Info o PvP

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332
Re: Info o PvP

Příspěvek od Nekronaut » 16.01.2013, 15:22 hod.

Ne :cry:

Ale barbar má zase problém se k někomu dostat a nemůže nikam zmizet. A leap asi není všemocný. No už abych to taky zkusil, jestli mi nepůjde to PTR, tak se vzteknu!

Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 16.01.2013, 15:36 hod.

tak jsou možnosti - leap, ancient spear, charge, ve wotb +25move speed + imunita na vše. Ale stejně je to pvp o ničem :)

ZeroOne
Quill Rat

Příspěvek od ZeroOne » 16.01.2013, 17:00 hod.

Ja nerikam ze je to ted nejak super vyvazeny a ze v tom PVP jsou ty souboje jen o skillu. Rozhodne je to o gearu jak prase a nektery kombinace jsou fakt hodne OP. Ale proste me vadi jak spousta lidi beci ze dostavaji IK a pritom maj sice super dmg ale EHP jen nejakych 250k nebo podobne.
Ted jsem zkousel chvili PVP zahrat a nedostal jsem ani jednou IK a hral jsem to s lidma co meli 100-200k dmg. Jenze mam barba co ma 40k dmg, asi 50k HP a s redukcema je to nejakych cca 1m EHP. Dostaval jsem tam ohromnou nakladacku to jo ale nebylo nerealny bojovat par vterin. Chtelo by to trochu vic praxe, poladit equip a skilly a slo by to slusne. Samozrejme i pocitam s nejakyma upravama od blizzu co se balancu tyce.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 16.01.2013, 17:52 hod.

hmm, no ok, mas 1m EHP... cize nedostanes IK alebo dve rany, ale vydrzis ako sam pises, "par vterin"... ale staci to, aby si niekoho umlatil so 40k dps? o tom trosku pochybujem :) takze vysledok je, ze lezis tak ci tak

ZeroOne
Quill Rat

Příspěvek od ZeroOne » 16.01.2013, 18:30 hod.

Jasne protoze nemam zas tak super equip. Ale podivej se na nektery lidi co maj treba 6m EHP a pritom dmg kolem 100k. Proste chce to nejaky balanc od blizzu to je fakt ale hromada lidi si stezuje na to jak je to hrozny protoze dostavaj IK. Coz je ale i jejich vlastni blbost protoze maj spatne postaveny equip a to mi nevyvratis.

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 16.01.2013, 18:36 hod.

To zase bude urvanych decek...nejvic zase budou rvat ze nic nedavaj, pac na to nemaji a nedokazou to pochopit...ze borec co do toho nasype love(popripade cas ty love vydelat), bude vzdy lepsi nez usmrkanek, co sklada equip za par drobnejch...
PvP stejne na zacatku bude jen zpestreni, a zabava pro kamarady, nez zkouset zabijet noobky na publicu.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 16.01.2013, 20:05 hod.

Ještě jsem se na ptr nedostal, ale že se bude v pvp ikčkovat jsem čekal. Blizzard dopředu avizoval, že nehodlá pvp nijak balancovat, přesto jsem doufal že minimálně penalty na dmg bude (v d2 to byla 1/4 , později 1/6).
Samotná redukce damage by toho sice příliš neřešila, ale duely by alespoň netrvaly pár vteřin ...

Uvidíme jest-li Blizzard, pod palbou kritiky, přistoupí k nějakému většímu balance, ale příliš bych na to nespoléhal. Nejen že na to měli času více než dost (v d2 to nedokázali za 10 let ...) ,ale vsadil bych se že ani nemají tušení jak to udělat (nebo mají, ale věnují se něčemu co nese $).

Nějaký základní balance by nám však mohli dát (redukce na dmg , případně cc efekty, lepší balance skilů ..ap.),ostatní bude na samotných hráčích.

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 17.01.2013, 08:43 hod.

Predem rikam, ze se snazim psat i jinde, aby to bylo "videt". Soucasny stav je takovy, ze je to dost nevyrovnane. To je proste fakt, ktery musi priznat i ten nejvetsi obdivovatel a optimista soucasneho duelu. Resit ted EHP, skilly ci staty je dost mimo misu, kdyz jedna postava umira i s mnohem vyssimi staty. Ale tohle vsechno Blizz jiz urcite vi a verim tomu, ze si delaji statistiku.

