Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Nejčastěji pokládané dotazy.

Moderátor: Dark_Deamon

Odpovědět
choosen
Quill Rat
Příspěvky: 2

Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od choosen » 14.10.2015, 11:36 hod.

Zdravím vás
Po veeelmi dlouhé době se chci vrátit k Diablu2 LOD. Chci se zeptat na následující:
Jsou nějaké problémy s instalací či spuštěním D2 na Win7 64bit?
Předem děkuji za odpověď

Asman
Doom Knight
Příspěvky: 466
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od Asman » 14.10.2015, 19:38 hod.

S instalací by neměl být. Se spuštěním jsem měl problémy, pokud nastanou tak si stačí pohrát s kombatibilitou.
U mě se objevil i problém s barvami, ten se dá vyřešit spuštěním "Individuální nastavení" nebo "Změna pozadí" když na ploše klikneš pravým je to nad nebo pod změnou rozlišení. Ale je možné že se ti nevyskytne žádný problém, na sedmičkách jsem to hrál několik let zpět a je možné že to od té doby opravili(spíš ne a bude to čistá náhoda).

choosen
Quill Rat
Příspěvky: 2

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od choosen » 15.10.2015, 21:49 hod.

Musel jsem si koupit novou originálku a řekl bych, že problém s kompatibilitou s win7 nějak pořešili. Ostatně i v manuálu bylo anglicky napsáo, že hra je kompatibilní s win XP, Vista a win 7.
Žádný problém jsem nakonec neměl. Ani s instalací či spuštěním a hra samotná jede taky bez problémů, takže spokojenost.
Jen pro zajímavost. Hra je rovnou patchnuta na verzi 1.12 a při hraní nemusíte už mít v mechanice cd se hrou.

Uživatelský avatar
witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
Příspěvky: 1205
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: VitekP#2890

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od witekcz » 24.10.2015, 12:41 hod.

nestačilo by hru stáhnout z Battle.net?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Uživatelský avatar
ZOMB
Warlord
Příspěvky: 2679
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: zomb#2334

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od ZOMB » 24.10.2015, 13:57 hod.

To je asi nejjednodušší. Stejným způsobem jsem teď instaloval D2 na Ubuntu :)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Uživatelský avatar
hami
Minion of Destruction
Příspěvky: 839
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od hami » 25.10.2015, 17:25 hod.

ZOMB: Přes vine?? A to ti tam funguje D2SE??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

Uživatelský avatar
ZOMB
Warlord
Příspěvky: 2679
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: zomb#2334

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od ZOMB » 25.10.2015, 18:55 hod.

Jj, přes wine...

D2SE tam taky funguje, zrovna jsem hrál Is Alive :)
Akorát tam byl potřeba pořešit Alt, jinak mi to jede líp jak na winu :D
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Asman
Doom Knight
Příspěvky: 466
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od Asman » 25.10.2015, 19:22 hod.

Já přes wine hraju odjakživa, po pár nastavení funguje úplně vše.
@ZOMB: Alt a přichytávání oken? :) To jsem řešil já i když ne u Diabla, tam mám zobrazení věcí na mezerníku.

Uživatelský avatar
ZOMB
Warlord
Příspěvky: 2679
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: zomb#2334

Re: Diablo2 na opsys Windows7 64bit

Příspěvek od ZOMB » 25.10.2015, 20:07 hod.

Nj, holt jsem na Alt byl zvyklý... sice jsem nerozchodil Alt Gr (zobrazování věcí + běh), ale jinak v pohodě :)
Jinak na mezerníku mám klasickou funkci v Diablu - zavírání oken (truhla, merchant, inv...) :)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Často pokládané dotazy (F.A.Q.)“