chcete mi povedať, že umrem len kvoli zlému scriptu so svojou 60 s nafarmeným equipom?
Nebudte naivný
Tak můžeš mít macra na klávesnici/myši. Ale nemyslím si, že to bude v D3 nějak moc využitelný.martinnohac píše:o makrovani nepadlo ani slovo, navic v d3 makra nebudou pokud je mi znamo. Proste clovek bude muset farmit
Tak ono ty bugy, AI, dmg kolik nakládaji potvory a bossové atd. testovali jistě v nějakém dev modu, kdy neumírají, jen jim to do nějakého logu píše hity atp. To že něco neprošli "férově" neznamená, že to neprošmejdili, ani to, že by to případně nedokázali.kojot píše:martinnohac píše: Jinak s tím, že nikdo nedohrál Inferno si taky myslím, že kecali. To je IMO prostě blbost, aby to pořádně neprošmejdili. Musí odladit aspoň většinu bugů ještě před vydáním. Věřím tomu, že to neprošel nikdo z těch třech Lojzů co byli v těch videích (Jay a ti dva), ale nějací testeři to určo prošli.
na SC taky nemáš milion pokusů, za chvilku jsi bez goldů = bez repair = bez šance, nahatý to nevybijemLeon píše:No ja sa o SC infernu vôbec ani nebavím. Tam si proste pôjdeš jak sa ti bude páčiť,... skočíš si do všetkého bez obáv,... ale skús si to predstaviť na HC ;pp kde máš proste len jeden pos*aný pokus,... tam to asi len_tak presekať nepôjde
A necro lvl 95 je nějakej důkaz schopnýho hráče ? hmmmTib3rian píše:Lenze to zlato si mozes nazbierat znovu, kdezto na HC ti postavu uz nikto nevrati. Na SC su zdroje znovu ziskatelne, ale na HC ti nepomozu. Realita je taka, ze v SC mozes umierat viackrat, skusat a nakoniec to nejako dobit. Nemozes sice zomriet tisickrat, ale ak sa na inferne bude umierat, tak SC postava ma sancu prejst to bez vacsich strat zlata, HC postava nie.
Ja si myslim, ze Jay je schopny diablo hrac. Mal totiz Necromancera na 95 lvl. Oni inferno presli, ale potom si povedali, ze to urobia ultra tazke a obtiaznost zvysili 2x. V tejto podobe zatial inferno nepresli.
Hlavně mě udivuje, že jsou žhaví na to hrát tu hru super-hardcore a hádájí se tady o základním infu, které najdeš na webu.Qoliker píše:To je jim jedno, za chvíli přijdou stejně s jinou výmluvou, proč být raději softling. :>