Poradna
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
přepni se na anglickou klávesnici (alt+shift) a zmáčkni shift+3/š
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna
super díky alt + x mi bude asi vyhovovat víc
ZOMBE četl jsem si tvuj 2. horrorový okamžik a ty mas strasne stesti u mne to vzdy plati takhle: Chi dungeon projít celý -v první uličce do které vejdu je konec V tomhle dungeonu na čas - prohraju protože projdu 99% mapy a východ nikde
ZOMBE četl jsem si tvuj 2. horrorový okamžik a ty mas strasne stesti u mne to vzdy plati takhle: Chi dungeon projít celý -v první uličce do které vejdu je konec V tomhle dungeonu na čas - prohraju protože projdu 99% mapy a východ nikde
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Měl jsem strašné štěstí, to si uvědomuju
Skoro celý dung jsem provaultil
Skoro celý dung jsem provaultil
muj jediny horrorovy okamzik spocival v tom ze jsem vbehl do mistnosti plne priser - zivoty sli prudce dolu uz jsem myslel ze vazne skoncim ale nastesti stacilo si vzit lektvar sebrat globea pustit na prisery 2 zvony a mistnost byla cista
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Joko: Já Time dungeon taky procházím celej a dlabu na tu Treasure síň. Nikdy mi tam extrovka nepadala a za vyčištění dungeonu od všech elitak mi přišla odměna lepší,..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Kdo si toho nevšimnul, tak je nás 11! Pan "Relic" jde s námi!..
maly problem ja ten dungeon mel jen jednou a neprosel jsem a ja chci ten achievement takze ja to potrebuju projit
jinak fakt nechapu jak nekdo muze mit problem s Belialem :/ ta hra tam ukazuje kde bude dalsi uder a kdyz si toho clovek vsima tak stihne v klidu utect z te oblasti
jinak fakt nechapu jak nekdo muze mit problem s Belialem :/ ta hra tam ukazuje kde bude dalsi uder a kdyz si toho clovek vsima tak stihne v klidu utect z te oblasti
Joko: No, já nevim, vím, že po 1.4 Beliala ubrali, ale čestně, před úpravou mi pěkně nakládal,...budu se na něj, pro jistotu, muset trochu předimenzovat ..
Ty valíš Achivementy?? Že by náběh na Kinga achievementa?? ..
Ty valíš Achivementy?? Že by náběh na Kinga achievementa?? ..
ne já jenom mámrád achievementy a taky proto mne stve ze jsem znicil Rakanishu Blade
Úplně jsem znejistěl. Mám HotA bez runy a má nějakej účinek. Odemkla se mi první runa na HotA. Na té je taky napsáno, jakej má účinek. Pokud najedu kurzorem na tu runu, vidím v popiskách účinek HotA (v základu) i popis účinku té runy. To všichni znáte, jak to vypadá.
Pokud si tu runu vyberu, ujistěte mě, tak už platí JEN účinek té runy, ne?? Nebo ne? Z Bashem by to stejný zas byla blbost...Jsem úplně znejistěl...Jsem si jí chtěl vzít, ale kdybych tím přišel o základní účinek HotA, tak si zatím nechám HotA raději bez runy,...
Jsem teď nějak zmatenej,..asi nad tím moc přemejšlím,..
(jde jen o princip, je jedno, na jakém skillu/runě si to představíte, pokud nejste zrovna barbaristi,..)
Pokud si tu runu vyberu, ujistěte mě, tak už platí JEN účinek té runy, ne?? Nebo ne? Z Bashem by to stejný zas byla blbost...Jsem úplně znejistěl...Jsem si jí chtěl vzít, ale kdybych tím přišel o základní účinek HotA, tak si zatím nechám HotA raději bez runy,...
Jsem teď nějak zmatenej,..asi nad tím moc přemejšlím,..
(jde jen o princip, je jedno, na jakém skillu/runě si to představíte, pokud nejste zrovna barbaristi,..)
Jojo: Takže ty myslíš, že platí pouze to, co je na té runě?. Nic jiného,....
EDIT: Mě to teď prostě nahlodalo. Takže pokud druhá runa Bashe dává pouze stun, dává potom Bash poze standardní DPS+stun?...Asi vlasně jo,..že?
EDIT: Mě to teď prostě nahlodalo. Takže pokud druhá runa Bashe dává pouze stun, dává potom Bash poze standardní DPS+stun?...Asi vlasně jo,..že?
presne plati len to co je napisane na rune ohladom toho na co sa ten spell zmeni, teda aspon si to myslim
Jojo: Já jsem si to myslel, pak ne a teď už si to asi taky zase myslím
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ano plati zaklad + runa.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: Tak teď jsi mi teda pomolhl Teď jsem zase zmatenej,...Crome!, tak jak to teda je
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Lol.
No plati zaklad + co dava ta runa.
Najed si na runu a uvidis co to vsechno dela..
No plati zaklad + co dava ta runa.
Najed si na runu a uvidis co to vsechno dela..
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: No jasný, ale problém je v tom, že pkud dává skill v základu 300% DPS + 1% crit a na runě je napsáno 250% crit + 22 dosah, co je dada správně?
KVÍZ:
Výsledkem zadání, pokud nastavím RUNU, je útok:
1. 550% DPS + 1% crit + 22dosah
2. 250% DPS + 22 dosah
3. 300% DPS + 1% crit
4. Nevím, jsem z toho vokurka jako DrSma
Dřív mě to nějak moc ani nezajímalo, prostě jsem nastavil, zkusil a kdyžtak se vrátil zpět To už ale udělat nemůžu, tak to musím zjistit zavčes. Později ve hře by mě takovej "detail" mohl pěkně mrzet,...
KVÍZ:
Výsledkem zadání, pokud nastavím RUNU, je útok:
1. 550% DPS + 1% crit + 22dosah
2. 250% DPS + 22 dosah
3. 300% DPS + 1% crit
4. Nevím, jsem z toho vokurka jako DrSma
Dřív mě to nějak moc ani nezajímalo, prostě jsem nastavil, zkusil a kdyžtak se vrátil zpět To už ale udělat nemůžu, tak to musím zjistit zavčes. Později ve hře by mě takovej "detail" mohl pěkně mrzet,...
MÁM MINIMUM ČASU, ALE SKVĚLOU ZPRÁVU PRO ČLENY MUSÍM SDĚLI ZATEPLA! ODPOČAL JSEM SI CHVÍLI OD ZÁPŘAHU NA BROTHERHOODU A UŽ MI ZAČÍNÁ HLAVA ZASE MYSLET TAKŽE: V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ PRO VÁS BUDU MÍT PŘEKVAPENÍ TÝKAJÍCÍ SE SÍNĚ SLÁVY, ABY SE NÁM TAM TROCHU ZVÝŠILA NÁVŠTĚVNOST. JESTLI VELKÉ (PRO MĚ TO BUDE VELMI VÝZNAMNÉ) NEBO MALÉ PAK POSOUDÍTE SAMI. VÍC NEPROZRADÍM! NECHTE SE PŘEKVAPIT, CO Z TOHO DRPONE!
Jen to zabere trochu času, znáte mě, polotovary do světa nechci nikdy pouštět
Jen to zabere trochu času, znáte mě, polotovary do světa nechci nikdy pouštět
Naposledy upravil(a) DrSma dne 02.04.2013, 15:30 hod., celkem upraveno 1 x.