii s tím, že jedna je Pindleskin, druhá Mephisto a třetí je Alvl85, tak se nějak nemůžu dopočítat poslyš. ;) Můžeš mi s těmi počty trochu pomoct prosím :?: :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.12.2015, 13:50 hod.

Ta ctvrta kategorie byl Baal, coz byl spis cerny Petr, protoze jak znamo, ten je s dropy na stiru, z TC87 dava naprosto minimalne, a behali ji prevazne lidi, kteri jeli seriozne 99ky, proste kvuli expum...

Jak to vidim ja, sestavil bych 3 clenne tymy, a jel alvl85, Mepha a Act 5 superunikaty...Meph je dobry pro hrace, kteri jeste nemaji v gralu spoustu veci, zbytek pro ostatni, kteri shaneji uz ty specialitky...

Ale je mi jasne, ze behat jeden cil je jeste vetsi pruda nez normalne, behal by se sice z pripravenou postavou, ale o to vetsi zahul na mozkovnu to je, nekonecne nudne najezdy, ale jak rikam, hlavni motivace jsou grailery a body pro tym....

Nebo pripadne 4 cil by mohl mit LK, ktery by mel taky samostane bodovani ,ale vybalancovat to bude asi problem...Co ale vidim jako nejvetsi problem - podle me se tu nenajde dost blaznu ochotnych behat monotone jeden cil, to je proste nuda...

Navic tenhle event bych videl maximalne tak na 10 dni, nebo by z toho vsem ruplo v kouli :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 14.12.2015, 17:46 hod.

No...sešlo se tu toho dost. Pokusím se odpovědět na vše.
Abuzus píše:správně zvolený termín je důležitější než délka trvání.
Problém je ten, že správně zvolený termín neexistuje. Co vyhovuje například 5 lidem, zas nemusí vyhovovat dalším 6. Je to jednoduchá úměra...čím víc lidí v turnaji, tím vzrůstá pravděpodobnost, že se víc a víc lidem nezavděčíš. Proto bych byl pro 2 měsíční turnaj. Během té doby by si snad určitej čas našel každej.
Abuzus píše:vyplňování výsledků na fóru: Píše se rok 2015, nemůžeme ty tabulky prostě hodit někam na cloud?
Pokud člověk svoje dropy aktualizuje tak nějak pravidelně, tak je to opravdu otázka pár minut. Navíc i ostatní mají přehled, co kdo dropl. V neposlední řadě...když dělám průběžné skóre, tak je to přehledné, když to mám na jedné stránce.
Abuzus píše:smrt v HC: Deamon už něco naznačil, ale určitě bych to nenuloval celé.
Při smrti HC postavy bych ponechal její bodový stav. Toto skóre by se nulovalo jen v případě, že by člověk v turnaji pokračoval od levelu 1.
Marast píše:
RIP píše:Pokud bych mohl dat priklad skvele tymove souteze, tak v dobach nejvetsi slavy na d2 net behali v MF Olympics desitky lidi jednotlive kategorie, a kazdy tym, ktery mel 4 hrace mel zastupce v kazde kategorii...Jinymi slovy, 1 clovek sbiral body pro tym v kategorii Pindleskin, dalsi v Kategorii Mephisto a dalsi v kategorii Alvl85...Jako clen vitezneho tymu z roku 2009 vim, jakou obrovskou dodatecnou motivaci a snahu to do me vlilo, proste jsem nechtel zklamat ostatni - btw, muj tym tenkrat vyhral vsechny kategorie krome jedine :lol: ;) Takze tymove souteze jsou supr, jen nevim, jestli je tu dost lidi, kteri by se jich mohli aktivne zucastnit ;)
Právě takováhle podobná záležitost by se mi strašně líbila a byl bych ochoten se jí účastnit. Otázkou jen zůstává, jestli je Démon konzerva, nebo ne. :P ;)
Tady nejde o to, jestli jsem nebo nejsem vepřové ve vlastní šťávě :D Hrozně rád bych se takového turnaje účastnil, jenže z mého pohledu je to utopie. Jak už píše RIP..."V dobách největší slávy...". Když se podíváme na počet účastníků v posledních třech MF turnajích, které jsem pořádal, tak celková účast dosahovala max 20 hráčů z toho opravdu aktivních jich bylo max 10. Jen v posledním turnaji byla aktivita o něco lepší. Chci tím říct...dělat tu týmy o 4 nebo 3 lidech je bláznovství. Byly by tu 2, max 3 týmy, což mě osobně přijde zbytečné. Doba, kdy se tu kolem D2 motalo denně 100+ lidí je nenávratně pryč.
Co by možná stálo za zkoušku by byly dvoučlenné týmy. Losoval bych je ze dvou košů. V jednom by byli ti, o kterých se ví, že jsou aktivnější a v druhém ti, kteří na D2 nemají až tolik času. To by mohlo být zajímavé. Ve finále by pak byly 2 tabulky. Jedna klasická solo a druhá týmová.

