Avalon 2

Moderátor: Dark_Deamon

Odpovědět
aknaakk
Quill Rat
Příspěvky: 2
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od aknaakk » 04.07.2012, 21:40 hod.

Kde stáhnu teď avalon, když žádné linky nefungujou ? :D

Uživatelský avatar
filuS
Fallen Shaman
Příspěvky: 71

Re: Avalon 2

Příspěvek od filuS » 04.07.2012, 22:49 hod.

jak nefunguju? grammov odkaz sice nefunguje, ale zvysok ano. Len neviem, ci mam na stranke poslednu verziu, kedze tam naposledy prebehla aktualizacia 22.8.2011

http://www.avalon.alexpension.sk
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!

Bartuc
Fallen Shaman
Příspěvky: 73
Currenly, I'm playing: Diablo
Bydliště: Liberec

Re: Avalon 2

Příspěvek od Bartuc » 09.08.2012, 11:25 hod.

Tak stiahol som si Avalon a neviem no .. prečo je to také ľahké ? v 2 . akte na normal mi padol unique sword ktorý pridáva 100 magic damage.. a dával som všetko v 3. akte na 1 ranu :O ... kostry mi nič nemôže zabiť a celkovo som prešiel normal aj nightmare za pár hodín .. padá veľa goldov a skoro vždy setové veci .. celkovo nevidím žiadny challenge v tomto móde , ... už na začiatku som vymlátil celý Blood Moor ,mal som level 9+ a iba som preletel hrou .. Takže ,prečo je to také ľahké a nevyvážené ? :O
--The sanctity of this place has been fouled--
I fear that the Lord of Terror wouldn´t come to my pc this year

Uživatelský avatar
Rusty333
Wraith
Příspěvky: 114
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Rusty#2388

Re: Avalon 2

Příspěvek od Rusty333 » 09.08.2012, 11:32 hod.

normal, nightmare jsou tam v podstatě úplně k ničemu, akorát to prolítneš a nalevlíš... ono je to pak o hellu a uberlevelech

Ferek
Wraith
Příspěvky: 140

Re: Avalon 2

Příspěvek od Ferek » 10.08.2012, 09:11 hod.

Caute, mam otazku na ktoru by som potreboval poradit lebo si niesom uplne isty tyka sa to MF.
- ma vyska MF vplyv v uber leveloch ako napr. Ancient Tunnels (normal, hell), Pit of Acheron, Forgotten Temple a dalsie kde padaju magic, rare, set a unique itemy, ze ak mam vyssi MF tak padaju viacej napr. set a unique itemy, alebo je to o nahode?

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky: 3369
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Fraxinus#2208
Bydliště: Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Fraxinus » 10.08.2012, 14:14 hod.

V Avalonu se můžeš na MF úplně vybodnout.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Andrew26
Wraith
Příspěvky: 111
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od Andrew26 » 13.08.2012, 16:05 hod.

Čahoj přátelé a kamarádi. Mám dotaz. Hraju Avalon SP (nebo spíš hrajeme ve třech po hamachi, ale to by mělo vyjít nastejno ne?) a zajímá mě, jestli je nějaký způsob jak vyvolat Bartuca (plugy máme) nebo se objevuje vážně jen naprosto náhodně?

Evil
Wraith
Příspěvky: 136
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Mohelnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Evil » 21.10.2012, 11:15 hod.

Nějak to tady už nežije. Zahrál by někdo? Buď odznova nebo něco pořádnýho :) Nabízím arch of the dead na výměnu. Ozvěte se kdyžtak na PM

Uživatelský avatar
MadBull
Fallen Shaman
Příspěvky: 54
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od MadBull » 27.10.2012, 21:20 hod.

Zdravíčko.
Mám velkej problém. Používám D2SE a když zapnu Avalon bez Plugů tak to frčí. Když ho ale zapnu s Plugama tak to vyhodí chybu
UNHANDLED EXCEPTION:
ACCES_VIOLATION(c0000005)

Dřív se mi to semtam stávalo když jsem třeba za 1 spuštění loadoval podruhý postavu, ale teď mě to už nikam nepustí a to mě fakt štve :{

Nevíte někdo co s tím?

Evil
Wraith
Příspěvky: 136
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Mohelnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Evil » 28.10.2012, 10:57 hod.

ve když to spustíš v okně, tak to půjde ;)

Uživatelský avatar
MadBull
Fallen Shaman
Příspěvky: 54
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od MadBull » 28.10.2012, 13:49 hod.

