Hater a fanboy/fangirl ;)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.

Hlasování: Za koho jste na tomto fóru považováni?

Fanboy
67
84%
Hater
13
16%

Celkem hlasů: 80

Zbynek
Quill Rat
Re: Hater a fanboy/fangirl ;)

Příspěvek od Zbynek » 03.07.2012, 13:39 hod.

Timpa a wozungr ukludnite sa. Alebo ak vam robi problem slusne diskutovat bez urazok tak nediskutujte. Sorry ale vase vulgarne reakcie mi pripominaju 5 rocne dieta ked mu niekto cudzi zacne sahat na jeho oblubenu hracku. Su tu temy ktore napr. mna dokazu maximalne nastvat a pripadaju mi ako maximalne trapne ale jednoducho na ne nereagujem ked sa mi nepacia nevyjadrujem sa k nim vid. tema ,,zaměstnání hráčů D3,, kde su vsetci ,,vysokoskolaci ,vrcholovy manazeri, podnikatelia, high tech manazeri burzovi makleri, samozrejme vsetci zenati s krasnou modelkou a nadhernym autom..teda to jedine tam zabudli dopisat este. Tu temu ja osobne povazujem za maximum trapnosti ale vidis ma ze by som tam pisal ? Pousmejem sa nad tym ako skupina deti a max stredoskolakov tam napise fantasmagoriu ale nevyjadrujem sa tam.

marian_r Tu sa ako zamestnanci Blizzu alebo ich rodinni prislusnici tvaria pomaly skoro vsetci fanboyi. Ked sa pani z Blizzu alebo pan Bashiok dozvedia ze niekto si D3 nekupil ale stiahol len sa nad tym zasmeju,spominani pani su totiz to miliardari ktorych to nijako nemoze ohrozit. naopak tu pritomni fanboyi na podobne info reaguju hystericky spustia lavinu falosneho moralizovania . Panom v Blizzu bohato staci keby sa naslo len 100 blb..ehm pardon fanusikov co si hru zakupia peniaze a zisky im uz bude generovat RMAH aukcie a ine zlodejiny..pretoze to je skutocna zlodejina a kradez takyto postoj k svojim vlastnym hracom. Aukcie RMAH DLC-cka stahovatelne kontenty za ktore sa plati atd..
Ak aby ste ma nechapali zle.. ja nemam nic proti ludskej naivite len niekedy uz to tu je fakt trapne a usmevne ako napr. tvoje rozculovanie sa nad tym porusovanim licencnych podmienok.
Naposledy upravil(a) Zbynek dne 03.07.2012, 13:46 hod., celkem upraveno 1 x.

Garn
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 03.07.2012, 13:45 hod.

Jo, taky mě Blizzard s těmi DLCčkami štve, je to hrozný. Mor na ně.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Zbynek
Quill Rat

Příspěvek od Zbynek » 03.07.2012, 13:52 hod.

garn myslim ze dobre vies ze co sa tyka DLC nemyslel som konkretne hru D3 tam (zatial )nie su ale myslel som to v globale..

Wozungr
Fallen Shaman
BattleTag:Wozungr#2703

Příspěvek od Wozungr » 03.07.2012, 14:04 hod.

Zbynek píše:Sorry ale vase vulgarne reakcie mi pripominaju 5 rocne dieta ked mu niekto cudzi zacne sahat na jeho oblubenu hracku. Panom v Blizzu bohato staci keby sa naslo len 100 blb..ehm pardon fanusikov co si hru zakupia peniaze a zisky im uz bude generovat RMAH aukcie a ine zlodejiny.
1) V mem postu jsem nikoho neurazil a nebyl jsem vulgarni !
2) V druhe větě jsi urazil ty mě !
3) A korunku jsi tomu nasadil při prohlášení 100 blbu je 100 fanoušku (beru jako vulgarnost).
4) Když kážeš vodu nepíj víno

V tomto topicu uz nebudu reagovat. Howg

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 03.07.2012, 14:10 hod.

