Lower Kurast Runy
Moderátor:Dark_Deamon
Mám dotaz ohledně LK chest. Nejspíše dotaz na hráče HRUS, který ví o čem píši. Už dříve jsem měl link na téma na jednom zahraničním fóru ohledně dropu run na v LK chest na P7/8. Bohužel ten starej link nefunguje a potřeboval bych se tam něco dočíst.
A nebo případně pokud někdo ví, tak mi odpovědět jaké runy tam padají na P3/4 a 5/6, protože s P7/8 tam byl problém že nepadala LO a OHM.
A nebo případně pokud někdo ví, tak mi odpovědět jaké runy tam padají na P3/4 a 5/6, protože s P7/8 tam byl problém že nepadala LO a OHM.
Re: Lower Kurast Runy
Kód: Vybrat vše
PUL UM MAL IST GUL
Players 1-2 2 1 none 1 none
Players 3-4 3 4 1 2 1
Players 5-6 1 1 2 1 1
Players 7-8 6 1 2 2 none
VEX OHM LO SUR BER
Players 1-2 none none 1 none none
Players 3-4 none none 1 1 1
Players 5-6 none 2 none none none
Players 7-8 1 none none 1 1
(diabloii.net preslo na diii.net a zrusili uz i presmerovani, takze ti pravdepodobne staci jen zamenit diabloii za diii a link by mel fungovat)
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found
Btw. vie niekto, ci bug s truhlami v LK funguje aj vo verzii 1.12 (kedze vacsina drti stale 1.10...)
Ano, vyse popsane kombinace padaji ve verzich 1.10-1.12. Vetsina nromalnich lidi snad hraje aktualni verzi ne? Alespon co se tyka komunity na diii.net, která objevila LK dropy.
Vzory techto dropu byly neoficialne potvrzeny i na BNetu.
EDIT: Predpokladam, ze pokud nedoslo ke zmenam co se tyka systemu dropu (TreasureClassEx.txt), melo by to fungovat i na neofiko realmech.
Vzory techto dropu byly neoficialne potvrzeny i na BNetu.
EDIT: Predpokladam, ze pokud nedoslo ke zmenam co se tyka systemu dropu (TreasureClassEx.txt), melo by to fungovat i na neofiko realmech.
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
Ta tabulka jak tady výše uvedl Hrus platí v obtížnosti HELL předpokládám ?
A jestli jsem to pochopil dobře tak kdyz hraju single a nastavim players 7-8 tak mám nějakou pravděpodobnost že během toho jednoho LK runu padne BER runa ??
A jestli jsem to pochopil dobře tak kdyz hraju single a nastavim players 7-8 tak mám nějakou pravděpodobnost že během toho jednoho LK runu padne BER runa ??
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
- delosombres
- Wraith
Jo a jo. Asi 1:66 000 na BER na každou bednu čili +/- 1:11 000 na jeden run (6 super beden). Konkrétně na tu BER můžeš chodit i na pl 3-4. Šance je stejná. Navíc na pl 7-8 nemůžeš najít LO a OHM (u obou stejná šance jako BER), ale zase najdeš víc charmů a gemů. Jak chceš. Na runy je nej asi pl 3-4.Jendoslav píše:Ta tabulka jak tady výše uvedl Hrus platí v obtížnosti HELL předpokládám ?
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Jendoslav
- Doom Knight
tak jsem došel do LK a teď by mě zajímalo jak vypadají ty super bedny :?Asi 1:66 000 na BER na každou bednu čili +/- 1:11 000 na jeden run (6 super beden).
NecroSummoner - SP 1.10
2 chaty kolem ohniste (vlevo a nahore od ohniste), v ty horni chate je weapon rack a jedna bedna, v levy jsou dve bedny. Nad touhle s dvema bednama je armor rack.
http://www.youtube.com/watch?v=j0d_U-QDBpE
http://www.youtube.com/watch?v=j0d_U-QDBpE
- Jendoslav
- Doom Knight
to jsou pokazde ty runy v tech stejnych bednach a ve stejnych chatach ?? zajimave
NecroSummoner - SP 1.10
No pokud hraje SP a mas staticke mapy, tak jsou porad na tom samym miste, to da rozum. Pokud hrajes na BNetu/realmu, tak je cely toto uskupeni v LK aspon jednou, nekdy dvakrat, samozrejme na ruznych mistech, protoze se mapa meni. Jinak pokud umis anglicky, tak si precti ten LK FAQ, co sem na nem odkazal v 2. postu, at to tu nemusim vsechno vysvetlovat.
