Dark Wood -> Outer Cloister
Tady to bylo mnohem náročnější, než jsem čekal. A to i časově, protože jsem se nemyslel, že mi velká část z nich bude trvat přes hodinu. V jednu chvíli jsem si až říkal, že jsem měl tuto etapu rozdělit do dvou, ale už se nedá nic dělat. Některé postavy se začínají hezky rýsovat, s jinými to bylo utrpení a ještě bude. Padalo velké množství falešných unikátů, což mě dost štvalo. Kdyby byl dostatečný alvl… no, prostě ty unikáty by se těm postavám mnohdy dost hodily. Tak třeba příště. Velké množství merců už má třídírné brnění + dvoudírnou helmu a pět chipped topazů v nich; u jiných stále sháním. Také jsem postupem času zjistil, že je expově efektivnější nejprve navštívit Cave, až potom věž. Posledních několik postav díky tomu dosáhlo na level 18, tedy budou mít výhodnější start do další etapy, která doufám nebude tak časově náročná.
Každopádně Komtesa potěšila. Na players 8 sice dává jen jednu runu, ale v jednom příápadě udělala výjimku, takže mám 41 run. Padlo celkem: 3x El, 1x Eld, 5x Tir, 2x Nef, 4x Eth, 7x Ith, 9x Tal, 10x Ral
--------------------
Fraxinus_OI (Tiger Strike 20, Cobra Strike 20, Cloak of Shadows 10, Shadow Warrior 10; A2 merc Prayer)
Ta byla pomalá jak želva, připadalo mi, jako by to trvalo celou věčnost. A to díky tomu, že jí již drápy nestačily a musela si časem sehnat obouručák, s ním to šlo přeci jen lépe. Horko bylo u nemrtvých bosspacků, protože nefungovalo sání kobry. Komtesa dala
Ral. Lvl 17. Pl 8, čas 0h 58m. Celkem 2h 46m.
RIP_OZ (Rabies 20, Amrageddon 20, Arctic Blast 10, Carrion Wine 10; A1 merc Fire)
Pokračoval v předešlém trendu, ale do skillů tentokrát neinvestoval, neboť šetřil na level 18. A toho se ke konci díky dobrému výchozímu počtu expů na začátku této etapy a díky nadprůměrně vysokému počtu bosspacků povedlo docílit. Nevyhnul jsem se však blbostem, například kliknutí na Fire šrajnu a o deset sekund později se vygenerovala ještě jedna a šáhnu na ni taky. Ale žiju. Docela se povedly dropy: cestou ke komtese, jež dala
Tal runu, padly rukavice
The Hand of Broc, jež mi značně usnadnily cestu. Mohla by být ještě Deathspade z komtesy, ale ta má na ni příliš malý levl, takže to bylo žluté s hafo durability. Mírná kompenzace byl v Pitu z bosspacku divoženek
Cleglaw’s Claw štít. Byl pomalý, ale produktivní. Lvl 18. Pl 8, čas 1h 05m. Celkem 2h 58m
BliiNky_Oe (Bash 20, Howl 20, Polearm Mastery 10, Axe Mastery 10; A2 merc Defiance)
Postup byl podobně pomalý jako u RIPa, ale aspoň jsem byl nezávislejší na maně, protože Bash moc nežere. Ten jsem vylepšil spolu s Axe Mastery. Drop nebyl dobrý. A byl jsem z obou předešlých postav tak zmlsaný z jejich life stealu díky skillům, že mi tento barbar připadal nějak moc křehký, když stál proti bosspacku anebo větším skupinám. Komtesa dala
Ral. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 02m. Celkem 2h 54m.
Attia_Oh (Multiple Shot 20, Lightning Strike 20, Slow Missiles 10, Penetrate 10; A5 merc barbar)
Tahle lučištnice byla ještě pomalejší než předešlé želvy, hlavně vinou chronického nedostatku many, respektive nedostatečné míry její obnovy, kdy mezi dvěma výstřely při vypití lahvičky z nuly na asi osm trvaly tak dvě sekundy. Komtesa dala
Tal a jeden bosss ježury v Tamoe mě obdařil
Arctic Furs brněním. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 14m. Celkem 3h 10m.