Mě se zase líbí jak překrucuješ fakta, uznáváš lidi, jejichž názory stojí zaprd, vymýšlíš si tady ptákoviny o zlodějích a přitom ani nevíš jaké z toho mají příjmy, škatulkuješ tu lidi na "mladé a dospělé" a automaticky jim přiřazuješ vlastnosti. A píšeš, že v tom topicu o povolání někdo lže? Ty si to vážně myslíš? Tak to už fakt může být jen závist, že tu vysokou školu taky nemáš. :D Ty jsi u mě jasnej. :P

A pokud vím, tak v každé normální společnosti je mládež ta část populace, která je inovativní, aktivní a řeší problémy kolem sebe. Naproti tomu starší lidi mají tendenci (jak zpívá Tomáš Klus) "dělat revoluci v pajzlu u piva". ;) A to je přesně to, co tu děláte.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 03.07.2012, 14:15 hod.

Chčije a chčije.... 8-)

KaTo
Quill Rat

Příspěvek od KaTo » 03.07.2012, 14:38 hod.

Dovolím si nesouhlasit - nezaprší a nezaprší! :lol: :lol:

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 03.07.2012, 14:50 hod.

@Wozungr ahoj skus pochopit ze kazdy jsme ocekavali od diabla 3 neco jineho ja jsem dost sklamany dokazu pochopit ze je to pro blizz byznys ale proc me to ma znevyhodnovat ze nejsem bohaty. Diablo 3 je jenom o vybave ses chudej nebo ti je lito do toho cpat prachy mas smulu musis poradne makat. Pro me osobne diablo serie skoncila :cry:
Achievements: 7400 (92%)

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 03.07.2012, 14:56 hod.

DeathHero píše:proc me to ma znevyhodnovat ze nejsem bohaty. Diablo 3 je jenom o vybave ses chudej nebo ti je lito do toho cpat prachy mas smulu musis poradne makat.
To je joke žejo? :) Krom pořízení hry do toho nemusíš nacpat nic, já do toho nic nedal a už sem naopak vydělal 30E... hru jsi si koupil aby si mohl hrát, vybavení seženeš tak, že budeš hrát...vadí ti, že musíš hrát aby si něco našel? :lol: Nebo ti vadí, že si někdo může koupit zbraň za 250E? To může být právě zbraň od tebe a 250E pro tebe...;)

BBB
Quill Rat

Příspěvek od BBB » 03.07.2012, 14:57 hod.

Zbynek píše:Timpa a wozungr ukludnite sa. Alebo ak vam robi problem slusne diskutovat bez urazok tak nediskutujte. Sorry ale vase vulgarne reakcie mi pripominaju 5 rocne dieta ked mu niekto cudzi zacne sahat na jeho oblubenu hracku. Su tu temy ktore napr. mna dokazu maximalne nastvat a pripadaju mi ako maximalne trapne ale jednoducho na ne nereagujem ked sa mi nepacia nevyjadrujem sa k nim vid. tema ,,zaměstnání hráčů D3,, kde su vsetci ,,vysokoskolaci ,vrcholovy manazeri, podnikatelia, high tech manazeri burzovi makleri, samozrejme vsetci zenati s krasnou modelkou a nadhernym autom..teda to jedine tam zabudli dopisat este. Tu temu ja osobne povazujem za maximum trapnosti ale vidis ma ze by som tam pisal ? Pousmejem sa nad tym ako skupina deti a max stredoskolakov tam napise fantasmagoriu ale nevyjadrujem sa tam.
Student VŠ je dneska každej druhej to nejni nic extra jako před dvaceti lety. Proč v každým postu píšeš o dětech? Měl by sis nějaký pořídit:D
Jinak jak tě můžou štvát takovýhle věci? Že někdo pracuje na manažerský pozici, nebo že obchoduje s akciema/komoditama, či že má hezkou manželku? Si normální závistivec:)
Jestli máš přístup k lidem takovej, že je schazuješ(kecama že jsou děti, nebo "max středoškoláci" atdp), tak to ti moc nezávidim. To tě museli ve škole za takovejhle přístup asi hodně mlátit, ale on tě život naučí, s takovýmhle přístupem moc daleko nejdeš, možná si nedošel a proto si tak labilní.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 03.07.2012, 15:08 hod.

