Díky všem za účast. Je pokaždé fajn sejít se u oblíbeného lovení předmětů a porovnávat svůj um se soupeři nebo kamarády
Pár slov k turnaji...Jak jistě všichni víte, pro mě nebyl ani tak cíl turnaj vyhrát jako spíš získat nějakej kousek do grálu. Bohužel nestalo se tak. Nepomohlo ani 7200x zabít Pindla. Daroval mi 12 itemů z třídy TC87, bohužel zrovna ty, které už mám. Poslední 2 dny jsem si řekl, že zkusím trošku zabojovat o první flek. Začal jsem teda běhat Cow Kinga a Mephista. Z nich jsem vytřískal nějakých 80 bodů, jenže RIP měl dostačujicí náskok na to, aby si prvenství pohlídal. I tak je 2.místo pěkné umístění.
Nesmím zapomenout ani na Welweta, Neposunese a Flammeuse, které postihl smutek nejvyšší. Škoda těchto úmrtí, protože výsledky mohly být velmi zajímavé a pravděpodobně dosti jiné. Hlavně Welwet měl našlápnuto na překonání tisícibodové hranice. Co naplat, smrt je na HC krutá. Škoda i Slayera, kterej hrál tak trošku bokem. Jeho dropy byly taky velmi zajímavé.
Největší uznání si myslím zaslouží ten, kdo turnaj vyhrál a sice RIP. Vždyť kdo by si na začátku tipl, že s Wind Druidem vyhraje a ještě nasbírá kvantum parádních itemů? Tolik Hammerdinů bylo v turnaji a všichni se museli uklonit Druidovi Ještě jednou velká gratulace Honzo
Největší radost mám a určitě ne jen já, že se konečně na prvním místě umístil HC hráč Dále mě osobně potěšila velká aktivní účast vás všech. Díky tomu byl turnaj o to víc zajímavější, napínavější a nalezlo se více fajnových předmětů
Konečné výsledky:
Kód: Vybrat vše
# Nickname Build SC/HC Score
--------------------------------------------------
1.RIP Wind Druid HC 951
2.Dark_Deamon Cold Amazon HC 909
3.Obter!vr Hammerdin SC 717
4.Dragonius Hammerdin SC 682
5.Medulin Throw Barb SC 442
6.smilee Fury Assa HC 362
7.Secondface Cold Amazon HC 326
8.Javurek Hammerdin SC 309
9.Abuzus Concentrate Barb HC 273
10.Tomovous Bonemancer HC 213
11.Mia Javazon SC 206
12.dawemorraless Trap Assa SC 141
13.IGNI Zealot HC 63
14.Fraxinus Bow Paladin HC 36
15.Maarshjaz Wind Druid HC 35
16.raisen FB/Blizz Sorc HC 2
Jak jsem psal na začátku turnaje, tak tu jsou i nějaké ceny pro první tři umístěné. RIP po mě může žádat 3 itemy a Obter!vr 1 item. Jelikož jsem se já umístil na 2.místě, tak je tato odměna nulována. Jen mějte na paměti, že nemám vše a taky bych nedaroval item, kterej mám pouze 1x, i když těch moc není. Pokud o něco budete stát, stačí napsat.
Co se týče dropů, tak toho padlo opět dost a dost. Ani ale v tomto turnaji nikdo nenašel Tyrael's Might. To brnčo je prostě zakletý. Příští turnaj ho ale dropnu a bude klid
Ještě jednou děkuju všem za účast a třeba se zase sejdem už po Novém roce při dalším lovu itemů