Z normalnich truhel samozrejme mohou runy taky vypadnout, ale s horsi pravdepodobnosti nez z tech superchestu kolem ohniste.
Z normalnich truhel samozrejme mohou runy taky vypadnout, ale s horsi pravdepodobnosti nez z tech superchestu kolem ohniste.
- Jendoslav
- Doom Knight
jj hraju SP tak da rozum ze budou furt na tom samym miste, zkusim si ten FAQ precist, ale zadnej anglictinar nejsem kdyz tak se zeptam
jinak na prvni run pri players 1-2 padla jen SOL runa, jdu zkusit 3-4P 8)
jinak na prvni run pri players 1-2 padla jen SOL runa, jdu zkusit 3-4P 8)
NecroSummoner - SP 1.10
Az udelas 5000 runu na mape s sesti bednama, tak sem prid s vysledkama Nezapomen, za na kazdej vzor je sance 1:66K na bednu. Pokud pocitas 6 beden na 1 run a players3, tak ti padne Lo nebo Sur nebo Ber 1x za 3600 runu (prumerne). 1 run pocitej 40 sekund (ze zacatku asi delsi) - takze tomu musis venovat 40 hodin intenzivniho behani. Good Luck.
- Jendoslav
- Doom Knight
takze jestli jsem to pochopil tak to neni 6 beden ale jen 3 ?!?! teda aspon ja tam mam jen 3 bedny2 chaty kolem ohniste (vlevo a nahore od ohniste), v ty horni chate je weapon rack a jedna bedna, v levy jsou dve bedny. Nad touhle s dvema bednama je armor rack.
NecroSummoner - SP 1.10
Aspon prosim cti, co pisu. Je to 3 nebo 6 beden, zalezi na mape. Na SP si samozrejme muzes zmenit mapu prechodem do jine obtiznosti a zpet.
- Jendoslav
- Doom Knight
Pardon ale o trech bednach jsem se nedocetl
no udelal jsem odhadem 50runu a zatim 2xSOL, 2xRAL, 1xORT, 1xRAL :?
no udelal jsem odhadem 50runu a zatim 2xSOL, 2xRAL, 1xORT, 1xRAL :?
NecroSummoner - SP 1.10
- delosombres
- Wraith
Tady jsem to označil na mapě ve hře, že to musí pochopit i opice:
http://i31.tinypic.com/1zb3x53.jpg
Červený je ohniště. (na mapě ve hře není zakreslený)
Žlutý jsou chatky, kde jsou ty speciální bedny. Ty chatky jsou vždycky dvě na jedno ohniště v tom směru od ohniště jak ukazují červené šipky.
To modrý je nějaká zídka nebo co, podle nich dobře poznáš na mapě, kde je to ohniště.
Na týhle mapě se vygenerovaly 2 ohniště a zrovna vedle sebe, což je náhoda, ale může se vygenerovat jen jedno, takže na singlu doporučuju dávat hru tak dlouho, dokud se nevygenerujou dvě. Stačí založit jinou obtížnost než hell a pak znova hell pro novou mapu.
http://i31.tinypic.com/1zb3x53.jpg
Červený je ohniště. (na mapě ve hře není zakreslený)
Žlutý jsou chatky, kde jsou ty speciální bedny. Ty chatky jsou vždycky dvě na jedno ohniště v tom směru od ohniště jak ukazují červené šipky.
To modrý je nějaká zídka nebo co, podle nich dobře poznáš na mapě, kde je to ohniště.
Na týhle mapě se vygenerovaly 2 ohniště a zrovna vedle sebe, což je náhoda, ale může se vygenerovat jen jedno, takže na singlu doporučuju dávat hru tak dlouho, dokud se nevygenerujou dvě. Stačí založit jinou obtížnost než hell a pak znova hell pro novou mapu.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Jendoslav
- Doom Knight
No tak to je super vysvetleny ! DIKY hombre delosombres
NecroSummoner - SP 1.10