pretoze zakladom nie jelen vydelat... ale vydelat najviac ako sa da... a pokial niekto kto to mal na starosti, prisiel s nejakym riesenim, ako regulovanym dropom ovplyvnovat ekonomiku tak, aby samotny blizz mal z toho este viac... sli by predsa sami proti sebe keby to nepouzili no nie?Pantadeas píše:Třetí věc - Proč by to sakra ten Blizzard dělal? Proč by se patlal s takovými nesmysly a házel by někomu klacky pod nohy, když i při jednoduchém řešení na to stejně vydělá?
....
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Pohar trpezlivosti sa uz davno naplnil
Ze se tim tak stresujete, stejne s tim kulovi nadelame.
Ja su rad, ze mam ve friendlistu par opravdu dobrych lidi, obcas neco i spadne a jinak pohoda, kavicka, cigarko.....
Proc se nasirat necim, co stejne nezmenime.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ja su rad, ze mam ve friendlistu par opravdu dobrych lidi, obcas neco i spadne a jinak pohoda, kavicka, cigarko.....
Proc se nasirat necim, co stejne nezmenime.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Moc tu kuki nespamuj a vyres daleko dulezitejsi vec jako je paypal :-D :-D :-D :-D :-D
Z těchto podmínek máš pravdu nicméně, proč by potom lhal? A myslíš, že mu risk, který stojí za tím, že by vyšlo najevo, že loot je nespravedlivý stojí za ten profit? Co by se stalo, kdyby hráči zjistili, že ta hra je nespravedlivá (tak jak nespravedlnost popsal Majky výše)? Stalo by se to, že lidé by přestali produkty od Blizzardu kupovat a Blizzard by na tom tak prodělal mnohem víc než je profit z onoho podvodu. Opravdu mu to stojí za to? nemyslím si, že jedna z největších a nejuznávanějších firem má důvod takto směšně podvádět, když jejich zisky jsou i tak obrovské. Ona prestiž je mnohem cennější, protože právě díky ní Blizz vydělává, právě díky dobré pověsti, kterou by tímto spláchl do záchodu.pretoze zakladom nie jelen vydelat... ale vydelat najviac ako sa da... a pokial niekto kto to mal na starosti, prisiel s nejakym riesenim, ako regulovanym dropom ovplyvnovat ekonomiku tak, aby samotny blizz mal z toho este viac... sli by predsa sami proti sebe keby to nepouzili no nie?
Naposledy upravil(a) Pantadeas dne 19.02.2013, 15:53 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak se mas taky pripomenout ale.:-D
O vikendu si zavolame na skypu.
O vikendu si zavolame na skypu.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
no sanca ze by sa nieco take prevalilo v takej forme, aby to bolo naozaj dokazatelne, je miziva si myslim... akykolvek "obycajny" unik infa, kludne aj priamo od zamestnanca, terajsieho ci byvaleho, ktory by sa ale nedal nijak dokazat, by PR blizzu oznacilo za klamstvo a nikto by sa tym asi dalej nezaoberal... cize pre nich ej to v podstate nulovy risk s moznostou zisku... cize win/winPantadeas píše:Z těchto podmínek máš pravdu nicméně, proč by potom lhal? A myslíš, že mu risk, který stojí za tím, že by vyšlo najevo, že loot je nespravedlivý stojí za ten profit? Co by se stalo, kdyby hráči zjistili, že ta hra je nespravedlivá (tak jak nespravedlnost popsal Majky výše)? Stalo by se to, že lidé by přestali produkty od Blizzardu kupovat a Blizzard by na tom tak prodělal mnohem víc než je profit z onoho podvodu. Opravdu mu to stojí za to? nemyslím si, že jedna z největších a nejuznávanějších firem má důvod takto směšně podvádět, když jejich zisky jsou i tak obrovské. Ona prestiž je mnohem cennější, protože právě díky ní Blizz vydělává, právě díky dobré pověsti, kterou by tímto spláchl do záchodu.