Dark_DeamonOS (Tiger Strike 20, Blades of Ice 20, Psychic Hammer 10, Wake of Fire 10; A2 merc Holy Freeze)
Když máš plošný a účinný AOE sklil s velkým záběrem, to jde vždycky líp, než když to pižláš. A Tigera použila jen snad na dva bossy, jinak tedy Wake of Fire rulezz. Komtesa dala
Ith. Lvl 17. Pl 8, čas 0h 48m. Celkem 2h 16m.
Kolij_Ob (Holy Shock 20, Holy Bolt 20, Defiance 10, Conversion 10; A3 merc Cold)
Měl štěstí v Zapomenuté věži v nalezeném
Felloaku, jenž je sice slabší než Broad Axe, ale je o poznání rychlejší, což docením hlavně po levlu 24, ale už nyní se stal zbraní č. 1. Komtesa dala
Tal a v Pitech mohl být ještě Dimoak’s Hew, kdyby tam bylo pro berdychu lepší alvl. V této fázi jsem zjistil, že Holy bolt je proti nemrtvým lepší než útok s jednobodovým Holy Fire. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 02m. Celkem 2h 46m.
MiraBBg_Of (Decrepify 20, Raise Skeleton 20, Dim Vision, Attract; A1 merc Cold)
Tenhle nekromant si to užíval, protože mu nic přes pětičlenný val koster nemohlo ublížit. Potěšil nález perverzní hlavy, co mi kostry vylepšil, a také hlava na Bone Armor. Komtesa dala
Eld a
Eth. Lvl 17. Pl 8, čas 0h 51m. Celkem 2h 30m.
Dragonius_OB (Poison Explosion 20, Fire Golem 20, Dim Vision 10, Bone Wall 10; A3 merc Lightning)
A máme tu vedle Attii dalšího šneka. Oproti předešlému nekromantovi se tento musel spoléhat kromě mercyně a golema jen na sebe a u mnoha bosspacků se poměrně dost zdržel, stejně tak v Black marši díky abnormálně vysokému počtu carverů s šamany. Už se těším, až se mu odemknou další skilly. Komtesa dala
Tal. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 14m. Celkem 3h 12m.
Javurek_Og (Battle Orders 20, Leap Attack 20, Natural Resistance 10, Throwing Mastery 10; A2 merc Holy Freeze)
Zpočátku to byla pohoda, ale časem to víc a víc drhlo, neboť monstra potřebovala víc zásahů, a tudíž jsem musel častěji opravovat oštěpy a pilumy. Horko bylo na rozhraní Black Marche a Tamoe Highlands, kde byl uvítací výbor naspídovaných divoženek a další kupy divoženek s CE, pro throwera dost oříšek. Komtesa dala
Ith. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 07m. Celkem 2h 53m.
Raisen_IO (Blood Golem 20, Lower Resist 20, Amplify Damage10, Confuse 10; A2 merc Might)
Hned na úvod mu vypadla falešně unikátní perverzní hlava; škoda že žádný unikát této hlavy neexistuje. A pak v Tamoe ještě falešná Tarnhelm. Taková smůla.

Dost horko bylo v pitech, kde se ve druhém patře vygenerovala CE lukostřelkyně, kterou kryla horda havěti a Raisen přeci jen není moc rychlý zabiják. Sundaly golema a mě málem taky. Komtesa dala
Ral. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 15m. Celkem 3h 09m.
ObterIvr_II (Whirlwind 20, Battle Cry 20, Increased Stamina 10, Grim Ward 10; A2 merc Holy Freeze)
Oproti předešlým postavám s nedostatečným útokem to nyní byla příjemná změna, byť by tento barbar ocenil nález něčeho zlatého do rukou. Třeba příště. Komtesa dala
Ral. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 01m. Celkem 2h 51m.
Asman_IZ (Fire Golem 20, Clay Golem 20, Golem Mastery 10, Terror 10; A1 merc Cold)
Měl lepšího golema než Raisen, tak byl také krapet rychlejší. Na rozdíl od Raisenina nekromanta měl tento větší štěstí a padl mu
Dimoak’s Hew berdycha z bosse ježury v Tamoe. Ihned jsem ji nasadil místo obyčejné berdychy a monstra díky tomu někdy byla schopná padat i na jednu ránu. Komtesa dala
Tal. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 13m. Celkem 3h 09m.
Andario_Ie (Volcano 20, Fire Claws 20, Carrion Wine 10, Cyclone Armor 10; A2 merc Defiance)
Překvapivě horko bylo u komtesy, kde si mě málem podaly cursed lučištnice. Přeci jen medvědodlak není žádný rychlík, navíc nemám ještě nic unikátního na sebe. Už se těším na Fire Claw, ale ještě nemám úroveň. Komtesa dala
El. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 05m. Celkem 2h 58m.
