Pre Build (1.0) - Pseudopes by Pseudopes

Odpovědět
Pseudopes
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:
Pre Build (1.0) - Pseudopes by Pseudopes

Příspěvek od Pseudopes » 14.09.2011, 18:07 hod.

Zdarec,

nebudu to tady rozkreslovat tolik jako AJey, ale pokusím se vysvětlit své volby SP (když nebude nikdo na coop) PvM WD. Čili Witch Doctor podle Pseudopsa (pokud někdo bude chtít být strašně kůůl a sexy a über == bude chtít mít stejný build jako já) zaměřený na hraní na harcore módu proti příšerám (né proti hráčům). Je to spíše takový first run build, proto mám Horrify i Spirit Walk - do situací, kdy se do něčeho namočím, aniž bych věděl co se vlastně děje :)

Link zde - http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WXa!aaYYYY

Psíci a Sacrifice - Psíky určo chci, na HC alespoň na klasický playthrough by měli být více než dostačující tančíci a navíc jsou strašně sweet a cute <3 Ohledně Sac nevím - to bude podle toho, jak se mi ten skill bude líbit in-game + jestli půjde ovládat který vybuchne a budou vidět životy - obětovat slabouškého ;-) Runy na to - Double Alabaster - Life leech je dobrá věc, ani né tak pro mě, ale pro ně jako tanky jo. Na Sacu mám ressurect, opět důvod tankovací.

Locust Swarm - od doby co jsem viděl to prvé video jsem věděl, že tenhle skill chci minimálně vyzkoušet. Vyzkouším, ale jak říkám, je to prostě láska <3 A runa? Hned jak jsem viděl, že tam je vííííííc AOE, byla jasná :) Edit - runa zde je nejasná, opět - dokud nebudu hrát, nerozhodnu se ;-)

Horrify - s prodlouženým dosahem, váhal jsem možná nad prodlouženým fearem, ale nakonec jsem si řekl, že když mám SWalk na 10sekund, že vypadnu. Horrify mám proto, abych vůbec zacástil SWalk :) Jako HC skill bych řekl, že bude pěkný. Zvláště potom na hellu když budu chtít Locustovat nepřátele co mě budou zabíjet na 3 rány :-D Edit - na dotaz AJeye - nehodlám ho používat na každé moby, je to čistě HC spell do takových těch "oh-holy-s*it" situací, kdy všechno nejde přesně tak, jak chcete :)

Spirit Walk
- 10s? That's SOSOSOSOSOSOSOSOSO (many banelings) looong :)) Love spell, HC povinnost pro mě :)

Spirit Barrage - Pěkný single spellíček na spam? Ou nice. Nakonec předehnal Haunt, protože Haunt není tolik spamovací (max 3 at the time je málo :D). A runa? Jak jsem psal výše, čím víc AoE, tím víc Pseudopsí :)))

Pasivky byly celkem jedno, hodila se mana regen za spirity (mám 4), +1 max psík a životy, pěkná věc. Co se 3. pasivu týče, fláknul jsem co mě napadlo, možná by se dala dát +dmg +mana cost, možná i placení životem, ale to se uvidí, teď to nevymyslím.

PS & OT: Zdá se mi, že člověk si vybere 2-3 typy run a ty pak sází všude. Alespoň já jsem dělal buildy 2 (jeden ubertajný na coop :D) a i tma mi vyšlo, že nejvíc mám rád spelly s modro-bílým kombem. Nevím, jestli je to záměr nebo ne, ale nejsem si jist, že to úplně mám rád, ale to je fuk. Pokud to záměr byl, aby si člověk povahově vybral typy, tak GJ Blizzíci, tohle se vám povedlo, na mně to funguje super.

Prozatím, je tohle pouze stylem - "jak-si-to-budu-dělat" (kdo myslí něco jiného než D3, tak je pseudoprase :P), né jako přesný popis proč jak a co. Ten přijde, až si tohle zahraju a po tom, co mi to tady zdrbnete ;-)

Nestyďte se a kritizujte, drbejte, smějte se mi. U R welcome :)

Bonus nakonec - odkud jsem vzal SOSOSOSOSOSOSOO (many banelings)? --> click me! http://goo.gl/LgPCn (funny video, každý musí vidět)
Naposledy upravil(a) Pseudopes dne 27.11.2011, 16:44 hod., celkem upraveno 3 x.

AJey
Gorebelly

Re: Pre Build (1.0) - Pseudopes by Pseudopes

Příspěvek od AJey » 14.09.2011, 18:40 hod.

