Sčítaní damage
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ScouterSVK#2291
Nazdar dosť by ma zaujmalo ako sa v Diablo III sčítava damge a od čoho závisí jeho hodnota pretože mam zbraň s dmg okolo 1 000 a s ňou mám dps okolo 24 000 a mám druhú zbraň dmg okolo 1 100 a s ňou mám dps okolo 26 000. Keď mám nasadené obe zbrane tak mám dps okolo 31 000. Ale mám aj dvojrúčku ktorá ma dmg okolo 1 450 a s ňou mám dps 30 000. Ako je vidno moje dps je dosť zúfalé a už ma to začína pekne sr*ť. Takže preto sa pýtam ako sa dá celkovo zlepšiť.
Predom ďakujem za odpoveď.
Predom ďakujem za odpoveď.
- Zmener
- Fallen Shaman
- BattleTag:McZmener#2115
Re: Sčítaní damage
Odpoved je jednoducha, zvysis si to svym primarnim statem. barbar silou, wizard inteligenci apod. Cim vyssi budes mit cislo primarniho statu, tim vetsi budes mit rozdil ve vymene zbrani jak pises. Dalsi dulezite staty na dmg jsou krit sance, krit dmg a samozrejme rychlost utoku.
-
- Quill Rat
Lenže ja mám pripárny stat oklo 1 800 (dexterity). A aj tak nechápem prečo mi tá druhá zbraň pridá len 5 000 dmg.
@ScouterSVK: no záleží na spoustě věcí, třeba na attack speed, pasivky, bonus k damage z off handu/prstenu/amuletu, CD, CC, hlavní útočnej stat ...to jsou asi ty hlavní věci...Jinak jsou na to kalkulátory, třeba tady: http://tinyurl.com/bb9n95f
Když máš dvě zbraně (dual wield), tak se damage počítá tak, že se zprůměruje damage těch dvou zbraní (což je logické protože mlátíš těmi zbraněmi na střídačku ). Navíc dstaneš bonus 15% k Attack speed, takže mlátíš o 15% rychleji.
Jinak pro zvýšení damage, kup si amulet a prsteny s CC a CD, bracery a helmu s CC, rukavky s AS, CC a CD a zbraně s CD a se socketem. Potom zvyš Dexteritu na nějakých 2500 a hned budeš mít 150k+ DPS. Jinak ideální je se dostat aspoň na 40+% CD a 350+% CD.
Jinak pro zvýšení damage, kup si amulet a prsteny s CC a CD, bracery a helmu s CC, rukavky s AS, CC a CD a zbraně s CD a se socketem. Potom zvyš Dexteritu na nějakých 2500 a hned budeš mít 150k+ DPS. Jinak ideální je se dostat aspoň na 40+% CD a 350+% CD.
-
- Quill Rat
CC- critical chance?
CD- critical damage?
AS- attack speed?
CD- critical damage?
AS- attack speed?
Damage v Diablu 3 je prostě tvořeno pomocí CC+CD a primárního statu. Zabíjíš tak, že crituješ. Čím vyšší kombinace těchto statů, tím větší a častější krity, nic nepochopitelného
ano, presne len tymi... a este mozno, ale to neviem urcite, sa tam mozno nejak zaratava atack speed... a na realnu dmg, nie tu tabulkovu, ma este celkom vplyv som pocul aj dmg ktora vyplyva zo skillov... ale inak cisto len CC+CD a main stat, tak...
Jasně že se tam započítává i AS, ale ten se řeší až máš dostatek CC a CD, bez toho je AS jaksi k ničemu.
S tou citaci predchozi prispevku to myslim fakt vazne.
S tou citaci predchozi prispevku to myslim fakt vazne.