Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Vozi

Re: Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.

Příspěvek od Vozi » 28.04.2012, 14:38 hod.

Tady je jeste neco pro trolly, kteri dokola opakuji, ze D2 bylo tezsi i na normal nez D3. :)

http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7 ... age#t=136s

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 28.04.2012, 14:41 hod.

pekněéééé, ten si je podal :D
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 28.04.2012, 14:57 hod.

Prvni zona v diablu 2, blood moor jestli se nemylim to je obtiznost sama, sam se nepovazuji za nejak dobreho hrace, ale prosel jsem ji uz na treti pokus! No a v cold plains ve druhe zone, tam jsem to uz vzdal no, ale aspon nekam jsem se dostal :)
V betě na D3 sem se marně 2 dny pokoušel dostat do noveho tristramu u brany, ještě jsem to nedal ale snad to dám, zas tak zle na tom nejsem snad. Každopádně D3 je o mnoho těžší než D2 to je fakt.

PSK
Wraith

Příspěvek od PSK » 28.04.2012, 15:25 hod.

@vozi nevím, kdo tu opakuje že D2 bylo těžší na normálu, než je D3, ale nevím co tě vede k tomu, že D3 je nějak výrazně těžší než D2 - tedy krom inferno dificulty. To že tam na videu ukážou zombii z prvního aktu, která má nulový agro rádius, tak to bylo pochopitelně jen pro efekt. Jistě víš, že v druhé mapě hned za Flavii na tebe naběhnou amazonky, které mají delší agro radius a jsou rychlejší, než cokoliv co je v D3 betě. Abych se vrátil na začátek - já netvrdím, že bylo D2 těžší než bude D3, já tvrdím, že D3 nebude na normal, nightmare a hell o moc těžší, než bylo D2. Pohádky o tom, jak bude co hrozně těžké a opak byl pravdou jsme slyšeli už i od Blizzardu, takže mě tyhle marketingová videa nijak extra nepřesvědčují.

Azataki
Fallen Shaman

Příspěvek od Azataki » 28.04.2012, 16:42 hod.

Ja myslim, ze Diablo 3 je tezsi uz o to, ze tam nestaci nabehnout do houfu nepratel a spammovat heal flasky ;)

Jinak beta mi prisla co do obtiznosti hodne nudna a jen ztezi mne neco dokazalo ohrozit na zivote, ale to se od uvodu hry nejspis dalo cekat. I presto jsem se 2x dostat do uzkych. Jednou pri solo hre s DH a prvnim objeveni jar of soul. Podruhe za monka, kdyz jsem narazil na skupinku 4 nahodne generovanych elitek - obru s relativne velkou vydrzi, porticim skillem a knocbackem (i kdyz nevim, jestli to neni standardni chovani postavy pri obrdzeni damage). Kazdopadne po mne sli stylem: port ke mne, damage + odhozeni, port ke mne, damage + odhozeni, .. Docela jsem se chvili vez :)

LizardWizard
Wraith
BattleTag: Papin#2195

Příspěvek od LizardWizard » 30.04.2012, 12:17 hod.

me obcas zatapel skeleton king..ale to bylo proto ze sem to hral na slabem kompu a navrch jak lempl :D

Ecthe
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Fndk#2544

Příspěvek od Ecthe » 30.04.2012, 12:25 hod.

Nepostrehol som nejak žiadnu výzvu, či ohrozenie s predmetmi a tak sme si spravili NAKED run HC a to už teda riadne zatápalo. Bola to omnoho vačšia sranda než celé SC. fakt pekný čas strávený s pozitívnym výsledkom, aj keď ako pre koho :D (point Reito-san ;) )

ocenili sme viac spely, kt. sme na SC ani nemali na lište a dostali nový pohľad na buildy do HC
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg

EmhyrVarEmreis
Gorebelly

Outdated

Příspěvek od EmhyrVarEmreis » 30.04.2012, 12:34 hod.

Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 11:58 hod., celkem upraveno 1 x.

JamieChris
Gorebelly
BattleTag: JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 30.04.2012, 23:54 hod.

Vozi píše:Tady je jeste neco pro trolly, kteri dokola opakuji, ze D2 bylo tezsi i na normal nez D3. :)

http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7 ... age#t=136s

Tohle video (tahle presentace) se mi moc líbí ... je to inteligentně, promyšleně vysvětleno i zrealizováno ... good job Blizz

---
PSK píše:já tvrdím, že D3 nebude na normal, nightmare a hell o moc těžší, než bylo D2.
Taky záleží na tom, jestli se na to díváš z pohledu někoho, kdo to hraje sám a začíná s prvním charem, bez pomoci ... nebo naopak na multiplayeru, kdy nováčkovi pomůžou, pak když má nějakej char, tak si to i sám rushne a do konce hellu jde projít za 1 den :) To se ti tady určitě nepovede ... Ale ano, i hell bude dohratelný pro většinu (nemluvíme o infernu, tam těm hardcore slibům fakt věřim). O tom ta hra je. Že to bude ale srovnatelný s o-11-let-mladším bráškou d3... netvrdil bych, dokud nezkusíš

Deef
Gorebelly
BattleTag: Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 01.05.2012, 14:14 hod.

