Monk stats !
Ahoj chtel sem zalozit tema tykajici se idealnich statu pro monka a chtel sem se zeptat jestli jste nasli nekde na forech staty ktere jsou pro monka idealni. Koukal sem prave na fora barbaru a nasel sem krase rozepsane forum o statech ww barbara http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6471798208
Tak se chci zeptat jestli je neco takoveho i na monka.. me osobne se to nepodarilo najit.. Mam monka mam 90k unbufed kolem 100k s BOH , 45k hp dale mam 800 all res atd.. No MP 5 si davam v pohode i uber bosse ale na MP 6 tapu a nemyslim si ze kdybych zvedl jeste resist i kdyz to moc nejde a HP ze to bude lepsi .. Tak mam pocit ze bych mohl trochu investovat a koupit nejaky eq s LOH ¨tak bych chtel poradit... diky
Tak se chci zeptat jestli je neco takoveho i na monka.. me osobne se to nepodarilo najit.. Mam monka mam 90k unbufed kolem 100k s BOH , 45k hp dale mam 800 all res atd.. No MP 5 si davam v pohode i uber bosse ale na MP 6 tapu a nemyslim si ze kdybych zvedl jeste resist i kdyz to moc nejde a HP ze to bude lepsi .. Tak mam pocit ze bych mohl trochu investovat a koupit nejaky eq s LOH ¨tak bych chtel poradit... diky
Re: Monk stats !
sezen si hodne rychle zbrane s life stealem, dalsi serepeticky s attack speedem a soustred se na hodne velky crit dmg a chance hp bohate staci 30k a ressi vpoho i na 700 uz jen diky dmg rychlemu utoku a life stealu mas hp pak porad plne.
nejsem si tim tak uplne jistej co se tyce rychlich zbrani.
davam MP8 vpohode se Skornem(jen Butchra nedam-mala dmg)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kiwa ... ro/8463891
davam MP8 vpohode se Skornem(jen Butchra nedam-mala dmg)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kiwa ... ro/8463891
Nerikam ze je dulezite mit rychlou zbran ale pokud mozno tak vytahnout atk spd. aspon na 1.6 s life stealem nebo ohromny dmg aby to melo takovy ucinek
LS se pro monka nehodí, nemá dostatečný DMG ani silné skily. Jako doplněk dobrá věc, ale na vysoký LoH to nemá. Zkusil bych se zaměřit na AS+LoH+vysoké resisty.
Smejem sa ti hlasno... ...alebo skor placem nad tvojou sprostostou.Borgi* píše:LS se pro monka nehodí, nemá dostatečný DMG ani silné skily. Jako doplněk dobrá věc, ale na vysoký LoH to nemá. Zkusil bych se zaměřit na AS+LoH+vysoké resisty.
Nějaký pádný argument? Nebo to neumíš obhájit a jen plácáš nesmysly.gos píše:Smejem sa ti hlasno... ...alebo skor placem nad tvojou sprostostou.Borgi* píše:LS se pro monka nehodí, nemá dostatečný DMG ani silné skily. Jako doplněk dobrá věc, ale na vysoký LoH to nemá. Zkusil bych se zaměřit na AS+LoH+vysoké resisty.
Naposledy upravil(a) Borgi* dne 26.11.2012, 23:04 hod., celkem upraveno 1 x.
LoH ma vyhodu v tom, ze se nejvice pouzivaji Fists of Thunder, ktere maji vyssi multiplikator a proto to vic sosa. Nicmene pokud budes mit buffly treba 200k dps, tak uz je uplne jedno jestli mas LoH, nebo life steal.Borgi* píše:LS se pro monka nehodí, nemá dostatečný DMG ani silné skily. Jako doplněk dobrá věc, ale na vysoký LoH to nemá. Zkusil bych se zaměřit na AS+LoH+vysoké resisty.
No právě LS se hodí až tak od 180k dmg a více. Do té doby nemá LoH konkurenci. Kolik monků tu má takový dmg, viděl sem tu zatím jednohoAlterEgo píše:LoH ma vyhodu v tom, ze se nejvice pouzivaji Fists of Thunder, ktere maji vyssi multiplikator a proto to vic sosa. Nicmene pokud budes mit buffly treba 200k dps, tak uz je uplne jedno jestli mas LoH, nebo life steal.Borgi* píše:LS se pro monka nehodí, nemá dostatečný DMG ani silné skily. Jako doplněk dobrá věc, ale na vysoký LoH to nemá. Zkusil bych se zaměřit na AS+LoH+vysoké resisty.
Testoval som 600 LoH vs 3% LS a LS vysiel lepsie uz na 75k DPS. ApS v priemere asi 2.
LoH vobec neprocuje zo Sweeping Windu ani z jeho cyklonov.
Ked som mal 6% LS a asi 800 LoH skakali my tam cisla cez 10k, kolko skacu vam s len LoH?
