Trochu to tady předělám
Takže něco o plánu hry:
Postava: Amazonka
Build: Arishazon
Album fotek: ZDE
Titul: Destroyer
Level: 49
Cíl: Guardian
Výbava:
doplním později
HC - Safira
Moderátor:Dark_Deamon
Naposledy upravil(a) Obter!vr dne 17.02.2015, 12:19 hod., celkem upraveno 5 x.
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Re: HC - Safira
Normal:
Vzhledem k tomu, že jsem teď plně zažraný do MF turnaje, tak si absolutně napamatuju jak to probíhalo Vím jenom to, že ze začátku to nebylo nejjednodušší a ty nároky na manu byly obrovské Hlavně v prvním aktu nepadalo skoro nic užitečného. Drop u téhle postavy je celkově takový slabší ... možná to bude tím, že se snažím spíše přežívat než nahánět co největší MF
Od levelu 30 to už začalo konečně trochu odsejpat ale problémy s manou bylo pořád hrozné ...
Až se tady k tomu vrátím, tak to už bude trochu podrobnější info
Teď ale hurá na turnaj
Vzhledem k tomu, že jsem teď plně zažraný do MF turnaje, tak si absolutně napamatuju jak to probíhalo Vím jenom to, že ze začátku to nebylo nejjednodušší a ty nároky na manu byly obrovské Hlavně v prvním aktu nepadalo skoro nic užitečného. Drop u téhle postavy je celkově takový slabší ... možná to bude tím, že se snažím spíše přežívat než nahánět co největší MF
Od levelu 30 to už začalo konečně trochu odsejpat ale problémy s manou bylo pořád hrozné ...
Až se tady k tomu vrátím, tak to už bude trochu podrobnější info
Teď ale hurá na turnaj
Naposledy upravil(a) Obter!vr dne 17.02.2015, 12:19 hod., celkem upraveno 2 x.
HC grál
Hodně štěstí!
Jinak mne se to psaní líbí přeji víc takových destiček, ať má Safira klid před elementy
Jinak mne se to psaní líbí přeji víc takových destiček, ať má Safira klid před elementy
Štěstí přeje připraveným...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Arišazonka, hodně štěstí.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
-
- Wraith
Pěkně! Ať se daří ,držím palce..mně to za amu nikdy nešlo
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
GL s Amou.
Jinak kdyby byla nálada, tak v pátek startuje MF turnaj https://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =2&t=11263
Jinak kdyby byla nálada, tak v pátek startuje MF turnaj https://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =2&t=11263
-
- Wraith
Dark_Deamon: Rád bych se zúčastnil ale bohužel není čas a ani chuť hrát novou postavu.Všechno jsem pohřbil co jsem hrál.
Ono vytáhnout postavu na hell a ještě přes pomalé začátky a sám dá zabrat, nemluvím pak o nekonečných nájezdech za účelem hledání věcí
Mimochodem, jak jsi na tom s tvým grálem? Koukám že ti chybí už jen 2 věci ze setu, jaká náhoda že je to právě Griswold Set Ještě se věnuješ hledání věcí do grálu?
Ono vytáhnout postavu na hell a ještě přes pomalé začátky a sám dá zabrat, nemluvím pak o nekonečných nájezdech za účelem hledání věcí
Mimochodem, jak jsi na tom s tvým grálem? Koukám že ti chybí už jen 2 věci ze setu, jaká náhoda že je to právě Griswold Set Ještě se věnuješ hledání věcí do grálu?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
A o tom to právě je, o výzvě Jako všichni, co jsme zatím přihlášení, tak určitě nikdo nebude pařit 12 hodin denně A co si tak matně vzpomínám, tak asi před 4 roky, když se tu konal první MF turnaj, tak zrovna v něm jsem dosáhl na svého prvního Guardiana => Cold Ama
Jinak s grálem doufám lehce pohnu teď, během turnaje. Momentálně mám sesbíráno 92,76% grálu.
Edit: Navíc při solo hře, kde se musíš spolehát jen sám na sebe se toho člověk nejvíc naučí
Jinak s grálem doufám lehce pohnu teď, během turnaje. Momentálně mám sesbíráno 92,76% grálu.
Edit: Navíc při solo hře, kde se musíš spolehát jen sám na sebe se toho člověk nejvíc naučí