Rád bych byl abychom byli plná parta, každý udělal jeden portál a tím pádem za jeden portál měl i Hellfire amulet/ring.
Kdo má zájem tak si mě dejte klidně do přátel

To jsi ale trošku překroutil (nebo správně nepochopil) co jsem psal. Já to psal pro EoE, ne že to platí obecně. Tedy jde konkrétně o Reduces damage from ranged attacks by 30%+ co má EoE. Na tuhle vlastnost se 5. pasivka nechytá. A psal jsem to navíc pro Wiz., kde tak moc pasivek pro FB build k výběru už není a EoE perfektně doplní SoE. Nevím jak to je pro ostatní chary.McT píše:Stejně vedle na forum, mě bylo řečeno že hellfire i kdyby měl dobrý roll. Tak stejně pátá pasivka není lepší než sekundární vlastnosti jiného amuletu (rezistence, life per kill, life per hit atd..)... Což je asi pravda, life je důležité než pátá pasivka :-)
Tak je otázka jestli se za tím vůbec honit
Já to pochopil správně a máš dle mě pravdu. Ta pátá pasivka pro mága už, není zase tak potřebná a tím pádem je podle mě lepší to per kill/hit. Ale za předpokladu že na hellfire chytneš opravdu dobrý roll ChD a ChC, s fire skillem a dobrou pasivkou tak to už pak stojí za úvahu stím co máš momentálně na sobě. Je pravda že to, co má Dave_C je také unikátMlok píše:To jsi ale trošku překroutil (nebo správně nepochopil) co jsem psal. Já to psal pro EoE, ne že to platí obecně. Tedy jde konkrétně o Reduces damage from ranged attacks by 30%+ co má EoE. Na tuhle vlastnost se 5. pasivka nechytá. A psal jsem to navíc pro Wiz., kde tak moc pasivek pro FB build k výběru už není a EoE perfektně doplní SoE. Nevím jak to je pro ostatní chary.McT píše:Stejně vedle na forum, mě bylo řečeno že hellfire i kdyby měl dobrý roll. Tak stejně pátá pasivka není lepší než sekundární vlastnosti jiného amuletu (rezistence, life per kill, life per hit atd..)... Což je asi pravda, life je důležité než pátá pasivka :-)
Tak je otázka jestli se za tím vůbec honit
Když je pak roll EoE jako má Dava_C, tak sebelepší HF amulet bude o dost horší. Já bych ale nevyměnil už ani ten můj EoE, který tak dobrý roll nemá.