Build zajimavy ikdyz mozna budes mit problem s manou ... mas hodne drahe veci na spam a nektere runy co tam mas me prijdou zbytecne. Napr. proc swarmu davas runu s 55% na double kdyz stejne preskakuje na blizke automaticky. Zvlast kdyz to budou roznaset psy ve predu ? proc kdyz tankovaci psy budou roznaset swarm mas v buildu horrify ? Vzdyt ty potrebujes jak pri swarm tak pri sacrifice aby byly vsichni pohromade - prijde me to tam zbytecne :-|

To co ti naspisu se ti nebude libit ale kdyz pises neco jako build na postavu tak by ti melo byt rozumet a kdyz pouzivas terminologii (hry) tak by vysvetlivky meli byt samozrejmosti >:roll: Dal se k stylu jakym si to napsal nechci vyjadrovat protoze je to OT. Tohle pro me osobne neni dobre napsany ... a doufam ze natom zamakas a udelas z toho opravdu navod na build :wave:
D3Pedia.cz

Pseudopes
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pseudopes » 14.09.2011, 19:13 hod.

Ale proč by se mi to nemělo líbit? :) Jedna věc - nebylo to psané jako návod, prostě jak udělat tenhle build. Spíše jako show-your-build.

Co se many týče - mám tam tu health globe a mám tam spirit kouzla na manu, tohle už je otázka toho, jak to doopravdy bude.

Horrify jsem bral jako takový ten spell do "oh-holy-s*it" situací, hlavně na první procházení, kdy opravdu nevím, co na mě čeká (hodlám to tak hrát :)), tudíž CC a life-saferů nebude nikdy dost. Rozhodně jsem to nemínil používat na každou skupinku.

Co se glyphu (s*it, nezvyknu si na runu) na Locustu týče, váhal jsem, ale opět - nevíme, jak rychle to bude přeskakovat (... nebo jo?), tudíž zkusím rychlejší hopsihopsi, pokud to bude zbytečné, tak bych tam dal bílou (prostě nevím, ale je na 1-2 místě snad u všeho :-D).

Návod na build z toho bude, až si to zahraju, potom taky poprosim nekoho z vás, aby smazal všechno co tady je (v tomhle topicu), aby to pěkně prokouklo. Ale do té doby sbírám rady jako tvoje, co lépe co je ne-e. Nehodlám psát build, aniž bych ho hrál :) Spíše jen jako "jak-to-budu-hrát-já"... :)

Tudíž takhle, doufám, žes to s tím horrify pochopil, je to asi dost brutálně nesrozumitelný :-D

Btw locust cástíš jednou a Spirit Barrage nestojí tolik (150 je nic moc :)) a kór když SBarrage tu manu vrací - spirit spell :)
Naposledy upravil(a) Pseudopes dne 14.09.2011, 19:22 hod., celkem upraveno 1 x.

AJey
Gorebelly

Příspěvek od AJey » 14.09.2011, 19:21 hod.

Vime jak to preskakuje ihned po zabiti.3 psy minimalne 3 nakazeni pojedeto i podle videii jak domino a kdyz vemes v potaz ze dalsi urovne hry bude vic hp dle me se rozhodne vyplati prodlouzit effect. misto horrify flee bych doporucoval spise hrbitov ktery stunuje dava dmg a swarm bude mit vse hezky pohromade. nic nestoji cooldown ma 8 sec a jde udrzet nonstop. nejsem si jist zda globy jako zasoba many bude sdtacit na tak drahy skill. samozrejme vse je teorie
D3Pedia.cz

Pseudopes
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pseudopes » 14.09.2011, 19:24 hod.

Jestli ihned po zabití, tak to mění situaci a prodloužení efektu jo-o :) Pokud to samozřejmě nebude prodloužení jen na 1 cíl, ale celého spellu i s tím jak přeskakuje. Nebo pokud by se při každém přeskočení to trvání obnovilo a tím pádem - když zabiješ, máš další free, když ne máš smůlu. Todle je to, co chce vyzkoumat a podle toho ten build upravit. Proto návod až po vydání :)

Btw locust cástíš jednou a Spirit Barrage nestojí tolik (150 je nic moc :)) a kór když SBarrage tu manu vrací - spirit spell :)

Qoliker
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Qoliker » 14.09.2011, 19:30 hod.

Však veškeré buildy (mimo internal blizzard testing) jsou z velké části založeny na spekulaci. Až budem mít lvl30+ nm postavu, tak budem o něco chytřejší.

Alespoň se tímhle dá trochu zaplácnout čas a možností je opravdu hrozně moc. (:

Gargantuan aka "Restless Giant" se ti btw. nelíbí? :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.

AJey
Gorebelly

Příspěvek od AJey » 14.09.2011, 19:37 hod.

dle videi to vypada ze pokazde kdyz to preskoci na moba ma to novych x sec. tim myslim ty uplne prvni videa co byly ne betu a skill se od te doby nezmenil a kdyby se to zmenilo a pocitalo se to od doby nakazeni tak pak uz urcite to chce na prodlouzeni
D3Pedia.cz

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“