neexistuje best class pro začátek bych asi doporučil fakt to DH
na DH stačí itemy na brut a celkem si to dáváš, ale časem zase monk / barb / wizard nezkutečný OP kort ten barbar když se jen točí ve 3tím aktu dává takhle všechno a má furt full všeho prostě demence, ale na to je třeba gear
čily pokud nemáš nápad na zlodějinu, nebo na koupi goldů za real money doporučuju si udělat eq přez DH
Best class to inferno
- milaczech
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MiLaCzech#2874
Re: Best class to inferno
Ja nedam dopustit na sveho MONKA (mončičačka:))
Dostal jsem se s ni az do 3 aktu Inferna (kde to uz ale boli).
Funguje jako dokonaly tank s 17k DPS. (vsechno to je samozrejme o vybave postavy :/)
Dostal jsem se s ni az do 3 aktu Inferna (kde to uz ale boli).
Funguje jako dokonaly tank s 17k DPS. (vsechno to je samozrejme o vybave postavy :/)
Zdravím všechny,
D3 mám od úterý, tudíž nemám moc nahráno. Vzal jsem Barba, protože se zde na webu píše, že do hell by neměl být problém. Momentálně jsem lvl 59, hell poslední akt. Přemýšlím o Infernu, ale problém je v tom, že mám rozjetou jenom jeho, tudíž nemám ani našetřené nějaké velké peníze (cca 400 tis.). Dá se hrát Ifnerno s vybavením za cca 500K, nebyli by nějaké tipy co koupit? Co jsem koukál, tak někteří hřácí mají např. Immortal King's, bohužel na to opravdu nemám. Dále bych uvítal klidně i rady na to jak rozdělit skilly a jaké vybrat runy a proč, přece jen hraju pár dní.
Kdybych to bylo nehratelné ( stím co mám), tak bych si rozehrál jinou psotavu, Demon Huntera, ale rád bych okusil i Inferno.
Díky všem.
D3 mám od úterý, tudíž nemám moc nahráno. Vzal jsem Barba, protože se zde na webu píše, že do hell by neměl být problém. Momentálně jsem lvl 59, hell poslední akt. Přemýšlím o Infernu, ale problém je v tom, že mám rozjetou jenom jeho, tudíž nemám ani našetřené nějaké velké peníze (cca 400 tis.). Dá se hrát Ifnerno s vybavením za cca 500K, nebyli by nějaké tipy co koupit? Co jsem koukál, tak někteří hřácí mají např. Immortal King's, bohužel na to opravdu nemám. Dále bych uvítal klidně i rady na to jak rozdělit skilly a jaké vybrat runy a proč, přece jen hraju pár dní.
Kdybych to bylo nehratelné ( stím co mám), tak bych si rozehrál jinou psotavu, Demon Huntera, ale rád bych okusil i Inferno.
Díky všem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
na infernu je siroky pojem, myslis spis vyssi mp(8-10) nebo low mp?
MP? TO bude asi Monster Power, že? O tom si čtu až teď, stačí mi úplnej základ to nejnižší co je, prostě abych to došel do konce a mohl si říct, že jsem to dohrál za Barba.
Mimochnodík finance jsou cca 550 - 600k goldu.
Mimochnodík finance jsou cca 550 - 600k goldu.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
abys dosel inferno na mp0, nepotrebujes nic extra, pridej si me a dam ti vybavu ve ktere to udelas jak nic fuxicek 2233