LoneWolf_Ih (Cobra Strike 20, Shadow Master 20, Burst of Speed 10, Dragon Flight 10; A5 merc barbar)
Tato assassinka doplácí na nemožnost maxovat Tiger Strike, takže jí občas chvíli trvalo, než něco sejmula. Jak to bylo možné, nasadila širokou sekeru, ta trochu zrychlila průběh. Problémy byly snad u každého bosspacku, ale dalo se to zvládnout díky Cobra Striku, který dobře léčil. Burst of Speed má už 9. level. A docela se to rozpadalo, co se nálezů týče: Komtesa dala
Eth runu a
Hsarus‘ Iron Stay pásek. Pak jeden devilkin v pitu hodil
Cleglaw’s Claw štít. Škoda, že to nebylo ve zlatě, ale zeleně. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 11m. Celkem 2h 53m.
Cirdan_IS (Holy Fire 20, Holy Shock 20, Meditation 10, Conversion 10; A5 merc barbar)
Paladin to měl na pohodu. Carveři a devilkini umírali jen díky přítomnosti Holy Fire, která značně zesílila. Bohužel se nepovedlo sehnat žezlo s +3. Kdesi v podzemí mi padlo falešně unikátní žluté kopí, škoda. Komtesa dala
Ith runu a nějaký devilkin v Pitech hodil
The Hand of Broc ruce. Lvl 17. Pl 8, čas 0h 50m. Celkem: 2h 24m.
Smrtonoska_Ib (War Cry 20, Concentrate 20, Taunt 10, Increased Stamina 10; A3 merc Cold)
Bez pořádné zbraně to jde prostě pomalu. Hodně však pomáhal Taunt proti bosspackům. Během této etapy jsem neinvestoval ani eden bod do skillů, všechny pak budu potřebovat potom. Komtesa dala
Ith runu a v pitu mi CE boss koster věnoval
Cleglaw’s Claw štít. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 15m. Celkem 3h 12m.
BubEn_If (Fireball 20, Meteor 20, Energy Shield 10, Inferno 10; A3 merc Lightning)
Když uvážím, jakým skillem je tato postava vybavená, byl její postup na mé gusto dosti pomalý. Šamani totiž vydrželi až 4 rány Fire Ballem, takže jsem neustále musel chlastat manu, navíc jsem i tak čekal, než se z těch mini lahviček doplní. Narážela na docela dost šampionů. Z dropů nebylo nic, ale podařilo se mi sehnat hůl s +2 k Fire Ballu. Komtesa dala
El runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 03m. Celkem 3h 04m.
Blademaster_IB (Bash 20, Berserk 20, Increased Stamina 10, Taunt 10; A2 merc Thorns)
Celé to probašoval a krom několika užitečných ele charmů, jež mu usnadnily život, padalo velké nic. Zase ale musím ocenit, že ačkoliv měl na startu jen 14. level, dokázal se expově vytáhnout (a snad i předhonit) vůči ostatním díky velkému množství vygenerovaných bosspacků. Komtesa dala
Tir runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 18m. Celkem 3h 03m.
Marast_Ig (Critical Strike 20, Strafe 20, Lightning Bolt 10, Slow Missiles 10; A3 merc Lightning)
Čekal jsem to horší, nakonec to s házečkou obyčejných lightning oštěpů nebylo tak zlé a oštěpy stíhaly sílit spolu s monstry. K tomu pomohly i nalezené ele a DMG charmy. Jenom kdyby se mi nepovedlo vyházet si všechny superior pilumy, pak jsem si musel vystačit s obyčejnými. Komtesa dala
Ith runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 13m. Celkem 3h 13m.
ZOMB_ZO (Raise Skeletal Mage 20, Decrepify 20, Skeleton Mastery 10, Bone Armor 10; A2 merc Holy Freeze)
Konečně hra za někoho, s kým mi nehrozilo nebezpečí, a to žádné. Trochu mě mrzelo, že se mi nepovedlo sehnat žádnou kloudnou perverzní hlavu, co by dodala víc než jeden bod ke kostrám či mistrovství. Dropy byly velmi mizerné. Komtesa dala
Ral runu. Kostlivé mágy už mám tři a zatím si to dávají dobře a hra pěkně odsejpala. Lvl 17. Pl 8, čas 0h 55m. Celkem 2h 42m.