co sa tyka toho ze hra je nespravodliva a este sa to nakoniec prevali a aky to bdue mat vplyv na komunitu... tak sa staci pozret na nedavne znizenie limitu na predaj goldov... komunita o tom vie, nabalilo sa na tom par ludi, zvysok len ticho nadava... totalne nespravodlive... a zmeni sa nieco? nic, prestane moznol hrat par ludi, zvysok nad tym mavne rukou a ide sa dalej... a to si zober ze to je vec za ktoru blizz priamo moze, oni to sposobili, oni svojim konanim priamo dopomohli ludom k tomu aby na tom profitovali... dalsia vec dupovanie itemov, tentokrat je to zo strany hracov... aj o tom sa vie, ako to oplvynuje hru, ake je to nefer... blizz proste povie "sorry nic sa s tym robit neda" a je vybavene... tecka... herna komunita, nech je to u akejkolvek hry, ale teda hlavne mmo, su proste tupe stado, ktore sa tak nechava doslova fakt klamat firmami produkujucimi hry, az je to neuveritelne ked je hra vo vyvoji, tak je to x PR vyhlaseni o com to vsetko bude, ake nove featury ta hra prinesie, aku novu super grafiku atd... potom hra vide a je to pravda tak na 30%... ludia somru, niektori hrat prestanu, ale stale je ta hra "ziva"... prejde rok-dva a je mozne ze ta hra skonci... lenze po nejakom case ta ista firma zacne robit dalsiu hru, nove PR vyhlasenia a vsetko odznova a ti ludia to kupia zase... a takto dookola... cize si nerobim ziadne iluzie o tom, ze by sa na tom niekedy nieco zmenilo, nech by sa uz prevavilo cokolvek, ci uz zo strany blizzardu, alebo akejkovlek inej vacsej firmy, ktora nie je na nic ine, iba na vytvaranie ziskov
Problém který se nedávno vyskytl, se jednak rychle vyřešil a druhak se neví jestli to bylo úmyslné nebo ne, nicméně žádné trvalé následky to na ekonomiku nemělo, nějak problematické mi to nepřišlo. Duplikování itemů je skutečně kapitola sama pro sebe a proč s tím něco neudělají, to nevim. Každopádně kdyby se provalilo takovéto manipilování s dropem pak by to byl mnohem větší průšvih a lidé rozhodně nejsou jenom tupé stádo. Já tam prostě nevidím ten motiv. Jsou věci na, kterých se dá vydělat mnohem více. Je to zkrátka zbytečně složité na to abych tomu věřil. PR je mocná čarodějka, ale není všemocná. Kdyby ta hra evokovala pocit nespravedlnosti, už by ji nikdo nehrál.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Souhlasim s autorem a naprosto chapu jeho rozladenost, protoze jsem na tom podobne.
Top predmet mi nepadl ani jeden, max co jsem prodal je žluta hul pro wize za 70M a pak podobna za 10M a to je vsechno. Ano jsem trotl, protoze jsem si 200M koupil pres net za CZ prachy. Nic mi totiz za hru nepadlo - skoro vse mam pres AH nebo vymenou za neco jinyho. Dal mam celých 12éček na RMAH. Momentalni hotovost 115M. Na to ze hraju skoro od zacatku? Jako soráč, uz nemam chut hrat, skoncil jsem na paragonu 73.
Znechucene jsem zanechal SC a vrhnul se na HC. Vysledek je jeste horsi - 11 paragonu a za celou dobu 2 nepouzitelny legendy. 0 setu. zatim me to bavi kvuli adrenalinu, ale jak dlouho?
Kdyz vidim co pada ostatnim je to vysmech a zazrak, ze jsem u toho tak dlouho vydrzel. A co je fakt bomba, kdyz nekdo napise tupost tohodle typu:
hele ono se to zlomí / vsak to zacne padat / jeste vydrz, od paragonu 80 to pada porad ..... Jen se nam chechtaj. Nic nepotesi tak jak ciziho smula.
Top predmet mi nepadl ani jeden, max co jsem prodal je žluta hul pro wize za 70M a pak podobna za 10M a to je vsechno. Ano jsem trotl, protoze jsem si 200M koupil pres net za CZ prachy. Nic mi totiz za hru nepadlo - skoro vse mam pres AH nebo vymenou za neco jinyho. Dal mam celých 12éček na RMAH. Momentalni hotovost 115M. Na to ze hraju skoro od zacatku? Jako soráč, uz nemam chut hrat, skoncil jsem na paragonu 73.
Znechucene jsem zanechal SC a vrhnul se na HC. Vysledek je jeste horsi - 11 paragonu a za celou dobu 2 nepouzitelny legendy. 0 setu. zatim me to bavi kvuli adrenalinu, ale jak dlouho?
Kdyz vidim co pada ostatnim je to vysmech a zazrak, ze jsem u toho tak dlouho vydrzel. A co je fakt bomba, kdyz nekdo napise tupost tohodle typu:
hele ono se to zlomí / vsak to zacne padat / jeste vydrz, od paragonu 80 to pada porad ..... Jen se nam chechtaj. Nic nepotesi tak jak ciziho smula.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Ty ride, nehrajes nahodou muj profil, na to ze to hraju odzacatku, tak taky ze me neni zadnej milionar(100m+-), a na RMAH sem prodal akorat kdyz to spustili, a myslim ze sem videlal neuveritelnych 20 E DD, ale neboj jednou se zadari:)
bohuzel no...ale ono to mozna od para 80 fakt pada,protoze kdyz se vezme pocet exp potrebnych na dalsi para lvl,je to fakt hodne...takze mezi tim urcite nejaka legendarka padne,co na tom,ze to bude jen dalsi brimstoneRide píše: Kdyz vidim co pada ostatnim je to vysmech a zazrak, ze jsem u toho tak dlouho vydrzel. A co je fakt bomba, kdyz nekdo napise tupost tohodle typu:
Hoši vy jste vážně k smíchu. Začněte přemýšlet v jakejch číslech se pohybujete a pak vymejšlejte nějaký konspirační teorie... Tyhle vaše plky by byly možná trochu reálné, kdybychom se pohybovali na pravděpodobnostech typu 1:100, ale tohle nebude ten případ.
