Sweep attack 2.0.5

Odpovědět
Oglojoo
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Oglojoo#2623
Sweep attack 2.0.5

Příspěvek od Oglojoo » 20.05.2014, 13:39 hod.

Ahoj,

Mám dotaz jestli někdo používáte teď ve verzi 2.0.5 build založený na skillu Sweep attack a jaké máte dojmy? :)

Jak to vypadá v porovnání s Blessed hammer, Blessed Shield atd.?

Konkrétně je pak zajímavý asi fire build, postavený na první fire runě Blazing sweep.

Díky

Zidy
Fallen Shaman
BattleTag:Zidy#2293

Re: Sweep attack 2.0.5

Příspěvek od Zidy » 20.05.2014, 16:13 hod.

Cau, todle jsem nezkousel, ale vykousim to. Mam fire cruse, dosud jsem pouzival Blesses Shield - combust, ale po patchi jsem presel na fist of heaven. Zkousel sem jeste hammery, ale ty me neprijdou tak dobry, ale zkusim todle a reknu ti jak se me to libilo ;)

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 20.05.2014, 19:24 hod.

Pouzival jsem Sweep Attack, ale presel sem na Shield Bash.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 21.05.2014, 01:03 hod.

blessed shield skill s tim shieldem co dava rozdeleni az 6 dalsich mini shieldu,neskutecne to naklada,t2 letim ani se nezastavuju a to mam podprumernej equip,prakticky jen ten stit

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 21.05.2014, 08:52 hod.

shield bash s dobrým štítem (vysoká block šance) dává moc pěkný pecky, dřív jsem taky házel, kladivoval atd ale přešel jsem na tohle a musím jen chválit dmg výstup
Obrázek Obrázek

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 21.05.2014, 13:44 hod.

No já hraju crusadera zrovna s tim, na co mám item. Onehdy jsem si na 9tej pokus craftnul trochu kloudnej štít piro marela nebo jak se jmenuje, kdy shield bash stojí půlku, tak pak je to super, na druhým crusovi mám zbran která dělá, že fist of heavens se snese z nebes 2x takže tam používam toto :-)

Po 2.0.5 už má každý koužlo nějakou runu s normálním elementem, aby to šlo používat nějak rozumně takže já se řídím pravidlem, že můj build udávají legendárky.

Odpovědět

Zpět na „Crusader“