Koncept turnaje bych chtěl ale zachovat. Jen s tím rozdílem, že by tenkrát byl povolen Teleport a Find Item. Nevěřím tomu, že by bylo přihlášeno např. 16 lidí a 12 by jich hrálo Sosu. Chtěl bych tomu nechat volnou ruku, protože říkat někomu: "Musíš hrát tuto postavu a běhat jen tady", tak by se nás tu taky mohlo sejít 5 a půl. Navíc pokud by se měla běhat nějaká určitá lokace s hotovou postavou, tak ne každej má full equip, aby si mohl běhat kam se mu zachce. Člověk musí myslet i na ostatní. Kdyby mě někdo řekl: "Tady máš Druida a běhej Baala", tak to bych si radši skočil do kšeftu pro 10 rohlíků a šel na přehradu krmit labutě :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.12.2015, 17:57 hod.

Pod to, co jsi napsal bych se mohl klidne podepsat...Naprosto souhlasim s tim, ze viceclenne tymy jsou ted utopie...A to s temi da se rict vykonostnimi kosi jako ve fotbale me napadlo taky, a jsem rozhodne pro..Takze souhlasim s touto variantou tymoveho deni, a samozrejme i konceptem turnaje ;)

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 14.12.2015, 17:58 hod.

Tak i já se z dovolením vyjádřím :) Časově bych to bral klidně na ty 2 měsíce, od toho 1.1. s tím, že nemám problém s nějákým promyšleným návrhem na týmovou hru, ale mám problém chodit jen jednu lokaci :) Třeba to s tím HC x SC by mě nevadilo a snažil bych se plnohodnotně bojovat za SC :) Všichni víme, že neni možné vytvořit něco co by vyhovovalo více lidem, ale jdou udělat různé kompromisi, aby bylo uspokojeno co nejvíce lidí a co největší účast :)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 14.12.2015, 18:39 hod.

Pěknej turnaj, RIP dost slušně natrhl anální otvory, zvlášť za toho winda :) + výhra na HC, CG ;)

Za mě, vymyslete co chcete, nebárním se ničemu, svůj nápad jsem dal, za tím si stojím..a kdyby se měl semlít nějakej team mf turnaj, nebárním se tomu, i když je to velkej risk, chci přece jen o něco víc zahrát ve více lidech, jak se vyloženě huntit za itemama/ umístěním přímo, ;) :twisted: :love:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.12.2015, 22:21 hod.

@Welwet: Diky, skoda ze jsi vypadl tak brzy, finale mohlo byt mnohem zajimavejsi ;) Tak pro priste preju vic stesti ...

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 14.12.2015, 22:46 hod.

Jak to tu čtu, tak máte spoustu zajímavých nápadů na upgrade, které se mi mimochodem moc líbí :D.
Rozhodně bych byl pro týmové MFení :). Ten SC vs HC turnaj by mohl být fajn :) i ty dvoučlenné týmy :). Je mi v podstatě jedno, která varianta by se jela, ale rozhodně bych příště koštnul týmový způsob MF :). To podle mého nabere úplně jiné obrátky :).

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 14.12.2015, 23:41 hod.

Ciao!

Sláva vítězům a RIPovi obzvlášť (i když mi komolí nick) a čest poraženým! Pro mě jste borci všichni, co do toho jdete a aktivně přepisujete skóre, ale hlavně, že vás baví to zdravé soutěžení :green:

Další lovení itemů bych klidně bral už před Silvestrem (ale až po Vánocích), ale od 1. 1. to je taky fajn, navíc pěkné datum. Vstříc zářivým zítřkům. :D

Nebráním si ani týmové hře, ať už vícečlenné týmy či dua. Ale i honění si pouze vlastního trika je možnost.

Co bych si ale přál (nad rámec povolení teleportu), je, abych nemusel začínat úplně od nuly s úplně novou postavou. Tady bych se přimlouval za to použít nějakou existující (i když argument týkající se rozdílnosti equipu chápu). Osobně mě dost nudí procházet všechny úrovně a plnit furt ty stejné úkoly jen proto, abych si piplal postavu, se kterou teprve po několika dnech (v případě občasného hraní několika týdnech) dosáhnu takového levelu, abych byl schopen vůbec nějaké lokace či monstra zvládat.

Tak jsem zvědavý, o čem to nakonec bude :green:
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Tomovous
Wraith
BattleTag:Lord Najmi#2665

Příspěvek od Tomovous » 15.12.2015, 11:31 hod.

Hoj lidi, velká gratulace všem k umístění v turnaji a skvělým dropům. A ještě jednou díéky DD za skvělou organizaci :wave: Co se týče budoucího turnaje, rád bych se zúčastnil taky - spíš bych byl pro začátek 15.1., ale klidně se prostě přidám někdy v jeho průběhu :) zvlášť když se bude hrát ty 2 měsíce. Narozdíl od Neposunuse se mi líbí začínat s novou postavou bez ničeho - ještě jsem nevyzkoušel všechny buildy v D2 a tohle je pro mě příležitost si ozkoušet další :)

Turnaje HC vs SC a soutěž dvoučlenných týmů jsou taky super nápady - když budu moct, tak půjdu to toho. Pokud by ale turnaj sestával v runování jen jedné určité lokace, asi by mě kleplo, takže to bych spíš pasivně přihlížel, jak soutěží ostatní. Směle se v rámci roštu přiřadím k méně aktivním jedincům, kteří do toho až tolik nešlapají - pak se také nedivím, že mi to prostě tolik nepadá, páč potom to není až tolik o MF jako o těch 100kách/1000covkách pokusů :)
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj

RIP RIP RIP RIP RIP

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“