Joko: Ten filtr tu používá hodně lidí, včetně mě, a vše je OK. Jediný varování od Blizz mi nepřišlo, natož blokace. (teda co můžu říct já). Pokud máš ale sebemenší pochybnost, tak si to neinstaluj, to doporučení a filtr je takový memoriál D2,..já na tom ale zbožňuju ty Diablo fonty písma
tak ja si ho dam.
jinak masakr se mi zatim povedl 58 sam nevim jak
Poslano z Galaxy xCover
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Fugass: Neumím to udělat. Kdybych věděl, že to nabere takových rozměrů, ani nevím, jestli bych si na to na začátku troufnul! Ale to hlavní je už za mnou a brzo už bude vše hotové a bude už jen zbývat začít tu horu D3 zdolávat po našem
Teď už to dotáhnu do konce! ...nemůžu zklamat tolik členů!..
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Lemurman: Díky, snažím se, už to začíná mít celkem formu. Byl jsem chvíli na mrskutu, takže to jdu dokončit. Až to bude, určitě to tu slavnostně zahaájím.
Relic: Zahoď veškerý předměty, co máš na US, pokud možno smaž i tu postavu omylem, ať je hra co nejčistší. Dovolím si i za ostatní udělat maličkou výjimku a ten malý náskok po LvL 8 ti odpustíme, OK?..
DrSma píše:Relic: Zahoď veškerý předměty, co máš na US, pokud možno smaž i tu postavu omylem, ať je hra co nejčistší. Dovolím si i za ostatní udělat maličkou výjimku a ten malý náskok po LvL 8 ti odpustíme, OK?..