Pozrite si aj tento topic, mozno pochopite preco: viewtopic.php?f=109&t=7552
LoH vobec neprocuje zo Sweeping Windu ani z jeho cyklonov.
Ked som mal 6% LS a asi 800 LoH skakali my tam cisla cez 10k, kolko skacu vam s len LoH?
Pozrite si aj tento topic, mozno pochopite preco: viewtopic.php?f=109&t=7552
600 LoH Už asi vím, která bije. Já osobně mám přes 1800 LoH a používám Fist of Thunder + Thunderclap, která má největsí proc koeficient. Vím, že LoH netěží ze Sweeping Windu ani Cyklonů, ale i tak bych to za nějaký 3% LS nevyměnil
Naposledy upravil(a) Borgi* dne 26.11.2012, 21:23 hod., celkem upraveno 1 x.
Neskusis, nevies, ostanes noob. Myslis ze co pouzivam ja? Staci sa pozriet na profil.
Kolko ti skacu healy na jednom targete?
Kolko ti skacu healy na jednom targete?
Naposledy upravil(a) gos dne 27.11.2012, 00:17 hod., celkem upraveno 1 x.
Noob? Máme skoro stejný DMG a to máš o 50 více paragonů. Dej si facku a neobtězuj mě. LS nepoužívám. Vystačím si s LoH+Life Per Spirit. Nelíbí se ti to? Tvůj problém. Flamuj si jidne.....gos píše:Neskusis, nevies, ostanes noob. Myslis ze co pouzivam ja? Staci sa pozriet na profil.
Kolko ti skacu healy na jedno targete?
A když je to LIFE ON HIT, tak kolik tak to asi může skákak co? Fakt odborník co tomu rozumí
Takze vlastne sam potvrzujes, ze post v nemz zminujes, ze se LS pro monka nehodi neni tak uplne pravda, protoze od urcite urovne equipu je LS efektivni.Borgi* píše:No právě LS se hodí až tak od 180k dmg a více. Do té doby nemá LoH konkurenci. Kolik monků tu má takový dmg, viděl sem tu zatím jednohoAlterEgo píše:LoH ma vyhodu v tom, ze se nejvice pouzivaji Fists of Thunder, ktere maji vyssi multiplikator a proto to vic sosa. Nicmene pokud budes mit buffly treba 200k dps, tak uz je uplne jedno jestli mas LoH, nebo life steal.Borgi* píše:LS se pro monka nehodí, nemá dostatečný DMG ani silné skily. Jako doplněk dobrá věc, ale na vysoký LoH to nemá. Zkusil bych se zaměřit na AS+LoH+vysoké resisty.
Priste je dobre odpovidat z vseobecneho pohledu a ne z toho Tveho subjektivniho nahledu. To ze tu v teto male komunite neni moc monku s lepsim equipem na tom nic nemeni a jako argument to nema tez vypovidajici hodnotu.
Pokud tu není moc monků s dobrým equipem a dostatečným DMG, tak jim nemá cenu doporučovat LS, který jim stejně nepomůže. Vycházím ze situace a možnostech zdejších monků, to je vypovýdající hodnota.
Borgi, Borgi, to sa pytam ja teba, kolko ti to skace? Alebo si si este nevsimol, ze D3 healy nevypisuje po hitoch ale scita vsetky healy za urcity cas a potom to da ako jedno cislo? Life so spiritu, tak to si ma rozozmial 2. raz, to je ten najhorsi stat co za monka na heal existuje.
A DPS nie je vsetko, existuje aj daco take ako resisty a HP, LS(to je to co neuznavas, ale zbrane co to maju stoja 2x tolko ako zbrane co maju LoH)
Ja si utankujem v pohode uberov MP10
A kto porovnava 1800LoH s 3% LS? Ked tak, tak max LoH na zbrani je 958, ale ukaz mi ktora dobra zbran ma az tolko, zbrane s 3% LS je kopec.
Konkretne zbrane s CD, soket LoH 958 je v aukcii neuveritelnych 8, zbrane s tym istym ale s 3% LS je 47 stranok
A ak tu chabu odpoved co si dal myslis tak ze ti to skace za neuveritelnych 1800 HP a mne momentalne cez 9k (5,3%LS + 808 LoH) a stake tvrdis ze LoH je lepsi tak potom GZ k tomu ze ta vobec nechali prejst 1. triedu z matematiky.
PS: mam na sebe farmiaci gear co ma pickup radius a hellfire ring.
A DPS nie je vsetko, existuje aj daco take ako resisty a HP, LS(to je to co neuznavas, ale zbrane co to maju stoja 2x tolko ako zbrane co maju LoH)
A kto porovnava 1800LoH s 3% LS? Ked tak, tak max LoH na zbrani je 958, ale ukaz mi ktora dobra zbran ma az tolko, zbrane s 3% LS je kopec.
