Zeď nářků

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Re: Zeď nářků

Příspěvek od Reve » 02.11.2015, 14:13 hod.

jo vsak ja jen vysvetluju duvod proc u toho spousta lidi nevydrzi...nerikam, ze to je horsi nebo lepsi nez diablo 2 atd..

srovnavat to ani nejde...je jina doba a pozadavky na hry jsou mnohem narocnejsi nez za dob D2

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 02.11.2015, 15:06 hod.

Jojo a právě přístup těch lidí nechápu...co čekají od Diabla, kdž né nekonečnou honbu za gearem (nyní paragonem :D)? Asi jako bych si koupil CoD a pak pi*oval, že je to furt to stejný dokola, střílení, střílení a zase střílení...jaká nuda.... :D. Přijde mi to tak strašně na palici tyhle názory, že to prostě musím vyblít sem :/ :D. Jak tyhle věční stěžovatelé vůbec můžou fungovat v reálným životě, když je prudí už jen hra :D. Něco jako "Koupil sem si nový auto, furt musím točit volantem, furt jak debil, už mě to nebaví, dám to do garáže a počkám na novej model, třeba nebudu muset točit..." :D :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 02.11.2015, 18:03 hod.

Sím mám stížnost:
Měsíc a půl to vůbec nehraju a dělám místo toho jiné věci a nějak mi to nechybí. To je v pytli.

fanky
Fallen Shaman
BattleTag:fanky#2166

Příspěvek od fanky » 03.11.2015, 02:27 hod.

Já sem tuto sézónu s kamarádama založil klan, pomohl jsem desítkám lidí s postavama a odměna za to, kamarádi nehrají, klan zůstal na mě a hráči ubývají jako mléko v akci.. Kam to dospělo, kde se schovávají ti neotrlí a zarputilí diablo pařani, vylezte ven >:D

No nic, vrhnu se na solo kariéru a prdím na všechny 8-) :twisted:
* Seasone 5 *
* Paragon: 700 *

* Seasone 4 *
* Paragon: 1011 *

------------------
- fanky párty -

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 03.11.2015, 06:47 hod.

Jó, tak tohle znám - takdy jsem v minulém klanu (CZMFT) pomáhal hromadě lidí, dával jim matroš, gear, protahoval je (věční RIPeři :) ), běhal s nima nízký obtížnosti a investice se pak jaksi nevyplatila :{
Hráče nechápu proč se na to v nové sezóně tak brutálně vrhnou, za měsíc jsou toho přesyceni a jdou od toho. Já to tak nehrotím a pak mi to vydrží déle, furt je co zlepšovat (i díky RIPu taky :twisted: ), koneckonců sezóna trvá 3-4 měsíce, není nutno "zkonzumovat" veškerý obsah za 14 dní ne :D

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 03.11.2015, 08:21 hod.

Nemůžu si stěžovat na celkovou aktivitu lidí ve FL současné době.

Můj FL vypadá asi následovně (pouze CZ/SK hráči, cizince tam nemám):

50 NS + S4 online hráčů denně.

Nonseason funguje asi takto:

- 30+ NS hráčů denně
- cca 10 lidí hraje cca 50+ hodin týdně (někteří i cca 70 hodin týdně)
- uzavřené skupinky hráčů (Friend list je rozdělen na skupinky hráčů, kteří spolu hrávají a nikdo jiný se tam nedostane), tady záleží, jak je skupinka aktivní, jsou tam lidi, kteří mají partu 2s po vstoupení do hry - to je na uninstal po dvou hodinách v menu a mají jí pořád, klidně od 15:00 do 00:30, když jdu spát, tak furt hrají v partě)
- cca 5 lidí vůbec nepracuje, důchodci, ?nebo hrají v práci, podnikatelé, poloviční úvazek?

Takže aktivita je dost velká, ale všechny party jsou full. My když hrajem s kamarádama, připojí se další kamarád, zkoukne FL a jde offline (bnet), protože jsou všichni obsazeni. Pokud chce člověk hrát na NS, musí si vystát frontu jako na banány. Denně čekám tak 1-3 hodiny, o víkendu sem tam i více, někdy je to lepší, někdy horší, jako na houpačce, člověk to nesmí vzdát, když si chce zahrát (hraju tak 20-30 hodin z 50 možných díky čekání na partu - chybí potřebný char atd.). Když se nalogujete a odlogujete, že zrovna není s kým hrát, tak to budete mít asi těžký :).

