Otázky a Odpovědi
- kojot
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: TruE#2982
Re: Dotazy ohladom D3
Zmáčkneš myslím F a rozklikne se ti follower. Můžeš mu dávat itemy a měnit skilly.
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
pozeram online stream tych magorov lvl 54 a proste hraju v parte a ten jeden tam mal 3 followerovmafian89 píše:Reitak: protože followers nejsou dostupní coop hru.
otázka:
jaký je rozdíl hrát na US a EU serveru???
jaký je rozdíl hrát na US a EU serveru???
mam otazku v options som si vsimol ze mam nastaveny americky server ak si dam zmenit na europu nejde ma prihlasit. A este co to pre mna znamena ze tam mam americky server?
uz som si vyssie vsimol ze hlavne latenci tak ohladom zmeny uz si to nemozem zmenit na EU?
uz som si vyssie vsimol ze hlavne latenci tak ohladom zmeny uz si to nemozem zmenit na EU?
To by mě taky zajímalo, včera sem si po instalaci nastavil EU, dneska rozehraju a až po několika hodinách sem zjistil že je tam zase US tak sem v nastavení dal zpátky EU a hrál jsem dál.
Freezac: Když změníš server, tak musíš přelognout 
zd, mam otazku jak je s aktive key kdyz jsem si koupil elektronickoui verzi primo od blizz, teprve to rzjizdim a chce to po me pri instalaci at si to aktivuji, ale na battlenetu uz mam u diabla active, nejak to nechapu... dik
Ahoj, doufám, že se zde ještě někdo neptal na následující problém a pokud ano, tak se omlouvám.
Mám problém s instalací hry a to takový, že po splnění všech registrací atd., mi instalace stojí na 0% a nehne se. Nechal jsem to docela dlouho a pořád nic.
Mám problém s instalací hry a to takový, že po splnění všech registrací atd., mi instalace stojí na 0% a nehne se. Nechal jsem to docela dlouho a pořád nic.
Dotazy ohladom D3
Tak teď nevim, mám to rozehrát znova na EU nebo zůstat na US. Začínat znova se mi moc nechce.JokerLuk píše:Freezac: Když změníš server, tak musíš přelognout
Zdravím, muže někdo poradit. Mam problém. Stahlo se mi z blizzardu jen 9 procent D3, a pak uz ani tuk. Vyskočily mi tam dvě hlášky: A listening port not be opened, The tracker is not responding. Nevím co stím. Díky za odpověd
Helljovany píše:A tvůj projev je teda taky kvalita. Smažte ten odpad někdo...
no hlavne ze tehe odpade nikdo nesmaze...
v dnesni dobe co si dovoli je sileny, to je jak za dos-u kdyz se vymysleli prikazy, jak co spustit a co obejit aby to fungovalo, neuveritelny..
Nainstaloval jsem hru, přihlásil jsem se na battle net a pořád mi to hazí error 12. Kam zadat cd key netušim, ani to po mě nechtělo. Poradte.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag: Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
account - games and codes - add / upgrade game
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Ahoj, poradíte někdo, jak vytvořit kooperativní hru pouze s vybranými přáteli? Daří se mi připojovat se pouze na anonymní hráče. Moc děkuji za pomoc
- hoparikus
- Quill Rat
- BattleTag: Lukas #2205
Ahoj mel bych dotaz,mam uz Diabla 3 doma ale nevim jestli ho muzu nainstalit na starsi comp a hrat,protoze za par dni budu mit novy poskladany pc na kterem ho budu hrat a bojim se jestli mi to pak veme cd key.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag: pejtrixcz#2651
cd key je vazanej na Bnet account ne na PC kde je nainstlovany D3
Toho se bát nemusíš. CD key je vázanej na tvůj BN účet a ne na instalovanou hru..