Kaboom_ZI (Wake of Inferno 20, Blades of Ice 20, Shadow Warrior 10, Blade Shield 10; A1 merc Cold)
Kaboom zjistila, že přes stále klesající efektivnost Wake of Fire je tento sklil nadále klíčový a ještě dlouho bude. Skvělou taktikou bylo naházet hordě pod nohy pasti a se zbývající manou nabít ohnivé pěsti a uvolnit. A ono to šlo, byť ne úplně maximálně rychle. Komtesa dala
Tir runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 00m. Celkem 2h 37m.
Agmar_ZZ (Guided Arrow 20, Fend 20, Pierce 10, Poison Javelin 10; A3 merc Lightning)
Zjistil jsem, že hod jedovatým oštěpem (který jsem v průběhu vymaxoval na 10) trochu nakřivo před sebe a pak zbytek dorazit Magic Arrowem je velice efektivní jak na rozprášení skupin carverů a devilkinů, tak na bosspacky. Proto nebyl postup tak pomalý, jak jsem se obával. Padala spousta rare luků, no nic, asi nízký alvl. A také nějaké ele DMG charmy až na konci, co ocením příště. Komtesa dala
Tal runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 03m. Celkem 2h 51m.
Ferek_Ze (Holy Fire 20, Charge 20, Defiance 10, Meditation 10; A3 merc Cold)
Útočil s rozběhem a pak to kosil zblízka obyčejným útokem. Občas udělal krok zpět a znovu šaržnul. Byla to docela zábava. Padlo žluté falešně unikátní macátko a falešně unikátní kopí, kruci.

Komtesa dala
Tir runu. Nadále se nedaří sehnat žezlo s +3 k Holy Fire. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 00m. Celkem 2h 43m.
Quaterx_Zh (Charged Bolt 20, Ice Blast 20, Shiver Armor 10, Fire Mastery 10; A1 merc Cold)
Narazila pouze na jediný problém v Pitech, když narazila na dva bosspacky lučištnic, jeden cursed, druhý CE. Au, to to bolelo a mercyně za mě položila žiot. Padlo jen falešně unikátní kožené brnění s hafo durability, jinak nic. Ani hůl s +3 k Charged Bolt jsem nesehnal, teda jednu ano, ale magickou. Komtesa dala
Tal runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 01m. Celkem 2h 45m.
Redw_ZS (Lower Resist 20, Teeth 20, Bone Armor 10, Summon Resist 10; A3 merc Cold)
Zuby sice nadále sílily, i díky nalezené bílé +3 Teeth perverzní hlavě, ale boj je čím dál tím těžší, protože navýšení many za level nestačí navýšení spotřeby many, a tak často musím do města pro lahvičky, což děsně zdržuje, stejně jako neúspěšné shánění +3 Teeth hůlky. Padalo velké kulové a Komtesa dala
Nef runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 07m, Celkem 3h 03m.
RobkoIebg_Zb (Charged Strike 20, Power Strike 20, Exploding Arrow 10, Inner Sight 10; A3 merc Lightning)
Díky již vysokému poškození z Power Striku nenarazila na žádný problém, až na jeden, a to LE bosse ducha ve Forgotten Tower. Ten pořádně štípal. Padly hned dva falešné unikáty z truhly v druhém patře Cave, a to kožené brnění a hůl pro sorcku, ale nic zlatého a zeleného. Komtesa dala
Tir runu. Lvl 17. Pl 8, čas 0h 55m. Celkem 2h 40m.
Crec_Zf (Charge 20, Sacrifice 20, Meditation 10, Resist Lightning 10; A5 merc barbar)
Nebyl tak rychlý jako jeho předchůdkyně a cesta s ním nebyla tolik bezpečná jako v minulé jízdě. Nejhorší byli střelci a mám pomalou zbraň. Komtesa dala
El runu. Pak v pitech mi vypadl falešně unikátní pásek. Holt nízký alvl. Vygenerovalo se všude dost bosspacků a pomohla i šrajna na expy, a tak jsem docílil skoro 18. level, jen pár stovek expů chybělo. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 08m. Celkem 2h 49m.
