Rozhodl jsem se po mém neúspěšném pokusu o magic a rare only Guardiana rozjet něco jiného a tedy něco co mě nejvíc lákalo a co jsem dotáhl na Bnetu na level 93 v HC.
Jedná se o melee nekra sice s používáním RW, unikátů a všeho možného co najdu ale jen s použítím 3 skillů- Amplify Damage, Clay Golem a Bone Armor.

Snad se dostanu alespoň na hell ale musím si dát obrovský pozor na elementární škody od monster neboť to je zabiják mých HC postav číslo 1.
Akt proběhl v pořádku, co se tak asi může stat v aktu 1 normal, že jo.Zbraň,se kterou jsem vymlátil akt.

Moje taktika byla a bude - vykouzlit amplifu na mostra předemnou a -poslat je mojí hlavnou zbraní do pekla odkud přišli.Jo,zní to jednoduše ale to jistě nebude.

Golema jsem si vybral hlavně pro zpomalení monster a taky to umí tankovat pěkne bez možný smrti tak pro HC hru je jako stvořený.
S Pandáriel jsem problémy neměl,ta zhořela po pár minutách běhaní do města když jsem se musel léčit.Není to sranda s melee nekrem a 115 life padat pod její rány jedem.

Co mě ale vážně pobavilo,že za paladina když jsem nesměl používat unikáty,mi padli leda tak 2 za celou hru až po hell.
Tady první boss a hned unikát.Hra se fakt přizpůsobuje tomu co hraju

Všem hezký den a dobré duševní zdraví !