Dělal jste někdo někdy technicky vlastníma rukama s generátorem náhodných čísel? Víte, jaký má vlastnosti, jak se posuzuje jeho kvalita, perioda, rovnoměrnost, náhodnost? Víte co je stroboskopickej efekt, ...?
Daleko jednodušší vysvětlení nežli tyhle vaši mikrotermiti ve dvojčatech je, že to někdo v Blizzu na tomhle místě dost odfláknul a vytváří to jistý nevhodný chování toho, co by mělo vypadat opravdu náhodně...
Pantadeas: myslim si, že k tomu máš správnej přístup a názor, ale je pravda, že minimálně u lidí s podobnejma killama a mf by měl bejt počet legendárek dle toho rozdělení, co tam blizz nandal (v rámci statistický odchylky)... spravedlivé by bylo rovnoměrné rozdělení, ale třeba to je cosi jiného
jaký budou mít rolly je věc další, jakou generací se to dál prohání... tady ale narážím na ty technický věci, který tyhle disbalance u nízkýho procenta lidí mohli vytvořit =)
Dělal jste někdo někdy technicky vlastníma rukama s generátorem náhodných čísel? Víte, jaký má vlastnosti, jak se posuzuje jeho kvalita, perioda, rovnoměrnost, náhodnost? Víte co je stroboskopickej efekt, ...?
Daleko jednodušší vysvětlení nežli tyhle vaši mikrotermiti ve dvojčatech je, že to někdo v Blizzu na tomhle místě dost odfláknul a vytváří to jistý nevhodný chování toho, co by mělo vypadat opravdu náhodně...
Pantadeas: myslim si, že k tomu máš správnej přístup a názor, ale je pravda, že minimálně u lidí s podobnejma killama a mf by měl bejt počet legendárek dle toho rozdělení, co tam blizz nandal (v rámci statistický odchylky)... spravedlivé by bylo rovnoměrné rozdělení, ale třeba to je cosi jiného
jaký budou mít rolly je věc další, jakou generací se to dál prohání... tady ale narážím na ty technický věci, který tyhle disbalance u nízkýho procenta lidí mohli vytvořit =)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
a co me vytočí? Kdyz dojdu z prace po 25 hodinach fachy v kuse s hodinou spanku + 2 hodinach cestovani k tomu a cela Evropa nejede. Ale USAčci si muzou tavbit jak o zivot . Grrr na ně! Nechapu proc nemuzu parit ofline a pak se jen pripojit na aukci.
jako porad se rika, ze by vsechny legendarky meli mit stejnou sanci na drop, ale tomu ja moc neverim pac crapy co ani nemuzou byt dobry me padaji porad nektery uz padli snad 10x atreba witching hour me padl jednou a nejaky LEGE/SEt sem jeste nevidel ani z vlaku....
tak pokial ta nemoznost offline hrania trapi kovli tomu ze po 24 hodinovej sichte dojdes konecne domov a nemozes si vklude este par hodin zahrat diablo... tak uz potom neviem kam to speje ale skus to napisat ako blizzu, mozno konecne pochopia ake vazne problemy s tym sposobujuRide píše:a co me vytočí? Kdyz dojdu z prace po 25 hodinach fachy v kuse s hodinou spanku + 2 hodinach cestovani k tomu a cela Evropa nejede. Ale USAčci si muzou tavbit jak o zivot . Grrr na ně! Nechapu proc nemuzu parit ofline a pak se jen pripojit na aukci.
Já za 1000h našel akorát dva itemy nad 100M (120M a 150M), takže taky žádná bomba. A hups, najednou včera vypadnul The Witching Hour s cenou tak 300-400M. Někdo takový drop najde po 50h hraní, někdo nikdy, o lidech co nacházejí věci za 1mld+ ani nemluvě, ty bych mlátil od rána do večera
lehendarky stejnou sanci na drop zcela urcite nemaji,jeste nikdy me nepadla zadna kloudna legendarka,v jednom kuse dropuju to velky barbarsky two hand kladivo k nicemu,pripadne ten stit(ne stormshield) k nicemu a nebo takovje ten wizardskej dagger s all ress a obcas do toho ta wizardska cepice...dale pak jeste dost casto spirit stone pro monka,ale nikdy nic jinyho,co by mohlo mit kloudnej roll...Reve píše:jako porad se rika, ze by vsechny legendarky meli mit stejnou sanci na drop, ale tomu ja moc neverim pac crapy co ani nemuzou byt dobry me padaji porad nektery uz padli snad 10x atreba witching hour me padl jednou a nejaky LEGE/SEt sem jeste nevidel ani z vlaku....
Asi to sem úplně nepatří, ale všiml jsem si, že mi začaly padat menší hromádky goldů (:D) a tak jsem kouknul do statů a mám o 15% gold find méně než magic find. Na gearu nic nemám, nebo jsem slepý. Možná víte víc než já, tak nemáte stejný "problém"?
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