Problém s hrou

Nejčastěji pokládané dotazy.

Moderátor: Dark_Deamon

tompolo
Quill Rat
Příspěvky: 3
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Problém s hrou

Příspěvek od tompolo » 08.04.2012, 13:28 hod.

Zdravím,
hraji LOD na verzi 1.12 a při 3. aktu v misi "Khalimův set" nemohu droppnout Khalimovo oko. V celé jeskyni není boss "Sszark" a z truhlice mi nepadá. Mám vše hotové,ale nemohu kvůli tomuto problému jít dál,nevěděl by někdo co s tím?

Wizi
Quill Rat
Příspěvky: 35
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: Wizi#2979

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Wizi » 08.04.2012, 14:01 hod.

Jsi ve spatne jeskyni..

tompolo
Quill Rat
Příspěvky: 3
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od tompolo » 08.04.2012, 14:11 hod.

Chodím do doupěte Arachnidů,za Barbara. Nevím,kam jinam bych pro to měl jít.

Wizi
Quill Rat
Příspěvky: 35
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: Wizi#2979

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Wizi » 08.04.2012, 14:14 hod.

Nemam prelozenou hru, ale ty jeskyne jsou tam 2

EDIT: Taky by me mohlo napadnout ze je to Arachnid Lair.. i bez prekladu..

Jak jsem rikal, spatna jeskyne, spravna je Spider Cavern, takze nejaka Pavouci Jeskyne pro tebe..

tompolo
Quill Rat
Příspěvky: 3
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od tompolo » 08.04.2012, 14:18 hod.

Děkuju moc,stačil přehlédnout centimetr neprozkoumaného a ona tam je,tak tady to snad padne,ještě 1x moc děkuju :)

Damien
Quill Rat
Příspěvky: 1
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: Sabro#2787

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Damien » 15.03.2013, 22:39 hod.

Nakolko zijem v Cechach a hru som si pred rokom kupil aj kativoval na slovensku ked som ju chcel hrat tento rok v cechcch tak mi ju bloklo . Ako sa to da odblokovat ze mi poslu new kluc na batlenet ale ja uz dane cislo tzv smsm mi mnepride z new klucom da as este nieco stym spravit. Takto pridem o vsetky postavicky a veci co tam mam , Vie niekto poradit dikes

Uživatelský avatar
Kuki10
Globální moderátor
Příspěvky: 7218
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: Kuki#2122
Bydliště: Brno

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Kuki10 » 15.03.2013, 23:01 hod.

Na mailu mas odkaz na kterej kliknes a zmenis heslo.
A porid si autentikator, jinak to budes delat po kazdym loginu z jine ip.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

JarekInderka
Quill Rat
Příspěvky: 3
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od JarekInderka » 15.11.2013, 05:31 hod.

Mám verzi 1.12 a z nějakého důvodu se mi neleveluje žoldák. Přesněji leveluje, ale hrozně pomalu. Za monstra dostává jen 10-20 zkušeností. Za Diabla dostal 500. Nevíte čím by to mohlo být?

Uživatelský avatar
siky8
Wraith
Příspěvky: 142
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od siky8 » 15.11.2013, 09:41 hod.

Tiež som mal rovnaký problém keď som si najal low level žoldáka. Vôbec ma nemohol levelom dobehnúť. Najal som si teda nového, taký istý level ako ja a všetko bolo už v poriadku :P

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky: 3369
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Fraxinus#2208
Bydliště: Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Fraxinus » 15.11.2013, 13:02 hod.

To proto, že nejen žoldák, ale i postava dostává jen 5 % zkušeností, které by normálně dostal, pokud je rozdíl levlu mezi žoldákem a potvor větší než 10. Plné expy dostává jen tam, kde je rozdíl levlu žoldáka a potvory méně než pět. Levluj ho tam, kde se levl potvor shoduje s levlem žoldáka.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

JarekInderka
Quill Rat
Příspěvky: 3
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od JarekInderka » 15.11.2013, 18:07 hod.