Kazdy, kdo duel zkousel (s vice jak jednou postavou) urcite uzna, ze nektere charaktery jsou pro tento souboj vyhodnejsi nez jine. At uz se to tyka skillu ci zpusobu boje.

Tohle vsechno neni flame ci "hejtrovani", ale jen konstruktivni kritika, kterou je potreba vznest. Pocitam totiz s tim, ze se k PvP vrati a udelaji skutecny team deathmatch, odmeny a dalsi vychytavky. No a pokud budou vsichni tvrdit, jak je to skvele a jak to nema chybu, tak s tim Blizzard nic neudela. Nema to nic spolecneho s tim, ze by mi vadilo, ze jsem stale dokola umiral. Pochopili jsme (i souper, ktery me zabijel, to sam priznal), ze ty duely jsou extremne nevyvazene z pohledu postav a skillu. Gear je skutecne az na poslednim miste.
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 17.01.2013, 12:33 hod.

u barba to momentalne vidim (podla toho co som cital na forach a videl na videach), ze by sa dalo hrat s ultra defenzivnym buildom, tzn vysoke EHP, kludne aj s nizsim DPS... ALE... mat vysoky CD a aspon nejaku trochu vyssiu CC (dajme tomu aspon tych 35%) a jeden crowd control skill (najlepsi so stunom)... zakladom prezit prvych par sekund a potom systemom All in skusit procnut CCcko a nasledne sa spolihat, ze vam vide crit, ktory bude defacto IK

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 17.01.2013, 19:11 hod.

Kdyby chtěl někdo vyzkoušet pár duelků tak jsem teď k dispozici. (pm me)

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 17.01.2013, 20:34 hod.

Staci vyraznejsie nerfnut CD, co je asi jediny stat, ktory robi postavu overpowered a bude to OK ;)

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 18.01.2013, 07:19 hod.

Kdyz nerfnou cd, tak zas rozhasi PvM, tak z tohoto duvodu se to myslim nestane.

ZeroOne
Quill Rat

Příspěvek od ZeroOne » 18.01.2013, 08:21 hod.

Vcera jsem se dival na par hracu na TwitchTV jak hrali duely a nebyla to takova tragedie jak si vsichni stezovali prvni den po spusteni PTR. Souboje to byli sice rychle (radove 10-30s) ale bylo videt ze je potreba i trochu taktiky, vyuzivani prostredi atd. Nevidel jsem za vcerejsek snad ani jeden IK.
To co jsem videl byli souboje barb vs bard, barb vs monk, barb vs dh, dh vs dh, dh vs wiz, barb vs wiz. Uznavam ze nektery skilly jsou hodne silny a v tomhle ohledu by byl potreba nejaky balanc od blizzu, ale jako prvni seznameni s moznostma PVP je to fajn.
Jen pro doplneni infa jeden z barbaru ktereho jsem chvili sledoval pri duelech mel nejakych 150k dmg pri cca 4m EHP. Nekoho s touhle vybavou sejmout neni jen tak.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 19.01.2013, 14:12 hod.

AlterEgo píše:Kdyz nerfnou cd, tak zas rozhasi PvM, tak z tohoto duvodu se to myslim nestane.
Ještě nedávno si tvrdil něco jiného ...
AlterEgo píše:Staci trosku vybalancovat skilly, hlavne nerfnout pro ucely PvP crit dmg (asi tak na 10% hodnoty co je v char screenu) a bude to celkem hratelne.
To jak to je tedkom, ze postavy davaji dmg v milionech pri porovnani k maximalnimu dosazitelnemu life asi cesta k zabavnemu PvP ponekud nebude.
Nicméně nějaký nerf damage u pvp přijít musí. Ideálně ještě s capem na redukci damage a případně CC efekty/ heal a úpravu některých OP skilů (imunity, stuny ap.)

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 19.01.2013, 16:31 hod.

no nvm ale podla mna keby kazdy ma tzv. PvP gear tak by ste nedostavali IK sice to nemam odskusane a je to ciste len moj nazor ze keby mate gear stavany na all ressist a vitalitu a armor tak neni mozne ze by ste dostali IK v arene sice by ste maly mensi dmg ale s tym sa rata
Obrázek

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 19.01.2013, 16:56 hod.

Měl jsem s DH armor 4500+, 80k+life 500+ AR a stejně jsem IK dostával ...
Klidně můžeme pár her vyzkoušet...

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 19.01.2013, 17:51 hod.

ja na PTR nehram neche sa mi to stahovat ja si radsej pockam kym to daju na server
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“