pocity z cekani na D3 :)
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag: sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Re: pocity z cekani na D3 :)
Riadna demencia
Mne to nevadí ale ľudia niektorí by sa šli roztrhnúť.
posledních skoro už jen 24 h bude nejhorších :-) jdu si pustit Game of Thrones S02 ať to aspoň trošku uteče.
-
rainbowdash
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Nxinyourface#2901
- Kontaktovat uživatele:
No zítra to bude opravdu nejhorší pocit z čekání, každopádně mám v plánu jít do školy, potom spát do 17:00 (chci vidět jak usnu
), nainstalovat Diablo a čekat do 0:01.
S trochou štěstí servery pojedou a budu si moci zahrát 24 hodin nonstop
.
S trochou štěstí servery pojedou a budu si moci zahrát 24 hodin nonstop
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek
- Hellknight
- Fallen Shaman
- BattleTag: Hellknight#1178
Jj tak to se taky divím, vždyť nemůžou přece prodávat Orig. hru v rozbalené krabici, dyť to je na žalobu té prodejnyMorishort píše:takže sa môže stať, že si tam človek kupi hru v rozbalenej krabici, príde domov zadá key na battlenet a hodi mu to, že už je použitý?
We who are about to die, salute you!

- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag: JamieChris#2321
Třeba to je várka pro zaměstnance apod., kterým to rozbalení nevadilo 
A nenapadlo vás třeba, že je zabalená až ta plastová krabice uvnitř té papírové? 
- OslizlO
- Quill Rat
- BattleTag: OslizlO#2162
Ach jo ja už se nemužu dočkat. Čím blíž je to tu tak tím více se těším!!!
OslizlO
Tak to je bylo to i ve WoW máš papírovou krabici a v té papírové plastovou ktera je zabalená ve folii a tam je CD-Key (v té plastové uvnitř).
Takže nevím proč tady tak panikaříte.
Takže nevím proč tady tak panikaříte.
- JamieChris
- Gorebelly
Tady byl předpoklad toho, že vycházíme z postu "v tych regaloch su len skatule bez hry, dali si tu robotu a kazdu rozbalili a vybrali hru a dali do regalu, neviem naco ale je to tak" ... To jsem bral jako fakt, tak komentuju "rozbalenou hru" ...
Jinak je tohle samozřejmě pravděpodobnější, v papíru+plastu se prodávaj i DVDčka, běžně...
Jinak je tohle samozřejmě pravděpodobnější, v papíru+plastu se prodávaj i DVDčka, běžně...
1:10:10:00 Omg
Ale dobrá zpravá, pokud jste pod vlivem alkoholu čas vám bude utíkat rychleji.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag: StillAlive#2220
-
LizardWizard
- Wraith
- BattleTag: Papin#2195
to i ja 
- Sullysun
- Quill Rat
- BattleTag: Sullysun#2772
Dneska si dohraji Diablo 2 , zítra nainstaluji Diablo 3 a v uterý už jen pekelné orgie, to mi pak vydrží na hodně dlouhu dobu 
Když jsme u toho čekání, tak jsem koukal že pro Wizardku bude jen jeden orb 60 lvl legendary s 6 affixy, přičemž jen jeden bude plně náhodný, a potom tam bude jeden na class skill náhodný. Což není moc, všechny budou jeden a ten stejný legendary orb.
Když jsme u toho čekání, tak jsem koukal že pro Wizardku bude jen jeden orb 60 lvl legendary s 6 affixy, přičemž jen jeden bude plně náhodný, a potom tam bude jeden na class skill náhodný. Což není moc, všechny budou jeden a ten stejný legendary orb.
- JamieChris
- Gorebelly
A je jistý, že bude tolikrát dropnutej, aby ho měly všechny ? 
Převzal sis slovo všechny pro svůj vlastní význam. Myslel jsem všechny co budou mít orb legendarku lvl 60 na sobě. Protože jiný legendary 60 lvl orb než je oculus zatím nebyl zveřejněn.
Sice tam jsou 2 setové orby lvl 60, což je dobrá útěcha
Sice tam jsou 2 setové orby lvl 60, což je dobrá útěcha
Naposledy upravil(a) SynchR dne 13.05.2012, 14:01 hod., celkem upraveno 1 x.
-
RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: RipperOwen#2330
ano v podstate je to tak ze ta papierova krabica je len obal, taky digipack a v tom je este hra v klasickom DVDckovom plastovom obale, urcite zabalena v igeliteJamieChris píše:Tady byl předpoklad toho, že vycházíme z postu "v tych regaloch su len skatule bez hry, dali si tu robotu a kazdu rozbalili a vybrali hru a dali do regalu, neviem naco ale je to tak" ... To jsem bral jako fakt, tak komentuju "rozbalenou hru" ...
Nevím, někde jsem četl článek že tohle je pouze výpis náhodných předmětů... A jsem otom i přesvědčen. Když si vezmeš kolem a kolem... obtížnosti a další předměty k nim, tak je naprostá hovadina aby toto byl výčet všech přemětu.. Neboj, myslím že pravěpodobnost jednoho legendary orbu pro 60lvl je asi jako že se mi v ledničce vylíhne z vejce za 7 Kč kuřeSynchR píše:Když jsme u toho čekání, tak jsem koukal že pro Wizardku bude jen jeden orb 60 lvl legendary s 6 affixy, přičemž jen jeden bude plně náhodný, a potom tam bude jeden na class skill náhodný. Což není moc, všechny budou jeden a ten stejný legendary orb.
- Sullysun
- Quill Rat
- BattleTag: Sullysun#2772
ono se to možna časem zmení, vydaji nějaky patch a hru trochu vybalancuji podle hráču a odezvy jaka bude, a budou dal vyvíjet co a jak, musi jim to par roku vydělávat dolárky