Díky za radu. Uvidím. Já měl za to, že to funguje jen tehdy, když je moc silný, ne slabý.

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky: 3369
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Fraxinus#2208
Bydliště: Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Fraxinus » 15.11.2013, 20:03 hod.

Kdyby to fungovalo tak, že příliš slabý hráč nebo žoldák dostane z expů plnou palbu, tak by byl hráč/žoldák za asistence někoho mnohem silnějšího nalevlovaný za půl hodiny. :lol:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
SkoroPaladin
Gorebelly
Příspěvky: 269
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Brno

Re: Problém s hrou

Příspěvek od SkoroPaladin » 21.12.2013, 19:31 hod.

Do teď sem mohl v pohodě založit hru TCP/IP a pařit s kamošama. Diablo 2 verze 1.07. Updatoval jsem antivir (Avast) a od té doby když chci založit HOST - tak se HOST skoro celé načte a těsně před koncem načítání mi hra řekne "failed to join game". Netuším, zdali je to tím antivirem... má někdo podobnou zkušenost?
Pokud hru založí někdo jiný, přidat se můžu.
We are knights who say... NI!

Mafie44
Quill Rat
Příspěvky: 1
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: tomas

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Mafie44 » 01.05.2014, 10:50 hod.

Ahoj mám problém koupil jsem diablo 3 nainstaloval jsem ho na nootebook ale po čase se nootebook rozbil a koupil jsem jiný ale nejde mi ted spustit vždy mi to napíše že je to jen startovací edice a ne standart když zadávám kod na battle netu tak mi to píše že kod už byl použit ať ho zkontroluju.

Co stím mám dělat?

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky: 3369
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Fraxinus#2208
Bydliště: Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 14:52 hod.

co takhle kdybys to napsal do správné sekce? Tady jsi v oddělení pro Diablo II :!:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

hudygen
Quill Rat
Příspěvky: 3
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: hudygen

Re: Problém s hrou

Příspěvek od hudygen » 21.09.2014, 11:43 hod.

Zdravím hra my nejde spustit ukazuje my to porád potíže s kompatibylitou a nevim uz co stím poradite prosim

Uživatelský avatar
raisen
Adviser
Příspěvky: 2330

Re: Problém s hrou

Příspěvek od raisen » 21.09.2014, 15:31 hod.

A zkusil jsi kliknout na ikonu pravým tlačítkem a ve vlastnostech zatrhnout Windows XP u "Tento program spustit v režimu kompatibility pro"? A pro jistotu i zatrhnout spustit jako správce.
HC grál: 537/516 (-21)

Uživatelský avatar
Neposunuse
Gorebelly
Příspěvky: 390
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Neposunuse » 21.09.2014, 20:07 hod.

Nad rámec uvedeného doporučuji ještě přeinstalovat češtinu. Evidentně máš také nekompatibilní verzi. ;)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Uživatelský avatar
Welwet
The Butcher
Příspěvky: 1080
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Welwet » 23.09.2014, 07:53 hod.

doporučuju si především pohrát s nastavením 3D/2D/ a obecně grafikou ;)

Uživatelský avatar
Neposunuse
Gorebelly
Příspěvky: 390
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Problém s hrou

Příspěvek od Neposunuse » 02.12.2014, 00:09 hod.

Ahoj,

možná trochu naivní dotaz, ale co už. Chtěl jsem si po krátké odmlce na chvíli zahrát D2, ale ouha, PlugY nešel spustit. A když jsem zkusil samotné D2 (které mám legálně zakoupené), tak mi vyskočila hláška, že Diablo II nemůže najít soubor Game.exe. Teď si nejsem jistý, jestli je Game.exe na disku nebo na CD, já používám klon CD - Daemon Tools. Před dvěma týdny všechno normálně fungovalo a nic jsem nemazal. Stalo se někomu něco podobného? Nechce se mi to celé přeinstalovávat. Díky za jakékoliv rady.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Odpovědět

Zpět na „Často pokládané dotazy (F.A.Q.)“