Jinak abych Vám dal trochu za pravdu, tak za minulý měsíc jsem si přidal 4 LpS monky s PL kolem 700, se 3 jsem hrál jednou a od té doby chodí jednou za tejden a jeden začal botit (sleduju ho už přes týden a jeho chování se radikálně změnilo a je tam hodně ukazatelů a za chvíli bude report), takže se šmejdem hrát nechci. Je tedy možné že průměrní hráči opravdu odpadávají, jak píšete.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 03.11.2015, 09:09 hod.

Ja hraju na sezone. Po vlezeni do hry jdu narychly maly rifty, abych mel klice na ty vetsi a behem toho zkoumam, co se pise ve skupinach Greater Rifts atd. Jakmile se objevi, ze nekdo hleda healera na grifty +/- 70, odpovim a hraju. To to cekani trva prumerne tak pul hodiny a mezitim si nafarmim klice. Takze ja jsem celkem spokojen.
Podle me bys mel Davo zahajit sezonu, sice ti tak tyden potrva (no, tobe mozna dva dny), nez se dostanes na nejaky slusny paragon, treba 800. Ale ten tyden ztraty pak strasne rychle nahonis a expeni ti pujde rychleji nez mimo sezonu.
I kdyz vlastne je tu jeden problem - wizardy do grupy nikdo nechce :D Lita se tam se sup barbem, heal monkem, swk monkem a statikem nebo dart wd. Nove ted se trema sup charama, kdy heal monk ma istvan zbrane, je vyhozen swk monk a pridan crusader.
Ale tohle je obrovska chyba Blizzardu, ze toto dopustil. Je jasne, ze at by byla hra vyvazena sebevic, tak vzdy bude existovat nejaka nejlepsi kombinace, ale ze budou tak obrovske rozdily - to je hodne spatne...

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 03.11.2015, 09:15 hod.

Arnold píše:wizardy do grupy nikdo nechce :D
https://youtu.be/0xwNz3nQluQ

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 03.11.2015, 09:33 hod.

fanky píše:Já sem tuto sézónu s kamarádama založil klan, pomohl jsem desítkám lidí s postavama a odměna za to, kamarádi nehrají, klan zůstal na mě a hráči ubývají jako mléko v akci.. Kam to dospělo, kde se schovávají ti neotrlí a zarputilí diablo pařani, vylezte ven >:D

No nic, vrhnu se na solo kariéru a prdím na všechny 8-) :twisted:
Večer se přidej ke mě do klanu klidně ;), stejně teď většinou lítáme spolu ;). Víš, že tam jsem každej den, takže v pohodě :).
Taky jsem vylevelil a vybavil spoustu lidí s pocitem, že dobrý, teď nás bude víc a co? a prd :D. Věrný jádro (ultras :D) ovšem jede dál :)
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 03.11.2015, 10:10 hod.

Setáku nestíhám včera sem hnil do půlnoci v háku a furt nějaký hen ten ida one :{ dneska se ukážu snad
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 03.11.2015, 10:14 hod.

V poho, zrovna Tebe jsem nemyslel :D, ty se tam ještě ukazuješ často oproti některým, který jsem protáhl snad padesáti GR pro gear a upd gemů a od té doby jsou 90+dní offline....
Taky občas nestíhám, nedá se nic dělat, už nejsme studenti ;), včera sem se připojil až o pul 12 v noci, do té doby sem prostě hlídal malýho...
Obrázek

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 03.11.2015, 10:28 hod.

Dava_C: OK, od zverejneni toho buildu to mozna bude jine. Doted ale opravdu platilo, alespon pri public zadostech v ruznych skupinach, ze wizardy do grupy nikdo nechtel.

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 41.0.2

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 04.11.2015, 11:15 hod.

člověk by rád, ono by ho to i bavilo, on by člověk chtěl, ale ty ZK****! VYP**! ZAJ****! ZAS*****! LAGY to prostě celý kazí :/.
Včera pokořen s partou GR75 na Sezoně, docela pěknej čas i přes blbej rift, ale ten porod !! Jako supp jsem v klidu mohl dát defence skills na autokey a jít si zapálit, než to tam Static doklepe, pokud ovšem nedostane DC nebo nezakuká kvůli lagu 10sec+
Představuju si, jakej by to byl príma zážitek bez lagů :).

