Patch 2.0.5
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Co myslis konkrétně?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Patch 2.0.5
No, že jsou podle Hellera nějaký nový offi info, já čtu jen Dfan, a tam jsem nic nového nezahlíd.Já doufám, že potvrzené patch notes budou jen pozitivní ! potěší mě i ta možnost konečně nesbírat potiony nechávat je na zemi ..
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Dneska vyjde news za celek týden.
Patch notes zatím nejsou...
Patch notes zatím nejsou...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Na diablofans.com jsou datamined patch notes
JO, bude to po středeční údržbě ! :-)
Zde info ..
Samozřejmě, že ten vysněný fake se nekoná
JO, bude to po středeční údržbě ! :-)
Zde info ..
Samozřejmě, že ten vysněný fake se nekoná
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
To jsi mě nepotěšil ))
Parada, Monk zustava opet pozadu a zbytek (nebo alespon WD) dostava buff, kterej nepotrebuje Vsadim 2 andarielky, ze v patchi 2.1 toho monka odstranej uplne
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
nějak se mi nenačítají ty odkazy, o co tam jde ?, Monk zase nedoznal žádných změn ?, tak to abych zašel koupit věnec, už takhle pokulhává, achjo, tak to vypadá že s Monkem bude konec.
Zmen doznal, ale nic co by pomohlo Ja uz jsem ho dal taky na nejakou dobu spat..
Super. Frenzy sidearm bude mit cold dmg :-) tak to picnu svoji barbarce
@tabletofon
@tabletofon
to Hamman:
už o tom silně uvažuju i když nejsem sezonní hráč, co hraje op chary, nemám slov nad tzv. vyvážeností postav, tohle je opravdu na po*****.
už o tom silně uvažuju i když nejsem sezonní hráč, co hraje op chary, nemám slov nad tzv. vyvážeností postav, tohle je opravdu na po*****.
Chudak dava stejnej dmg jako jeden WD fetish zato docela vydrzi Asi prej kompromis
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Osobně nevím co je na monkovi slabého je to velice Op postava a co se týče role v partě je nepostradatelný. Takže bych nepsal že je slabý nebo něco takového jen ho musíš umět poskládat.
Ale zpět k patchy 2.0.5. fíha tolik změn sem nečekal jsem zvědav jak to změní prostředí a jak se teď co pojede.
Ale zpět k patchy 2.0.5. fíha tolik změn sem nečekal jsem zvědav jak to změní prostředí a jak se teď co pojede.
maslo jestli monkovi nestaci 1.3m dps (bufnutej) a na to 72% elemental damage navic, tak uz nevim co, aby to zacal rezat tak jako jiny postavy. Buff pro partu ma dobrej, ale kdo chce hrat jen jako takova silnejsi podrztaska?
Ale dobre no, s dobrym gearem to zas tak hrozny neni, jen ostatni porad dostavaji buffy, maji op buildy, ale tenhle pindour furt nic
Ale dobre no, s dobrym gearem to zas tak hrozny neni, jen ostatni porad dostavaji buffy, maji op buildy, ale tenhle pindour furt nic
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Tak jde o to, co chceš chodit za obtížnost a jakým stylem každá postava má svoje pro a proti. Ber třeba takového monka z Exploding Palm na T6 asi nejlepší věc co můžeš dát monkovi.
Jde o to, že jestli hraješ sám tak monk na T4 - T6 ztrácí a sám si to tak nedává jako dřív na MP 10.
Ale pokud jsi v partě a parta je dobře poskládána (a každý ví, co má dělat) tak jsi nehorázný zabiják a nepostradatelný v každý partě.
Vše je o gearu a když si monk počká tak se určitě dočká.
Jde o to, že jestli hraješ sám tak monk na T4 - T6 ztrácí a sám si to tak nedává jako dřív na MP 10.
Ale pokud jsi v partě a parta je dobře poskládána (a každý ví, co má dělat) tak jsi nehorázný zabiják a nepostradatelný v každý partě.
Vše je o gearu a když si monk počká tak se určitě dočká.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Prosim muzete nekdo par slovy napsat co ceka wize. Dik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Wizzovi hlavně nerfnuli teleport - wormhole, už nebude moci spamovat 3 teleporty za sebou, ale už jen dva...too bad Jinak jsou změny minoritní a hlavně mění elemental damage u různých skillů a jejich run. Určitě se najde Kuki10, který to přeloží do CZ, jakmile vyjdou official notet.
Mimochodem myslím, že tohle je jen část změn, jelikož je spousta změn, kterou dataminer nepozná - změn na serveru. Pevně věřím, že opraví některé achievy, které v tuto chvíli není možné splnit. Také jsou nahlášené chyby na skillech u již zde zmiňovaného chudáka monka a jeho hlavního skillu Lashing tail kick. No uvidíme, snad tam bude i sekce Bug fixing - doufám.
Jinak já hraji za monka a nemohu si stěžovat. Je ale pravda, že hraju speedfarm build na T1 až T3. Výš už to prostě nejde. A jak tu bylo zmíněno, ne každý hraje rád v partě sice nepostradatelného člena, ale takového, který vlastně nic nezabijí a může mít klidně DPS 0. Hold monk by potřeboval trochu více lásky, ale podle dataminingu jí dostává hlavně crusader..co už
EDIT: hrubky
Mimochodem myslím, že tohle je jen část změn, jelikož je spousta změn, kterou dataminer nepozná - změn na serveru. Pevně věřím, že opraví některé achievy, které v tuto chvíli není možné splnit. Také jsou nahlášené chyby na skillech u již zde zmiňovaného chudáka monka a jeho hlavního skillu Lashing tail kick. No uvidíme, snad tam bude i sekce Bug fixing - doufám.
Jinak já hraji za monka a nemohu si stěžovat. Je ale pravda, že hraju speedfarm build na T1 až T3. Výš už to prostě nejde. A jak tu bylo zmíněno, ne každý hraje rád v partě sice nepostradatelného člena, ale takového, který vlastně nic nezabijí a může mít klidně DPS 0. Hold monk by potřeboval trochu více lásky, ale podle dataminingu jí dostává hlavně crusader..co už
EDIT: hrubky
Naposledy upravil(a) firdecek dne 13.05.2014, 08:27 hod., celkem upraveno 1 x.
na wize opet kaslou, jako temer vzdy, kazdej jinej charakter ma popsany dve stranky zmen, vetsina z nich k lepsimu, wiz je klasicky odflaknutej "trema odrazkama", tak snad priste no...
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Podívej se na změny u Demon Huntera a pak si tu teprve stěžuj. ten má doslova 3 změny. Dle mého názoru je Wizz více než naprůměrná classa v dnešní době...
Občas nechápu Blizzard .... napřed Heaven's Fury nerfnou poslední runu a teď jí vrátí zpátky ....
nebo koně že
nebo koně že
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
no hlavní změny u wizze jsou ty ze archon bude mít různé elemetny, už to nebude jen arcane - treaba pure power (CD 100s) by měl mít lighting dmg atd..To podle mě taky trochu zahýbe s buildy.