Wow
Tak tyhle drapy maji teda megagule
Grats
Nejsilnější untwinked postava
Moderátor:Dark_Deamon
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Nejsilnější untwinked postava
a kdes je našel? blade talons nemjí +skills...... to mají až greater talonsSecondface píše:http://prntscr.com/d7kqjlRIP píše: doted mi ta mrcha Anya nedala me vysnene +3 Traps, +3LS/DS, 40%IAS drapky
něco takového? škoda jen ten DS...
cca tak 15 hodin čistého času hledání.... další se mi moc už hledat nechtěj
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
MáčkaSecondface píše:další se mi moc už hledat nechtěj
I Blade Talons můžou mít skills. Tam záleží na ilvl. http://diablo3.ingame.de/diablodb/affix ... =0&qlvl=21Slw píše:a kdes je našel? blade talons nemjí +skills...... to mají až greater talons
EDIT: Aha, teď mě Welwet na Skypu uvedl na pravou míru. Já myslel, že vy myslíte skills jakože +3 Traps atd., ale vy myslíte Death Sentry atd. Tak na skilly DS, LS, MB atd. musejí být drápy minimálně exceptional. Takže ty clawy jsou jekési pofidérní...
- Slw
- Minion of Destruction
přesně. myšlenka byla u mě rychlejší než prsty na klávesnici. tož jak mistře Secondface?Dark_Deamon píše: ale vy myslíte Death Sentry atd. Tak na skilly DS, LS, MB atd. musejí být drápy minimálně exceptional. Takže ty clawy jsou jekési pofidérní...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Hero editor já si můžu nechat o drapkach jen zdát
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Vidite, me by ani nenapadlo nekde neco upravovat, takze bych ani neocekaval nejaky upravy od nekoho jinyho...asi se ridim heslem podle sebe soudim Tebe