Edit: trošku jsem ti zmoderoval výrazivo /W
Obrázek

fanky
Fallen Shaman
BattleTag:fanky#2166

Příspěvek od fanky » 04.11.2015, 18:04 hod.

Tak ono hrát suppa nebo heal nebo zdps v lagách je pohoda, si zastavíš a jen čekáš a spamuješ spely... :D ale co dmg či swk :D Mě se včera tak svírala pr*el při těch lagách, abych to nepokazil, naštěstí už člověk ví, jak to vytrikovat, ale i tak to prostě ujede. Je to smutný, že človek si koupí hru, baví ho, věnuje jí dost času a musí se učit její chyby, aby v nich dokázal hrát... Takle si hru a hezní zábavu nepředstavuji... :-( :cry:
* Seasone 5 *
* Paragon: 700 *

* Seasone 4 *
* Paragon: 1011 *

------------------
- fanky párty -

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 05.11.2015, 11:44 hod.

To jsem zvědavej na ten Blizzcon co tam bude o D3, když vedení Blizzardu cpe zdroje do nový jiný hry a na D3 pečou - málo serverů na D3 a nedají další bo D3 není nyní priorita. Na botery mají rel. málo lidí díky tomu taky.
Asi tam nafouknou info o patchi 2.4 prolejou to marketingovými proslovy o viz do budoucna a přání fanoušků jako vepřo knedlo zelo pívem a tím to zhassne.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 05.11.2015, 16:08 hod.

Nemůžu hrát - včera hladovka, projímadlo a lítačka na WC. Dneska kolonoskopie + enteroskopie spodem, v narkóze obojí ;) Nicméně po tom kyslíku v nose se mi nějak podráždil a spustila rýma :-| A bolí mne ještě furt pr*el po tom včerejším vý*eru a těch dvou endoskopech :twisted: Momentálně mejma útrobama putuje kapsle (foťáček) a pořizuje dokumentaci, snad odvede svou práci a vzorně na druhé straně vyjde ven, jinak to zavání chirurgama :D
Za hodinku se budu moct konečně najíst, po asi 45h od posledního sousta, huf :)
Tak snad v pátek naběhnu na sběr soulů zase ;)
P.S. Hodlaj někdy vyřešit ty lagy u Helltooth setu (2hand)? Jako mám to postavený, ale vůbec nehraju, v partě bych byl za PKčko a k sólu jsem se zatím neprokousal, ačkoli když skoro nikdo už nehraje, čas na to asi bude >:roll:

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 05.11.2015, 19:11 hod.

Koukám, že hraješ inside Diablovku. A máš to i s pohyblivou kamerou. Tedy nyní sbiráš loot a uvidíš co pak najdeš v truhle. To je jako by jsi botoval rychlofarmu.

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 05.11.2015, 23:20 hod.

Hele zitra jsem na znackach, pomuzu, sam potrebuju souly. Dnes jsem si chtel zahrat chvili s klasikem a on mi v GR48 chcip. Pritom tam nebyly zadny silny potvory, bezny moby. Rezal jsem do nich a on dostal DC asi. Zena jede na tyden do Londyna, tak se nekona hospoda. Zato se kona tyden dovolene. Cili rano kluka do skolky, pak do obeda volno, pak do osmi vecer zase s malym tyranem a vecer fraj. Pocitam tak budu mit 7 hod hrani denne. Snad to vydrzi loket :-)

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 06.11.2015, 03:04 hod.

Tyčko, aspoň že už to máš za sebou... Klidně dnes a zítra helpnu. Pořád čekám na vízum a nemakám. Školu už jsme museli podruhé posunout, jelikož ambasáda vše důkladně a dlouho zvažuje (prý přijmou celkem 20 tisíc Syřanů, takže hodně Evropanů má a bude mít s vízem smolíka). Nemůžu moc utrácet, takže kromě výpravy do kina na nového Bonda budu do neděle hlavně tvrdnout doma...

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 06.11.2015, 10:23 hod.

Včera solo GR66...nevím jak bych tu flustraci popsal :/. Neuvěřitelně me začal srá* ten fishing. 15 pokusů mi vyšlo na čas 15:30... a proč?? protože prostě když už to vypadá dobře, tak člověk někde ke konci chytne totální zájeb, nebo se prostě spawne ten nejhorší možnej RG :/. Pylony??? co to je? to sem snad nepotkal za včerejšek... No vypínal jsem to pěkně vytočenej :D, ale dneska to prostě musím dát!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“