Já se obávám, že tu došlo k přílišnému prolnutí světa herního a toho reálného ;-)

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 03.07.2012, 15:12 hod.

@Quetak rmah je duvod proc diablo 3 nehraju uz jen to ze ja se musim snazit a ostatni to maji bez prace to me stve. Taky mam skusenosti z jinych her jak si muzu vsechno poridit bez prace prestane me to bavit.
@Nekronaut presne tak to je duvod proc mam rad rpg proste utect od realneho sveta a uzivat si zabavu s kamarady.
Achievements: 7400 (92%)

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 03.07.2012, 15:19 hod.

No chtěl bych vidět vaše roztomilé obličejíky, kdyby se rozhodovalo mezi RMAH a zavedením měsíčních poplatků jako u wow. Hned jak by vám RMAH byl sympatickej.:D

EDIT: I když sám RMAH nepoužívám vůbec a jde upe mimo mě.
Obrázek

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 03.07.2012, 15:21 hod.

Silblade píše:No chtěl bych vidět vaše roztomilé obličejíky, kdyby se rozhodovalo mezi RMAH a zavedením měsíčních poplatků jako u wow. Hned jak by vám RMAH byl sympatickej.:D

EDIT: I když sám RMAH nepoužívám vůbec a jde upe mimo mě.
Měsíční poplatky za singleplayer hru?

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 03.07.2012, 15:24 hod.

Diablo 3 není SP hra. Diablo 1 & 2 jsou. ;)

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 03.07.2012, 15:25 hod.

Nekronaut: Ale no tak... víš jak je to s tím "snigleplayer" u D3.;) Navíc, kolik lidí ve skutečnosti hraje single? Myslím, že míň než ti, co hrají coop.
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 03.07.2012, 15:26 hod.

DeathHero píše:ja se musim snazit a ostatni to maji bez prace to me stve.
to je duvod proc mam rad rpg proste utect od realneho sveta a uzivat si zabavu s kamarady.
Tak tu hru hraješ proto aby si byl nejlepší (jinak by tě nemohlo štvát, že ostatní to maj bez práce) nebo proto, že chceš utect od reálného světa a užívat si zábavu s kamarády? Měl by sis to ujasnit :) Jestli se chceš bavit a užívat si hru s kamarády tak ti itemy a ostatní hráči můžou bejt ukradený. Ale jestli ti jde o itemy, tak chceš jen machrovat na kamarády, že máš lepší itemy než oni. Popřípadě máš mezi kamarádama někoho kdo si ty itemy na RMAH koupit může a ty mu jen těžce závidíš.

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 03.07.2012, 15:27 hod.

RMAH the Epeen smasher

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 03.07.2012, 15:27 hod.

Pořád to vychází ze SP, to mi nikdo nevezme. Je mi naprosto jasné, jak je to postavené, ale není možné za tuto hru vybírat měsíční poplatky jako za plnohodnotný online titul. Zvlášť dokud ani není PvP a další věci. To že můžu to samé jako sám projít i s kámošem ještě nedělá D3 onlajnovkou...

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 03.07.2012, 15:31 hod.

Nevím proč některým leží RMAH v žaludku. Kdyby tu nebyla tak by se itemy prodávali stejně, prodávali by se všude na netu, byl by risk to kupovat protože byste nevěděli jeslti item opravdu dostanete. Radši dám 100x blizzu jedno euro než živit číňany co kradou accounty atp...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“