Opravte ma prosim ak sa mylim, ale bude sa dat craftit legendary nie ? V Blacksmith Plans su legendary , ale ked sa pozriem na Blacksmitha a Recipes tak su tam len Magic a Rare.
Edit: @Still-Alive Diky
Naposledy upravil(a) Deef dne 01.05.2012, 14:35 hod., celkem upraveno 1 x.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag: StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 01.05.2012, 14:25 hod.

Web není kompletní, čeká se až na release, kdy se všechno doplní.. Nechtějí vššechny itemy házet v předstihu na web..

Ksinbad
Gorebelly
BattleTag: Ksinbad#1240

Příspěvek od Ksinbad » 01.05.2012, 16:28 hod.

Parta do inferna.

Po té co jsem si přečetl článek, že nikomu z interních testerů se nepodařilo projít Diablo 3 na inferno, jsem se pokusil vytvořit partu, která by to snad mohla dokázat nebo aspoň měla šanci se dostat co nejdál.

Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl pro 4 členou skupinu 1 barbara, 2 wiz a 1 DH s tímto složením buildů.

Barbar
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... fXh!ZZacZZ

Wizardky (Jsou opravdu nutné 2 pro dobré fungování především obranné strategie)
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZYX!bbYZZb

Demon Hunter
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bYe!bZaYZb

První věc, která Vás možná zarazí je, že barbar je velmi netradiční, tedy že není postaven jako klasický tank. Je to proto, že věřím, že inferno bude natolik těžké, že každá taktika založená jen na boji zblízka (a to i v partě) bude neúměrně riskantní až sebevražedná. Role mnou navrženého barbara by byla střelecká a podpůrná. Tento barbar by měl sám o sobě být dostatečně silný, aby dohrál i hell na solo, takže to není jen charakter do party.

Druhou zajímavostí je, že wiz ani barbar nemají žádné únikové skilly. Vyjímku jsem udělal u DH, který bude ve skupině zřejmě nejzranitelnější a občas bude dobré ho pomocí Smoke Screen zneviditelnit. Důvodem je, že parta na infernu musí podle mě držet při sobě, pokud se například wiz portne někam dozadu, barbar skočí dopředu a dh skočí například někam doleva bude to takovej bordel, že to aspoň jednu postavu zabije.

Základní taktikou je především zmražovat a zkameňovat nepřátele, což dobře umí wiz a barbar, rolí DH je zde obrovský útok umocněný nejen podporou barbara, ale i Wiz. Parta není vytvořena jen na boj na dálku, který preferuje, ale i na boj na blízko, kterému se prostě nebude možné vyhnout, proto to zmražování a zkameňování. Barbaroví jsem dal ještě silný skill, díky kterému bude možné nepřátele ještě odhazovat.
Wizardky jsem vytvořil tak, aby měli co největší kapacitu arcanu a zároveň co největší možnosti jeho doplňování. Comety a disentegrate žerou tolik, že se to určitě vyplatí. Jako nabíjecí skill jsem zvolil Spektral Blade, protože je hromadný a velmi silný. Takže ti co přežijou Comety, disentegrate, weapon throw (barbar), rapid fire (DH), budou zmražení, zkamenění a pomocí velmi silných nabíjecích skillů rozsekáni na malé kousíčky.

Partu by měli vodit wiz, protože budou mít díky skillu energy armor velký armor umocněný ještě barbarovým bojovým pokřikem. Wiz by měli také mít štít, aby bonus za armor byl co největší. Dalším důvodem proč musí jít vepředu je skill slow time, díky kterému budou chránit partu před střelci a castery. Pro všechny charaktery v této partě musí také platit to, (a to bez vyjímky), že jejich zbraně budou generovat léčení z útoku.

Mnicha jsem do party nevybral proto, že je to charakter čiště nablízko, což by velmi zatěžovalo skupinu specializující se na boj na dálku. WD sem pak nevybral proto, že nemá tak silný a efektivní útok.

SkalLDa
Fallen Shaman
BattleTag: SkalLDa#2864

Příspěvek od SkalLDa » 01.05.2012, 17:38 hod.

