Ahoj,
po delší době sem se vrátil k D3 a přišel šok, nevím proč, ale mám kompletně smazaný profil, 0 postav, 0 paragon. Nevím proč, i jsem kvůli tomu vyzpovídal přítelkyni, z blizardu nic nepřišlo a pochybuju že by mi to někdo obnovil. Tak sem se rozhodl nepáchat ještě sebevraždu a zkusit tedy sezónu když už jedu od znova. A tady je moje prosba, našel by se někdo kdo by mi pomohl na rozjezd? Neměl sem závratnej paragon jen asi 700, ale i tak sem měl komplet sety většinu ancient a teď nemám nic, tak budu rád za každou pomoc co by mě přiblížila k tomu kde sem byl.
PS: Je nějakej char pro sezónu nejvhodnější?
Díky
Žádost o pomoc
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žádost o pomoc
Ne to mě taky hned napadlo, mám stejný přihlašovací údaje všude možně, asi jako každej, taky je to takovej testovacíkomp takžeje tam sem tam nějakej virus, tak nevim no.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Žádost o pomoc
Špatný region, odhlaš se z Battle.net (vpravo nahoře pod battle.tag klikni na rozbalovací šipku a logout). Na logovací obrazovce je vlevo zeměkoule, vyber tam Europe a přihlaš se.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.