Konkretne zbrane s CD, soket LoH 958 je v aukcii neuveritelnych 8, zbrane s tym istym ale s 3% LS je 47 stranok
A ak tu chabu odpoved co si dal myslis tak ze ti to skace za neuveritelnych 1800 HP a mne momentalne cez 9k (5,3%LS + 808 LoH) a stake tvrdis ze LoH je lepsi tak potom GZ k tomu ze ta vobec nechali prejst 1. triedu z matematiky.
PS: mam na sebe farmiaci gear co ma pickup radius a hellfire ring.
Třeba jednou mi to skočilo na 7k HP Stačí ti to takto? LoH se nedá vypočítat tak jako LS. LoH záleží na počtu cílů, proc koeficientu, použitém skillu, to snad víš.Borgi, Borgi, to sa pytam ja teba, kolko ti to skace? Alebo si si este nevsimol, ze D3 healy nevypisuje po hitoch ale scita vsetky healy za urcity cas a potom to da ako jedno cislo?
Používám to jako doplňkový heal, nestavím na tom.Life so spiritu, tak to si ma rozozmial 2. raz, to je ten najhorsi stat co za monka na heal existuje
Neříkám že neuznávám LS. Jen pro monka, který má 60k dmg je jen LS k ničemu, lepsí je vysoký LoH, pokud má obojí, jedině dobře. Sám mám barbara postaveného na 5,9% LS a funguje to na jedničku, jen to chce pořádný DMG.A DPS nie je vsetko, existuje aj daco take ako resisty a HP, LS(to je to co neuznavas, ale zbrane co to maju stoja 2x tolko ako zbrane co maju LoH)
Ubery není těžké utankovat, taky je utankuji. Na MP 10 bych tě se 100k dmg nechtěl, byl by jsi tam zbytečný a brzdil by si partu.
LoH není jen na zbraních, je na prstenech, amuletech a na legendárkáchA kto porovnava 1800LoH s 3% LS? Ked tak, tak max LoH na zbrani je 958, ale ukaz mi ktora dobra zbran ma az tolko, zbrane s 3% LS je kopec.
Neuvěřitelných 1800 HP mi to opravdu neskáče, psal sem to výše. 1. třídu máš asi jen ty, když dokážeš s obtížemi vypočítat 3% z DMG. Výpočet LoH je už trošičku složitější.A ak tu chabu odpoved co si dal myslis tak ze ti to skace za neuveritelnych 1800 HP a mne momentalne cez 9k (5,3%LS + 808 LoH) a stake tvrdis ze LoH je lepsi tak potom GZ k tomu ze ta vobec nechali prejst 1. triedu z matematiky.
Kde máš těch 808 LoH? V tvém profilu vidím jen 5,3% LS.
Otazka bola na jeden ciel, nie na viac... Mne to skace za 9k na jedom cielyTřeba jednou mi to skočilo na 7k HP Stačí ti to takto? LoH se nedá vypočítat tak jako LS. LoH záleží na počtu cílů, proc koeficientu, použitém skillu, to snad víš.
Pisal som ti ze tam mam farmiaci gear, inac mam 325LoH v ringu(unity) a 483 v necku(ktory nema MF)Kde máš těch 808 LoH? V tvém profilu vidím jen 5,3% LS.
Aky ma zmysel sa bavit o castiach equipu kde nemoze byt LS ale moze byt LoH, tam kludne mozem ist LoH, bez toho aby mi to ubralo na LSLoH není jen na zbraních, je na prstenech, amuletech a na legendárkách
Este si aj tak obmedzeny ze povies ze tam nechces monka so 100k DPS, to je presne odpoved barbara ktory ma 15% critu a 50% CD s pasiviek a este hra s two handov, chcel by som ta vidiet na MP10 bez CM mage xD
Trochu si neuvedomujes ze monk ma mantru co zdviha dps VSETKYM o 48% ma heal co zdviha dps o 15% a ma sweeping wind s cyklonami co dava 40% dmg weapon dmg, Blind co zvysuje DPS o 30%, uz som tu daval link na: Vaše skutečné DPS?
Pokud jsem já obmedzený, tak si ty trolle přečti můj výsledek
Takze na to za kolko sa healujes na jednom targete mi odmietas odpovedat?
O tom je zaciatok a aj podstata nasej diskusie, co vychadza lepsie LS alebo LoH, zvysokok je v podstate doberanie a urazky...
To ze barbar je najviac OP vie kazdy, ale neviem co si tam s tym tvojim monkom robil, kedze mam teda len o 7k vacsie DPS a dal som to skoro za polovicny cas, mal si vyssie MP? (ja som mal MP5 podla navodu )
O tom je zaciatok a aj podstata nasej diskusie, co vychadza lepsie LS alebo LoH, zvysokok je v podstate doberanie a urazky...
To ze barbar je najviac OP vie kazdy, ale neviem co si tam s tym tvojim monkom robil, kedze mam teda len o 7k vacsie DPS a dal som to skoro za polovicny cas, mal si vyssie MP? (ja som mal MP5 podla navodu )