Nic me nerozesmeje vic nez theorycraft Inferna. U toho warra by me zajimalo kde budes brat furry, kdyz ho chces jet na dalku(WTF) s timhle buldem by jsi mel imho problem i na norm. Ty passivky radsi nekomentuju. Radsi si znova projdi skilly u Barba. S tim wiz vpredu si uz fakt delas srandu ne ? z charu co vydrzi nejmin delas tanka a hlavne mu das passivku co redukuje armor a rezist. Hele jeste si mel pripsat ze to chces jet na HC

Programos
Minion of Destruction
BattleTag: Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 01.05.2012, 17:46 hod.

Mě už to přijde spíš jak loterie. Desítky lidí vymýšlí desítky buildů a každý z nich potajnu doufá, že nakonec ten jeho build bude správnej a doopravdy se bude hrát, pak příjde a řekne "já vám to povídal, že tenhle bude nejlepší". Ale řekl bych, že tento build se asi moc netrefil. Nehledě na to, že tento build je závislej čistě na CC a perfektní organizaci party a jak už všichni víme, tak na Inferno bude redukce CC doslova obří, takže udržet monstra v "ideálním stavu" pro tenhle build bude téměř nemožné.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Ecthe
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Fndk#2544

Příspěvek od Ecthe » 01.05.2012, 17:48 hod.

to SkalLDa: podľa čoho usudzuješ, že wizna vydrží najmenej? predpokladáš, že len barbar a monk môžu stáť vpredu? Hold niesi vo WoWku ani v iných hrách, kde svätá trojica (tank, support, dmg) funguje. Tu si vo svete Sanctuary!
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg

Ksinbad
Gorebelly
BattleTag: Ksinbad#1240

Příspěvek od Ksinbad » 01.05.2012, 19:42 hod.

SkalLDa:
Řekl bych, že si na to asi vůbec nekoukal - barbar má na doplnění fury cleave s reaping swing na blízko (nic lepšího není). Na dálku pak má doplňující efekt weapon throw v kombinaci s pasivkem No escape. Není to úplně dokonalý, ale lépe to udělat nelze. Podpora fury je také v pasivku Unforgiving, coš je pro tento build také klíčové. I když fury dojde, tak není tento barbar bezbranný, protože ve velkém radiusu kolem sebe nepřátele zkamení a dobije se fury cleavem nablízko. Kromě toho všeho Weapon Throw stojí jen 10 fury. Možná je trochu těžké si to představit, ale tohle by mělo fungovat velmi dobře. Koukni na to ještě jednou.

Co se týká těch wiz, tak za tím si také stojím - Glass Cannon redukuje armor a resisty nepodstatně (10%), tedy pokud používáte Energy shield (+65 % armor). Resisty pak u wiz zvyšuje inteligence, která je u něj základním atributem, kromě toho ten barbar, kterému SkalLDa věnoval tak málo pozornosti má War Cry s runou Impunity (20% armor a 50% rezistů pro celou partu).

Programos:
Organizace na inferno bude muset být naprosto špičková, jinak to nepůjde. Parta bude muset řešit teleportující, odhazující a zmrazující nepřátele. Mnou navržená parta tyto situace řeší a to hned několika způsoby. Představ si, že budeš mít opravdu silného barbara na blízko (tanka) jakýho by asi chtěl SkalLDa a oni ho někde na mapě zmrazí a začnou do něj rubat. Záchrana od Wiz, DH, ale i například WD bude dost problematická, protože tyto postavy budou operovat za barbarem a pokud je zabavý teleportující mobové, tak barbar nejspíš zemře.

Ecthe:
Ano přesně tak. Wizardka podle mě vydrží daleko více nejenom proto, že může používat Energy shield, ale hlavně proto, že nepřátele na blízko zmrazí a před nepřáteli na dálku se ochrání Slow Timem. Tyto ochrany nechrání jen jí, ale celou partu. Také je to jeden z důvodů, proč mít dva wiz.

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 01.05.2012, 20:20 hod.

Ono spíš hodně lidem nedochází, že to aby ten build byl životaschopný záleží především na vybavení. Skilly si dokáže každej rozházet za par minut, ale hlavní právě bude ten equip, v tom se lidi a buildy budou lišit.

persoholic
Quill Rat
BattleTag: persoholic#2240

Příspěvek od persoholic » 01.05.2012, 20:25 hod.

este jedna vec javore - vsetci su stale uzamknuty v tom, ze jeden skill zo skupiny... neuvazuju o elective mode...

kojot
Zhar the Mad
BattleTag: TruE#2982

Příspěvek od kojot » 01.05.2012, 20:38 hod.

To není pravda. Většina buildů co tady na fóru byla prezentována, počítá s Elective mode.
Obrázek

persoholic
Quill Rat
BattleTag: persoholic#2240

Příspěvek od persoholic » 01.05.2012, 20:56 hod.

nezda sa mi, ale nebudem sa hadat... :-)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“