Welwet_ZB (Shock Web 20, Lightning Sentry 20, Claw mastery 10, Cloak of Shadows 10; A2 merc Thorns)
Bylo to pomalejší, než jsem čekal, ale zase je pravda, že Shock Web není nijak zvlášť výkonná past. Dost mě brzdili bossové střelkyň, kterých se ve věži vygenerovalo hodně. Komtesa dala
Ral runu. Bossů bylo ale hodně úplně všude, a tak je tato postava teprve druhá, co dosáhla na Lvl 18. Pl 8, čas 1h 04m. Celkem 2h 51m.
LordKiller_Zg (Oak Sage 20, Hurricane 20, Carrion Wine 10, Spirit of Barbs 10; A1 merc Fire)
Po tuto etapu syslil body, aby je pak rozdal na levlu 18 za prereqy. Jinak nadále musel bílou berdychou všechno likvidovat ručně, místy to šlo dost pomalu. Padla pouze jedna falešně unikátní helma, mohla být Tarnhelm, ale není. Komtesa dala
Ith runu. Stejně jako předtím i teď se vygenerovalo dost bossů, proto zvládl Lvl 18. Pl 8, čas 1h 09m. Celkem 3h 02m.
Ordkomber_EO (Chain Lightning 20, Blaze 20, Teleport 10, Cold Mastery 10; A5 merc barbar)
Blažena to měla snazší díky plameni, když se po něm carveři, kozlomuži nebo duchové procházeli. Se střelci byla kapku potíž a likvidovat se to muselo ručně. Ještě chvíli se to vydrží a pak bude k dispozici daleko lepší útočný skill. Jenže na rozdíl od předešlých dvou postav 18. level nedingla. Ve věži padlo falešně unikátní brnění z tvrzené kůže, tamtéž padl
Death’s Guard pásek a Komtesa dala
Nef runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 05m. Celkem 3h 09m.
Loppko_EI (Static Field 20, Hydra 20, Teleport 10, Shiver Armor 10; A5 merc barbar)
S touhle sorckou to nebyl žádný med. Kvůli široké sekeře musela narvat 50 do síly, takže měla málo života a boje dost bolely, zvláště se střelci, a nahnat to charmy se také nepovedlo. Smůlu na drop podtrhlo to, že padly tyto falešné unikáty: velká sekera v Cave, falešný štít ve věži a ještě jeden v Tamoe

. Takovou bilanci snad neměla ještě žádná předešlá postava. Komtesa dala
Eth runu. Ale dosáhla na level 18, takže na konci mohla svůj slabý útok aspoň podpořit Enchantem. Než ale bude Hydra a než začnou padat pravé unikáty, tak bude trpět. Lvl 18. Pl 8, čas 1h 08m. Celkem 3h 05m.
Dejavu_EZ (Frenzy 20, Iron Skin 20, Increased Speed 10, Find Potion 10; A5 merc barbar)
Šlo to děsně pomalu, zvláště díky hojně se vyskytujícím střelcům, co šíleně štípali, a také samým bossům s mana burn. Už se těším na Frenzy, ale to až v dalším aktu. V Cave padl další falešně unikátní kožené brnění a Komtesa dala
Tal runu. Množství bossů i exp šrajna umožnily i jemu dosti naexpit. Lvl 18. Pl 8, čas 1h 12m. Celkem 3h 12m.
Fizz_EE (Immolation Arrow 20, Guided Arrow 20, Inner Sight 10, Ice Arrow 10; A5 merc barbar)
A máme tu největší brzdu tohoto runu. Šlo to děsně pomalu, protože tato amazonka prostě ještě nemá dmg, ale až se odemkne Ice Arrow, počítám, že to bude lepší. Nyní to nestálo za nic, i když mám docela dost dmg charmů. V Cave padla falešná unikátní helma, mohl jsem mít Tarnhelm, ale nemám. Komtesa dala
Tal runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 21m. Celkem 3h 25m.
ObterIvr_Eh (Lightning Fury 20, Lightning Strike 20, Dodge 10, Penetrate 10; A1 merc Cold)
Obával jsem se, že bude ještě pomalejší než Fizz, ale mýlil jsem se. Snad pomohlo, že jsem vynechal jedový oštěp a jen jsem píchal elektrošoky, a nacházel postupně dmg charmy. Ve věži hned v prvním patře jsem měl uvítací výbor, jaký si jen může kdokoliv přát: omightovaní kozli a utéct nebylo kam. Super. Pak Komtesa dala
Tir runu. A v Tamoe padl další falešný unikát, žlutá saška. Proč tzo nemohlo být Lenymo?