A jinak to nejde? Já hru v okně tak nějak nemusím :{

EDIT: Tak jsem to zkusil a dělá to i tak...

Evil
Wraith
Příspěvky: 136
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Mohelnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Evil » 28.10.2012, 18:35 hod.

hraju to na win7, spouštím přes c3po, když to hraju přes celou obrazovku, tak se mi hra spouští půl hodiny, proto hraju v okně. Tam mi to tu chybu vyhodí asi každou druhou hru... Kdysi sem to nějak ošulil, že jsem to spouštěl normálně a neblblo to vůbec, ale co sem s tím provedl, to nevím :/
Za koho hraješ? :-)
Nevíš náhodou, kde padá 3rd gate stone? :D

Uživatelský avatar
MadBull
Fallen Shaman
Příspěvky: 54
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od MadBull » 28.10.2012, 21:37 hod.

Já mám právě taky win7... ale dřív to nedělalo (teda aspoň mě to pustilo do hry)...
Já to pouštím přes D2SE, protože občas hraju i jiný módy nebo vanilla verze D2 a nechce se mi mít hru nainstalovanou X-krát...
Hraju hlavně za Bone necra (na uber levely používám spíš CE) a teď jsem zkoušel trap assu, ale asi si už nezahraju... :/
Nevím, nějak se nemůžu dostat na web Avalonu... asi je zrušenej nebo co...
( = otázka na Gramma nebo někoho jiného kdo ví co se děje ;) )

Evil
Wraith
Příspěvky: 136
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Mohelnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Evil » 29.10.2012, 17:29 hod.

bojím se, že z avalonem je to už zabitý, realm se nehraje, web zrušili a sem se nikdo neozývá...

Uživatelský avatar
MadBull
Fallen Shaman
Příspěvky: 54
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od MadBull » 29.10.2012, 19:18 hod.

Tak to je pěkně na...
Asi nejpovedenější mód na D2 a oni ho lidi přestanou hrát... tss... kam to spěje... >:'(

Ferek
Wraith
Příspěvky: 140

Re: Avalon 2

Příspěvek od Ferek » 30.10.2012, 08:34 hod.

Evil: 3 rd Gate Stone padá myslým v Cow levele.

Alette
Quill Rat
Příspěvky: 1
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od Alette » 03.12.2012, 15:00 hod.

zdravim, hraju Avalon asi tejden a paráda.. nemáte někdo nějakej build na Bowazonku? na normal Diablu sem hrál dost na SC i na HC ale tohle je dost rozdíl, tak sem se radši chtěl zeptat kam házet skilly a tak.. (žádný věci nemam, jsem teprve s Assassinkou v 5. aktu normal) pokud to nechcete dávat sem, tak mi kdyžtak pošlete něco do zpráv prosím...

Ferek
Wraith
Příspěvky: 140

Re: Avalon 2

Příspěvek od Ferek » 06.12.2012, 10:01 hod.

Nazdar, no s buildami je to ťažké všetko záleží od verzii Avalonu.
Pri buildoch si treba uvedomit, ze v Avalone nie je problem vytiahnut kazdy skill na max. t.j. 110 lvl aj s 1 bodom v hlavnom skille, preto je lepsie vsetko davat len do synergii hlavneho skillu - z toho treba v podstate vychádzať. Ono, ale záleží s akou postavou sa začína pretože to čo som písal ohľadom synrgií vyššie pri postavách, ktoré sú závislé na výbave to ide ťažko.
Niečo o buildoch je tu: http://ghoust.4fan.cz/index.php lenže je to pre najnovšiu verziu Avalonu, takže v starších sa s rozdelením bodov vychádzať dá, ale niektoré veci v staršej verzii nie sú.
Keby niečo tak mi pošli PM rád poradím.

bubavanek
Gorebelly
Příspěvky: 269
Currenly, I'm playing: Diablo 2
Bydliště: Jičín

Re: Avalon 2

Příspěvek od bubavanek » 06.12.2012, 15:21 hod.

Zdravím, máte někdo nejaktuálnější verzi Avalonu??? Dlouho jsem nehrál a chtěl bych si zase pořádně zapařit.

Díky moc

aknaakk
Quill Rat
Příspěvky: 2
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od aknaakk » 28.12.2012, 23:23 hod.

Nehodíte tu někdo link na Avalon pls? :D nemůžu to nikde sehnat :D

Odpovědět

Zpět na „Avalon“