Jaké to je ? Doslova jak si dat brýle, z pixelartu na neco co vypadá hodne pekne. Offline mod sem neskúšal, Online to místama má asi velý pink (ms), asi majú zatím velký nápor na servery, snad sa to zlepší.
Na jednu stranu moc pridanej hodnoty v tem neni, ale prave kvuly temu sem si to rozehrál za každú postavu (neni sa kam ponáhlat ked všecko už objavené bylo že ano a shared truhla je v temto pripade super :-D) a ze summoner necrem človek stojí a zatim co sa peti hrajú tak sa kochám detailama. Lobby je tež podarené ked človek vidí svoje postavy pod drobnohledem. :-D Funkcia prepínat grafiku ze starej na novú (ingame) také pobavila.
Po technickej stránke si myslim že borci spravili dosť dobrú robotu. Hraju ve 4K (ryzen 3000/2080ti) na max, fps stabilné a co sa týká nastavení myslim že tu hru rozjede uplne cokoliv protože chlapci tam dali možnosť dynamického rozlišeňá.
Nekedy sa pohraju s starším hw co mám a hodim to do tematu co je tu založený.
google says ...Černý vlk píše: ↑24.09.2021, 20:44 hod.Ahoj. Bohužel mám problém. Betu jsem hrál, Nicméně dnes po instalaci kliknu na "play", ale hra "najíždění hry" se po pár sekundách zastaví a znovu se objeví "play" tlačítko. Zkoušel jsem všechno, ale nic. Nevíte něco víc?
Procesor mám: procesor intel pentium cpu g3258 3.2ghz
Can't launch client
Summary: Some players with older model CPUs are unable to launch the client for Diablo 2: Resurrected.
Quick fix: Blizzard says this is due to an older AVX instruction set accidentally being included in the final build. If you're affected, you'll have to wait for a patch.