v Pitu bylo celkem horko, kvůli nedostatečné dmg, a než bude level 30, bude hůř. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 10m. Celkem 3h 03m.
Dragonius_ES (Tiger Strike 20, Claws of Thunder 20, Dragon Flight 10, Mind Blast 10; A1 merc Fire)
Myslel jsem si, že to půjde rychleji, ale Fist of Fire začal na levlu 1 už dost pokulhávat, a tak sklouzla do rychlostního průměru. Velmi mě trápily hojné bosspacky střelců, a to nejen ve věži; byly dosti nebezpečné. Komtesa dala
Ral runu. V Tamoe padl zelený
Cleglaw’s Claw štít, už druhý za tuto postavu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 06m. Celkem 2h 40m.
Dark_DeamonEb (Hydra 20, Blaze 20, Enchant 10, Warmth 10; A5 merc barbar)
Fireball na 1. levlu byl už příliš slabý, a tak jsem byl nucen využívat výhradně Blaze i na střelce, a šamany mlátil ručně. Střelce jsem přiměl projít se po ohníčku namalováním tlusté ohnivé čáry před nimi a pak ústupem o obrazovku, a ono to fungovalo. Komtesa dala
Ral runu. Horko bylo v Pitech druhém patře, kde to byl samý boss střelec. Naštěstí se i tam dokázali projít po ohníčku, ale životy mi přitom létaly nahoru dolů. Uff. Až bude level 30, bude hydra a konec takové praxe. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 03m. Celkem 3h 13m.
Cirdan_Ef (Fissure 20, Summon Spirit Wolf 20, Cyclone Armor 10, Poison Creeper 10; A1 merc Cold)
Konečně po delší době charakter, co měl slušný AOE dmg a ochranku k tomu. Nikde žádné problémy, jen ty dropy jsou stejně jako u ostatních aspoň deseti postavách před ním jalové, třebaže se vygenerovalo celkem dost bosspacků a stihl se level 18. Komtesa dala
Ral runu. Lvl 18. Pl 8, čas 0h 57m. Celkem 2h 37m.
RIP_EB (Summon Dire Wolf 20, Hurricane 20, Firestorm 10, Twister 10; A1 merc Fire)
Čekal jsem to mnohem rychlejší, leč zmýlil jsem se. Firestorm, který není synergizovaný, tak i s levlem 10 již v těchto lokacích není tak výkonný, jak jsem doufal. Alespoň že bylo dost bosspacků na to dosáhnout levlu 18 a na konci této etapy jsem konečně mohl použít strašlivého vlka. Komtesa dala
Eth runu. V Tamoe bylo jedno falešně unikátní paladinské Targe. Lvl 18. Pl 8, čas 1h 10m. Celkem 2h 54m.
ObterIvr_Eg (Oak Sage 20, Volcano 20, Lycanthropy 10, Feral Rage 10; A5 merc barbar)
Těšil jsem se, že bude mít na konci také jako ochranku strašlivého vlka, ale bude si muset počkat. Jeho neštěstí je, že na rozdíl od jiných meleeček neměl až skoro do konce žádné ele dmg charmy, a tak se mnohde zbytečně zdrží déle. Lycanthropy je už vymaxováno na 10. úroveň, takže má dost životů. Komtesa dala
Ral runu. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 07m. Celkem 3h 02m.
LoneWolf_hO (Fire Golem 20, Teeth 20, Revive 10, Bone Prison 10; A3 merc Fire)
Zubař musel neustále čekat, až mu dojede obnovující se mana, takže ho to také zdržovalo. Naštěstí našel perverzní hlavu s +2 k Teeth a s +3 k CE, které jsem příležitostně využil. Například proti duchům ve věži byl vynikající. Komtesa dala
Ith runu. Ač měl dobře našlápnuto, level 18 nedostal, třebaže měl tři exp šrajny. Neuvěřitelné!

Vygenerovalo se málo monster a bossů. Lvl 17. Pl 8, čas 1h 09m. Celkem 3h 03m.
Čas celkem: 43h 35m
Průměrný čas: 1h 05m 22s
Celkový čas postupu: 4 dny 20h 24m
Den 628 – 16. 10. 2022 (předchozí odehráno do 562. dne) – 543 dnů nehráno vůbec.
Nalezeno unikátů: 4
Nalezeno unikátů celkem: 10
Bodů mám se všemi postavami pouze za vyčištění lokací
215.