Patch 2.3.0
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Zalezi u jakeho skillu, nekdy se bere main hand a nekdy se to strida.
Re: Patch 2.3.0
A podle čeho to mám poznat? :-)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
j holt chtělo by to nějakej manuál že? u barba se často dmg skilu počítá z main handy tedy té nalevo, platilo to třeba u ww kdy se do mh dalo něco s co největším surovým dmg xxxx - xxxx, a do offhandu se dala třeba dýka s polovičním dmg - ale zase rychlá protože tiky tornád se počítaly z rychlosti offhandu
co se týká dneška vždy dávám to silnější do mainu, u monka si myslím že se to střídá u generátorů, u skilů typu udělí xxxx% dmg zbraně bych řekl že se to počítá z té mainhandy
odborníci mě jistě doplní
co se týká dneška vždy dávám to silnější do mainu, u monka si myslím že se to střídá u generátorů, u skilů typu udělí xxxx% dmg zbraně bych řekl že se to počítá z té mainhandy
odborníci mě jistě doplní
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Pokud se vám ztratily vyextrahované věci z Canai's Cube, požádajte o rollback zde https://eu.battle.net/support/en/rollback/d3/
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
no omg, jak to mám zjistit? mám tam hodně přes 100 lege, jestli nějaká chybí, nepoznám to . Nebo se někomu ztratili všechny?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Zjistíš to tak, že se naloguješ a podíváš se, protože jak jsem pochopil, tak se ztratili všechny.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
@Gold Eagle - ne všem, naštěstí